English

Elon Musk a Grimes: Rozchod po třech letech!

Blesk.cz / Celebrity

Americký miliardář Elon Musk (50) se po třech letech rozešel s Claire Boucherovou (33) známou jako Grimes, která mu minulý rok porodila syna X Æ A-12.

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 15

Exparťák Mašlíkové Říbal se raduje: Čekáme miminko! Po dvou letech smutku

Blesk.cz / Celebrity

Konečně se na ně usmálo štěstí! Moderátor Petr Říbal (39) se pochlubil tou nejkrásnější novinkou – s manželkou čekají miminko. A nutno dodat, že je to v podstatě dítko vymodlené.

Sep 16

Wolverine se rozvádí! Hugh Jackman oznámil, že po 27 letech odchází od manželky!

Blesk.cz / Celebrity

Australský herec a hvězda filmové série X-Men Hugh Jackman (54) oznámil, že se s manželkou Deborrou-Lee Furnessovou (64) po 27 letech manželství rozvádějí. Učinili tak ve společném prohlášení a požádali o respektování soukromí.

Nov 4

Slavná zpěvačka se po 9 letech rozvádí: Nedávno přitom porodila druhé dítě

Přestože působili jako ideální pár, v soukromí to zřejmě taková idylka nebyla. Slavná britská zpěvačka Paloma Faith (41) a její dlouholetý partner Leyman Lahcine (35) se po devíti letech vztahu rozhodli jít od sebe. Páru se přitom teprve…

Jul 13

Seriálová hvězda se po 23 letech rozvádí: Manželka je těhotná, jenže to dítě není moje!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Steve Burton (52), hvězda seriálů General Hospital, Mladí a neklidní a Tak jde čas požádal po dlouhých 23 letech o rozvod. Přestože do příslušné kolonky uvedl jako důvod rozchodu již tradiční „nepřekonatelné rozdíly“, pravda je…

Jun 24

Miliardář Rupert Murdoch se ve svých 91 letech počtvrté rozvádí: Košem dostala ex Micka Jaggera!

Blesk.cz / Celebrity

Mediální magnát Rupert Murdoch (91), bývalý majitel společnosti Fox, si nejspíš řekl, ve ve svém věku nemá už na co čekat - a tak chystá svůj v pořadí čtvrtý rozvod. Tentokrát mu nevyšel vztah s bývalou modelkou a herečkou Jerry Hallovou …

Apr 29

Amber Heardová vytáhla u soudu svůj románek: Milenec a miliardář Elon Musk proti Deppovi?!

Blesk.cz / Celebrity

Do soudu Johnnyho Deppa (58) proti Amber Heardové (35) pro pomluvu a urážku na cti je zapleten i nejbohatší muž světa Elon Musk (50)! Ten totiž s Heardovou nějaký čas tvořil pár po jejím rozchodu s Deppem a dostal se tak na seznam svědků.

Apr 7

Choť miliardáře Janečka Lilia: V plavkách po 20 letech a třech porodech!

Manželka miliardáře Karla Janečka (48) Lilia Khousnoutdinova (33) chce šetřit životní prostředí a tak patří mezi vyznavačky tzv. slow fashion neboli pomalé módy. Namísto supermoderních trendy bikin se do moře vrhá ve dvacet let starých…

Mar 10

Miliardář Elon Musk se stal podruhé otcem! K synovi X Æ A-12 přibyla dcera

Blesk.cz / Celebrity

Elon Musk (50) a jeho partnerka Claire Boucherová (33), známá pod pseudonymem Grimes, mají druhé dítko! K téměř dvouletému synkovi s notně neortodoxním jménem X Æ A-12 přibyla dcerka! Jaké jméno dostala pro změnu novorozená holčička?

Feb 22

Miliardář Elon Musk: Randí s »Britney Spearsovou«!

Blesk.cz / Celebrity

Bylo jasné, že po loňském rozchodu s matkou svého zatím posledního šestého syna (2) nezůstane Elon Musk (50) dlouho sám.

Sep 24

Elon Musk a Grimes: Rozchod po třech letech!

Blesk.cz / Celebrity

Americký miliardář Elon Musk (50) se po třech letech rozešel s Claire Boucherovou (33) známou jako Grimes, která mu minulý rok porodila syna X Æ A-12.

Aug 4

Návrat oblíbené ankety Slavík po 4 letech: Koupil ji miliardář Janeček! Poprvé bude bez Gotta

Anketa o nejpopulárnějšího zpěváka, zpěvačku, skupinu sebrala síly k novému nadechnutí. Český slavík je po čtyřech letech zpátky. Letos pod názvem Český slavík 21 a pod křídly miliardáře Karla Janečka (48).

Aug 3

Ramba a Mádl po 12 letech opět spolu: Alkohol vyměnili za dítě!

Herečka Tereza Ramba (32) a Jiří Mádl (34) si spolu zahráli v celovečerních filmech celkem šestkrát. Úsměvné proto bylo Terezino srovnání jejich společných momentek z natáčení pohádky Peklo s princeznou, co vznikla v roce 2009, a z…

May 13

Italský miliardář a dýdžej se raduje: V 52 letech opět tátou! Dítě čeká s krásnou modelkou (25)

Blesk.cz / Celebrity

Italský playboy, miliardář a potetovaný dýdžej Gianluca Vacchi (52) a jeho krásná modelka Sharon Fonsecaová (25) na Den matek oznámili, že čekají první přírůstek.

May 5

Miliardář Elon Musk je posedmé otcem! Synovi přidělil »sériové číslo«

Titulem šestinásobného otce se může pyšnit miliardář a technologický vizionář Elon Musk (48). Přítelkyně Claire Boucherová (32), známá pod pseudonymem Grimes, porodila syna. Netradiční jméno chlapce se okamžitě stalo senzací internetu.

Nov 22

Moderátor Korec oznámil konec: Po 12 letech rozchod! A důvod?

Blesk.cz / Celebrity

Dvanáct let manželství, dvě malé děti a přišel konec! Moderátor Vlasta Korec (46) už delší dobu nežije pod jednou střechou s manželkou Magdalénou (44). Naštěstí zůstali rozumnými rodiči a o děti se střídavě starají.

Sep 20

Hvězda Sexu ve městě v 64 letech: Těší se na druhé dítě!

Blesk.cz / Celebrity

Největší mužskou hvězdou seriálu Sex ve městě byl bezpochyby představil pana Božského, americký herec Chris Noth (64). Ten se nyní pochlubil tím, že se mu rozrůstá rodinka. S manželkou čekají druhého potomka.

Aug 17

Štaidlův rozchod s partnerkou Míšou po 17 letech: Odepřel jí dítě!

Blesk.cz

Chtěl s ní strávit klidný podzim života, místo toho se muzikant Ladislav Štaidl (73) po sedmnáctiletém vztahu s někdejší zdravotní sestřičkou Míšou Novotnou (43) rozešel. Nikdy se nevzali ani neměli dítě, přesto to jistě ani pro jednoho z…

Jun 24

»Rudá Sonja« Brigitte Nielsen v 54 letech porodila páté dítě! Dcera dostala jméno po malířce

Blesk.cz / Celebrity

Bývalá manželka akčního hrdiny Sylvestera Stallone (71) Brigitte Nielson (54) přivedla na svět své páté dítě. I když je představitelka Rudé Sonji již v pokročilém věku, tak se na mateřské povinnosti nesmírně těší.

Nov 23

Bratr slovenského hudebníka zmizel jako dítě! Po 56 letech ho našli a přišel šok

Blesk.cz

Příběh s neuvěřitelným koncem. Bratr známého slovenského hudebníka a frontmana skupiny Kmeťoband Igora Kmeťa se ztratil před více než padesáti lety. Po přečtení článku, kde se Kmeťo o svém bratrovi zmínil, se mu nyní ozvala jeho rodina.

Oct 11

Dádo, tohle nečti! Slováček o Gelemové po letech zapírání: Miluju ji! A teď miminko?

Blesk.cz

Poprvé se veřejně vyznal ze svých citů! Vztah Felixe Slováčka (73) a Lucie Gelemové (33) už trvá dva roky a i přes nepřízeň okolí a hlavně manželky Dády Patrasové (60) se nikdy nerozešli.