English

Zorka Hejdová dva měsíce po porodu hubená jako lunt! 12 kilo pryč díky speciální dietě

Blesk.cz / Celebrity

Během těhotenství kila nahoru doslova letěla, ale Zorka Hejdová (30) si z toho nic nedělala, prostě si to užívala se vším všudy. O to víc je překvapivé, že pouhé dva měsíce po porodu syna Nikolase je hubená jako lunt.

More from Blesk.cz / Celebrity

Sep 1

Moderátorka Zorka Hejdová se pochlubila vilou s bazénem: Na dva měsíce nový domov!

Už podruhé se Zorka Hejdová (30) s celou rodinou na několik týdnů přestěhovala na Kanárské ostrovy. Moderátorka bude opět provázet reality show Love Island, která se natáčí na Gran Canaria.

Mar 21

Moderátorka Zorka Hejdová v koncích: Už neví, co s tím!

Blesk.cz / Celebrity

Přestože se moderátorka Zorka Hejdová (32) stala v roce 2021 maminkou syna Nikolase, pyšní se perfektní postavou. Je tak více než pochopitelné, že její muž Míra Hejda (39) ji tak rád fotí.

Mar 14

Zorka Hejdová v nemocnici: Syn jí málem zlomil nos!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Zorka Hejdová (32) se na vlastní kůži přesvědčila o tom, jaké s dětmi občas mohou být starosti. Malý synek jí totiž málem zlomil nos a Zorka skončila v nemocnici.

Feb 20

Soukromé peklo Zorky Hejdové: Nesnesitelné bolesti a kapačky!

Blesk.cz / Celebrity

Protože se na sociálních sítích obvykle sdílí „jenom to hezké", málokdo tuší, co se děje v životech influencerů ve skutečnosti. Svou „realitu posledních dní" ukázala i moderátorka Zora Hejdová (32), která, aniž by to kdokoliv z jejích…

Nov 4

Moderátorka Love Islandu Zorka Hejdová: Pozdravy z pláže!

Zorka Hejdová (32) je i se synem Nikolasem (1,5) a manželem Mírou Hejdou (39) už několik týdnů na Kanárských ostrovech. Moderátorka totiž provádí reality show Love Island, a tak se museli na čas přesunout k oceánu.

Jun 25

Neskutečně sexy Zorka Hejdová rok po porodu v plavkách: Ani manžel nevěřil!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Zora Hejdová (v červenci 32) patří k tomu málu šťastných žen, jimž se hned po porodu podařilo dostat do formy. Vlastně by se dalo říct, že vypadá dokonce ještě lépe nežli předtím, než přišla do jiného stavu! Na dovolené se teď…

Jul 7

To je poporodní sen! Zorka Hejdová ukázala bříško

Oblíbená moderátorka a influencerka Zorka Hejdová (31) čtyři měsíce po porodu syna ukázala, jak vypadá její bříško. Těhotenství si velmi užívala a s přibývajícími kily si rozhodně hlavu nelámala, přesto jí její postavu může spousta žen…

Jun 21

Zorka Hejdová dva měsíce po porodu hubená jako lunt! 12 kilo pryč díky speciální dietě

Blesk.cz / Celebrity

Během těhotenství kila nahoru doslova letěla, ale Zorka Hejdová (30) si z toho nic nedělala, prostě si to užívala se vším všudy. O to víc je překvapivé, že pouhé dva měsíce po porodu syna Nikolase je hubená jako lunt.

Apr 19

Novopečení rodiče Zorka a Míra Hejdovi: Synovi vytvořili nebeský pokojíček!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátoři Zorka Hejdová (30) a její manžel Míra (36) se už přes týden těší z rodičovství a hlavně malého syna Nikolase. Tomu ještě před narozením společnými silami vytvořili v jejich rodinném domě v Plzni nádherný a vkusný dětský pokoj. A…

Apr 9

Detaily porodu Zorky Hejdové: Šla na kontrolu a už si ji tam nechali! Rodila ale dlouhé hodiny

Novopečený táta Míra Hejda (37) před světem neskrývá dojetí z narození svého prvního syna. Když se malý Nikolas dral osmého dubna na svět, nenechal si to coby hrdý táta ujít a po boku manželky Zorky Hejdové (30) strávil trpělivě všechny ty…

Apr 8

Moderátorka Evropy 2 Zorka Hejdová porodila! Pohlaví i jméno tajila do poslední chvíle

Manželé Zorka (30) a Míra (37) Hejdovi do poslední chvíle manželé tajili pohlaví svého prvního miminka. A je to kluk jako buk! Zatímco moderátor chtěl české jméno, jeho manželka spíše zahraniční. Jak to dopadlo?

Apr 2

Těhotná Zorka Hejdová si krátí čekání na porod: Tanec s břichem jako balón!

Moderátorku Zorku Hejdovou (30) co nevidět čekají mateřské radosti i strasti. První porod se blíží a jako každá nastávající matka si už přeje, aby to měla zdárně za sebou. Sama věří, že se den D nezadržitelně blíží.

Jul 8

Splněný narozeninový sen Zorky Hejdové: Míra jí daroval luxusní šatnu! Sám ji navrhl

Zorka Hejdová oslavila kulatou třicítku, a tak si tohle významné číslo pochopitelně žádá i stejně významné dary. Tím nejlepším se vytáhl její manžel a moderátor Míra Hejda (36), který svou blond ženu šokoval překvapením v podobě její…

May 27

Moderátorka Zorka Hejdová: Průšvih kvůli nechutnému polibku!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Zorka Hejdová (27) zatím nemá žádného potomka, a tak svou lásku rozdává spíše zvířátkům. Ovšem fotkou, na níž se mazlí se svým pejskem a nechává ho, aby jí pusinkoval, si pořádně zavařila.

Mar 2

Moderátorka Zorka Hejdová (27): Konec na Evropě 2!

Posluchače Evropy 2 dnes čeká nepříjemné překvapení! Rozloučí se s nimi oblíbená moderátorka Zorka Hejdová (27), která přijala lukrativní nabídku sesterské stanice Frekvence 1.

Jun 28

Moderátorka Zorka Hejdová bude ve Varech za šelmu! Ale už nesmí jíst

Blesk.cz / Celebrity

Letošní party ve Varech nepodcenila moderátorka Zorka Hejdová (27). U módního návrháře Lukáše Lindnera si nechala ušít róbu po vzoru hollywoodských hvězd. Leopardí top a průsvitnou sukni.

Apr 3

Moderátorka Zorka Hejdová: Na Nově hrubě porušila smlouvu, čeká ji vyhazov?

Zorka Hejdová (26) je oblíbená moderátorka Snídaně s Novou. Teď ale udělala něco, čeho bude možná pořádně litovat, hrubě porušila smlouvu s Novou. Nehrozí jí teď výpověď?

Dec 7

Celebrity na horách: Zorka Hejdová sjíždí kopce jak Tomba!

Některé celebrity před zimou utíkají do tepla, jiné už brázdí zasněžené vrcholky. Moderátorka Evropy 2 Zorka hejdová (26) vyrazila s manželem Mírou do italských Dolomit, kde lyžování kombinují s popíjením tradičního bombardina.

Oct 11

Moderátorka Zorka Hejdová ukázala rodiče: Komu je víc podobná?

Blesk.cz / Celebrity

Blondýnka Zorka Hejdová (26) patří mezi naše nejhezčí moderátorky. Na svůj věk toho má za sebou profesně už hodně a její rodiče na ni můžou být náležitě pyšní. Na kterého z nich je Zorka více podobná? Hlasujte v anketě...

May 20

Manželé Zorka a Míra Hejdovi tváří v tvář smrti! Na dovolené měli vážnou nehodu

Blesk.cz

Obyčejná dovolená v Americe se ve vteřině proměnila v děsivý zážitek. Moderátoři Zorka (25) a Míra Hejdovi (32) budou mít ještě dlouho před očima děsivou autonehodu, kterou naštěstí oba dva přežili. Na rozdíl od losa, jenž jim vběhl pod…