English

‚Kotník vydržel, ale je to nic oproti tomu, co už mám za sebou.‘ Kvitová zvládla wimbledonskou generálku

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vstoupila do travnaté části sezóny výhrou. V úvodním kole turnaje v německém Bad Homburgu, který je generálkou pro nadcházející Wimbledon, porazila Polku Pitterovou ve 4:6, 6:1 a 6:4. Česká hráčka se vracela k…

More from iROZHLAS / Sport

Jun 6

Havlíčkovou po Roland Garros nejvíce potěšily gratulace od českých tenistek, jejím vzorem je Kvitová

iROZHLAS / Sport

Sedmnáctiletá tenistka Lucie Havlíčková zapózovala se svými dvěma trofejemi z juniorky Roland Garros v areálu svého klubu. V pražské Stromovce v sídle pražské Sparty často s úsměvem vzpomínala s dvoudenním odstupem na své tažení za titulem…

Sep 28

Vondroušová finále v Paříži neobhájí, končí také Muchová. V druhém kole jsou Kvitová a Siniaková

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová zvládla při návratu na Roland Garros po roční pauze úvodní duel. Na loňský ročník nenaváže Markéta Vondroušová a senzační cestu do pařížského finále po prohře v prvním kole nezopakuje.

May 25

Slavné páry na Roland Garros. České deblistky budu v Paříži obhajovat titul

iROZHLAS / Sport

Už v pondělí začíná Roland Garros a Češi i na druhém grandslamu touží po trofejích. Největší šance by mohly být v ženské čtyřhře. Tři žebříčkově nejlepší deblistky na světě jsou Češky a navíc mají v Paříži na co navazovat.

May 4

Petra Kvitová vykročila za svým čtvrtým madridským titulem, Kateřina Siniaková v prvním kole vypadla

iROZHLAS / Sport

První překážku na cestě za čtvrtým titulem na oblíbeném turnaji v Madridu Petra Kvitová zdárně překonala. Druhá tenistka světového žebříčku porazila Američanku Sofii Keninovou 6:1, 6:4 a drží si stoprocentní letošní bilanci na antuce. Před…

Apr 26

Petra Kvitová bude znovu světovou dvojkou, o finále v Istanbulu si zahrají Strýcová s Vondroušovou

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová porazila ve čtvrtfinále ve Stuttgartu Lotyšku Sevastovovu a kromě postupu do semifinále má i jistý post světové dvojky. V Istanbulu se do semifinále dostaly Markéta Vondroušová a Barbora Strýcová. Čeká je vzájemný zápas.

Jan 24

Petra Kvitová: Finále je neskutečný výsledek, ale turnaj ještě nekončí

iROZHLAS

Petra Kvitová poprvé po zranění ruky postoupila do finále grandslamového turnaje. V Melbourne vyřadila Američanku Collinsovou a pak čekala, kdo se stane její finálovou soupeřkou.

Jan 23

Petra Kvitová je ve finále Australian Open. Američanku Collinsovou vyprovodila kanárem

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová postoupila na úvodním grandslamu sezony do boje o titul. V semifinále v Melbourne porazila Američanku Dannielle Collinsovou 7:6, 6:0 a čeká na soupeřku, kterou může být Karolína Plíšková.

Sep 29

Jen tři gemy. Petra Kvitová vypadla v Pekingu hned v prvním kole

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová vypadla na špičkově obsazeném tenisovém turnaji v Pekingu hned v prvním kole. Česká jednička nepotvrdila pozici páté nasazené hráčky a podlehla australské soupeřce Darie Gavrilovové hladce 2:6 a 1:6.

Jul 3

Petra Kvitová končí už po prvním kole Wimbledonu, vypadla i Denisa Allertová. Dál postupuje Jiří Veselý

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová končí na Wimbledonu. V prvním kole podlehla Aleksandře Sasnovičové z Běloruska 4:6, 6:4 a 0:6. Tenista Jiří Veselý postoupil do druhého kola Wimbledonu, když porazil ve čtyřech setech Němce Floriana Mayera 7:6, 6:4, 4:6 a 6:1…

Jul 1

Petra Kvitová je českou jedničkou, před Wimbledonem vystřídala Plíškovou na 7. místě

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová je staronovou českou jedničkou ve světovém žebříčku WTA. Na sedmém místě vystřídala Karolínu Plíškovou, která neobhájila na turnaji v Eastbourne body za loňský titul a v novém pořadí tenistek o jednu pozici klesla.

Jun 24

Páté finále, pátý triumf. Petra Kvitová ve finále v Birminghamu přehrála Rybárikovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová získala už pátý turnajový titul v sezoně. Ve finále v Birminghamu otočila zápase se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou a za dvě hodiny vyhrála 4:6, 1:6 a 2:6.

Jun 23

Páté finále v sezoně. Petra Kvitová si zahraje o titul v Birminghamu

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová si na trávě v Birminghamu zahraje popáté v sezoně finále turnaje WTA Tour. Nasazená čtyřka porazila v dnešním semifinále 6:3, 6:2 Rumunku Mihaelu Buzarnescuovou.

Feb 3

Petra Kvitová porazila ve třech setech Görgesovou a na petrohradském turnaji se představí ve finále

iROZHLAS / Sport

Česká tenistka si zahraje poprvé ve finále od loňského července na okruhu WTA. Kvitová porazila v semifinále petrohradského turnaje Julii Görgesovou ve třech setech 7:5, 4:6 a 6:2.

Oct 6

Petra Kvitová dál drtí české soupeřky. V Pekingu porazila Strýcovou a je v semifinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vyhrála 24. zápas nad českou soupeřkou v řadě. Ve čtvrtfinále turnaje v Pekingu porazila Barboru Strýcovou ve dvou setech a postoupila do semifinále.

Aug 28

Češky vstoupily do US Open. Petra Kvitová i Kristýna Plíšková jsou ve druhém kole

iROZHLAS / Sport

Pro tři české tenistky začalo US Open už po sedmnácté hodině. Na kurtech ve Flushing Meadows o postup do druhého kola bojovaly Petra Kvitová, Kristýna Plíšková a Tereza Martincová. První dvě jmenované své utkání zvládly, nejmladší…

Jun 24

Petra Kvitová si zahraje první finále od zranění, Šafářová musela v Birminghamu vzdát

iROZHLAS / Sport

Lucie Šafářová musela kvůli zranění stehenního svalu skrečovat svůj souboj proti Petře Kvitová za stavu 6:1 a 1:0. Ve finále se Kvitová potká buď Garbiňe Muguruzaovou, nebo Ashleigh Bartyovou.

Oct 21

Petra Kvitová v Lucemburku postoupila do finále, porazila Američanku Davisovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová si zahraje o svůj druhý letošní titul na okruhu WTA. V Lucemburku porazila ve dvou setech Američanku Lauren Davisovou a postoupila do finále. Její soupeřkou bude Rumunka Monica Nicolescuová.

Nov 1

Za výkon se stydět nemusím, řekla po finále na Turnaji mistryň Petra Kvitová

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová na svůj další velký titul nedosáhla. V dramatickém finále Turnaje mistryň podlehla Polce Agnieszce Radwaňské 1:2 na sety a v Singapuru skončila jako poražená finalistka.

Oct 31

Odehrála jsem super zápas, zářila po postupu do finále Turnaje mistryň Petra Kvitová

iROZHLAS / Sport

Tenisový Turnaj mistryň zatím přináší Petře Kvitové velké zvraty. Poprvé už se skoro smiřovala s vyřazením, když jí pomohla do semifinále výhra kamarádky Lucie Šafářové ve stejné skupině. Teď v semifinále zase porazila Rusku Marii…

Aug 29

České finále ovládla Petra Kvitová. V New Havenu obhájila titul

iROZHLAS / Sport

Téměř dvě a půl hodiny dlouhé české finále sledovali diváci v New Havenu. Na jeho konci Petra Kvitová porazila Lucii Šafářovou ve třech setech a na svém oblíbeném americkém turnaji obhájila loňský titul. Šafářová svou kolegyni z…