English

Měl jít s Poborským do Manchesteru United, ale odmítl. Teď Kuka řekl proč

Seznam Zprávy

Střílel branky v dresu Chebu, Slavie, Kaiserslauternu i české reprezentace. Nezapomenutelný pak zůstává zápas proti Rusku na EURU 1996, kdy posunul Česko do vyřazovacích bojů. Hostem Ušáku byl fotbalista Pavel Kuka.

More from Seznam Zprávy

Sep 21

Brankářský průšvih United. Zklamal jsem, přiznal po Bayernu Onana

www.seznamzpravy.cz

Liga mistrů odstartovala ostře, nejvíce gólů viděli diváci v Allianz Areně. Bayern tam porazil Manchester United.

Mar 16

Citlivý případ Greenwood. United váhají, i když znásilnění se neprokázalo

Seznam Zprávy

Je to už více než měsíc, co byl 21letý anglický fotbalista Mason Greenwood zproštěn obžaloby za napadení své přítelkyně. Útočník má platnou smlouvu v Manchesteru United do roku 2025, ovšem za klub od loňského ledna nenastoupil.

Nov 22

Cristiano Ronaldo odchází z Manchesteru United

www.seznamzpravy.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo i fotbalový klub Manchester United uvedli, že rozhodnutí padlo po „vzájemné dohodě“.

Nov 1

Schick do Manchesteru United? Hledá se Ronaldův nástupce

www.seznamzpravy.cz

Co bude s Ronaldem? O budoucnosti portugalské fotbalové superstar vášnivě diskutuje celý svět. Pokud United opustí, kdo by ho měl vystřídat? Nosiči vody řeší, proč by to podle mnohých nápověd mohl být Patrik Schick.

Sep 13

Jak se peče přesun z United do Sparty a co všechno zkomplikoval brexit

www.seznamzpravy.cz

Hostem Nosičů vody byl Viktor Kolář, šéf sportovní agentury Sport Invest. V podcastu zazní, jak se v čase proměnila role sportovních agentur, na čem vydělává fotbalový agent a jak se zrodil přesun Matěje Kováře do pražské Sparty.

Sep 7

Je to oficiální. Miliardář Ratcliffe chce koupit Manchester United

Seznam Zprávy

Sir James Arthur Ratcliffe je anglický miliardář, podnikatel a chemický inženýr. Také je blázen do sportu. 69letého muže baví běhání, cyklistika, lyžování, terénní motorky nebo vodní sporty. A samozřejmě miluje fotbal.

Apr 24

Rebel, který navždy proměnil Manchester United

Seznam Zprávy

Manchester United čekal na mistrovský titul 25 let, podobně jako Liverpool před létem roku 2020. S příchodem francouzského bouřliváka, o kterého v jeho domovině kluby kvůli jeho excesům nestály, se změnilo doslova všechno.

Feb 24

Nová éra fotbalu. Manchester City bude mít stadion s neomezenou kapacitou

www.seznamzpravy.cz

Nejde o žádný laciný vtip. Lídr anglické Premier League ve spolupráci s technologickými odborníky ze Sony chystá unikátní projekt. Ten má za cíl vybudovat pro fanoušky historicky první virtuální stadion.

Jan 30

Mladá hvězda Manchesteru United čelí obvinění z domácího násilí

Seznam Zprávy

Anglický útočník Manchesteru United Mason Greenwood čelí vážnému obvinění. Jeho přítelkyně Harriet Robsonová zveřejnila na sociálních sítích fotografie a videa svého těla po napadení Greenwoodem i audiozáznam, kde ji nutí k sexu.

Dec 10

Spurs v karanténě a vzestup Manchesterů. Nastal ve Fantasy čas riskovat?

Seznam Zprávy

Šestnácté kolo v Premier League pozvolna doráží na obrazovky. Uzávěrka virtuální hry Fantasy se blíží, ale klíčových otázek přibývá. Karel Tvaroh vyhlíží fotbalově nabitý program v Anglii a přemítá, zda-li je na čase riskovat.

Nov 27

Budoucnost Ronalda v Manchesteru: CR7 novým návykům nenaučíš

Seznam Zprávy

V táboře Manchesteru United panuje nepohoda. Kouč Solskjaer byl vedením vyhozen po ostudné porážce s Watfordem. Cristiano Ronaldo United vystřílel postup v Lize mistrů, ale ke štěstí má na Old Trafford poměrně daleko.

Aug 30

Obviněn ze znásilnění. Manchester City ale nechal hvězdu dlouhé měsíce hrát

Seznam Zprávy

Třetí kolo anglické Premier League bylo bohaté na výživné okamžiky, a to i mimo fotbalové trávníky. Benjamin Mendy byl obžalován za znásilnění, přitom donedávna nastupoval k soutěžním zápasům.

Aug 22

Měl jít s Poborským do Manchesteru United, ale odmítl. Teď Kuka řekl proč

Seznam Zprávy

Střílel branky v dresu Chebu, Slavie, Kaiserslauternu i české reprezentace. Nezapomenutelný pak zůstává zápas proti Rusku na EURU 1996, kdy posunul Česko do vyřazovacích bojů. Hostem Ušáku byl fotbalista Pavel Kuka.

Jun 18

Británie je zdrcená. Atentátu na koncert v Manchesteru šlo zabránit

Seznam Zprávy

Sebevražednému bombovému útoku v Manchester Areně, při kterém zemřelo 22 lidí a dalších 119 utrpělo zranění, šlo předejít nebo alespoň zmírnit jeho dopady. Vyplývá to z několikaměsíčního vyšetřování atentátu.

May 4

Další rána pro Brno. K zemi má jít textilka „moravského Manchesteru“

Seznam Zprávy

V Brně mizí cenné historické budovy. Teď se rozhoduje o budoucnosti bývalého areálu Mosilany. Politici se přou o rozsah památkových zón, které by developerům nastavily mantinely.

Apr 28

PSG vyzve v Lize mistrů Manchester City. Souboj hvězd i „arabské derby“

Seznam Zprávy

Oba kluby spojuje podobný příběh. PSG i Manchesteru City k úspěchu pomohly ropné dolary, napojení na arabský svět. Semifinále Ligy mistrů proti sobě ale staví dvě názorově různé fotbalové i politické ideje.

Aug 17

Glosa: United Colors of Strakovka

Seznam Zprávy

Přehlídka volební garderoby pokračuje. Sociální demokracie představila jarně-podzimní kolekci Jan Hamáček 2020.

Jun 29

United Islands of Prague bude patřit německé hudbě

www.seznamzpravy.cz

Multižánrový festival United Islands of Prague bude letos patřit německé hudbě. Akce je posunutá kvůli koronaviru na druhý víkend v září a jak již dříve oznámili její pořadatelé, uskuteční se na holešovickém Výstavišti.

Apr 7

V Manchesteru nemají manšestr aneb Pohlednice z nemocného království

Seznam Zprávy

Do titulku této fotogalerie jsme si půjčili název knihy slavného rozhlasového novináře Karla Kyncla. Kyncl do knížky zařadil krátké postřehy z Velké Británie začátku 90. let. My pro vás máme obrazové postřehy z dnešních dnů.

Mar 9

Audio: Rudý Manchester a koronavirus, na který hráči zapomněli

Seznam Zprávy

Pepu Guardiolovi se nikdy nestalo, že by ho třikrát v jedné sezóně porazil tentýž trenér. Až teď se takový našel. Jmenuje se Ole Gunnar Solskjaer a vede Manchester United, tým, který se v posledních týdnech nebývale zvednul. A může za to…