English

Lakatoš nastřílel hattrick a dotáhl Vítkovice k výhře nad Olomoucí

iDNES.cz

Vítkovice v dohrávce šestého kola hokejové extraligy porazily Olomouc 5:3 a v tabulce poskočily z třináctého místa na deváté. Domácí útočník Dominik Lakatoš se blýskl hattrickem.

More from iDNES.cz

Dec 21

Páteční kolo hokejové extraligy se po tragédii v Praze neuskuteční

iDNES.cz / Sport

Páteční zápasy 29. kola hokejové extraligy se kvůli dnešním tragickým událostem na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze neuskuteční. Celé kolo je odloženo. Asociace profesionálních klubů ledního hokeje to oznámila na sociální…

Nov 18

Je to ubíjející. Nadřeme se na gól i šance, láteří hokejisté Olomouce

www.idnes.cz

Je pravda, že se od hokejové Olomouce body ze zápasů proti týmům z první čtveřice extraligové tabulky příliš neočekávaly. Přesto je skóre kohoutů z posledních tří zápasů proti Pardubicím, Třinci a Spartě hrozivé: 2:13.

Sep 30

Hattrick? Kdo dá gól je úplně jedno, radoval se po výhře Lakatoš

www.idnes.cz

Útočník Dominik Lakatoš hattrickem během pouhých 201 vteřin v posledních čtyřech minutách rozhodl o výhře hokejistů Vítkovic nad Mladou Boleslaví 4:0.

Nov 24

Lakatoš nastřílel hattrick a dotáhl Vítkovice k výhře nad Olomoucí

iDNES.cz

Vítkovice v dohrávce šestého kola hokejové extraligy porazily Olomouc 5:3 a v tabulce poskočily z třináctého místa na deváté. Domácí útočník Dominik Lakatoš se blýskl hattrickem.

Sep 26

Boleslav - Slovácko 3:5, hokejové skóre, hattrick Ewertona byl k ničemu

iDNES.cz / Sport

Tři góly během úvodní půlhodiny a další dva po přestávce nasměrovaly Slovácko k vysokému vítězství 5:3 v Mladé Boleslavi. Za domácí pálil výhradně Brazilec Ewerton, jenže hattrick ho po další porážce těšit nemůže. Hosté zůstávají v tabulce…

Aug 20

Nepovedený večer plzeňských hokejistů, od Boleslavi dostali pět gólů

www.idnes.cz

Druhou porážku v kalendáři přípravných zápasů si ve čtvrtek v pátém herním testu připsali hokejisté Plzně. A výraznou. Mladé Boleslavi podlehli na domácím ledě vysoko 1:5, když tři góly inkasovali ve třetí třetině.

Apr 12

Hokejisté Mladé Boleslavi čekají v semifinále na gól z přesilovky

iDNES.cz

Hokejisté Mladé Boleslavi i v pátém zápase semifinále play off extraligy inkasovali jako první a potřetí prohráli. Bruslaři zatím nezvládají liché zápasy série a útočník Jakub Kotala si po nedělní prohře 0:3 ve Slezsku dobře uvědomoval, že…

Feb 26

Před finišem extraligy počítá hokejová Boleslav padlé. Má jich pět

www.idnes.cz

Hokejisté Mladé Boleslavi se v pátek v extralize postaví proti Pardubicím. Potřebují bodovat, aby se před play off udrželi v elitní čtyřce. Jenže v klíčové fázi základní části mužstvo svírá početná marodka. Den před utkáním nebylo jisté,…

Feb 22

Chyby, fauly, únava. Hokejová Olomouc přišla proti Boleslavi o sérii

www.idnes.cz

Mladá Boleslav ukončila olomouckým hokejistům sérii čtyř zápasů, ve kterých dokázali bodovat. Především zásluhou dvou využitých přesilovek zkraje třetí třetiny rozhodli Středočeši o výhře 4:1. „Přesilovky určitě rozhodly. My jsme v nich…

Feb 3

Hokejisté Liberce znovu dali jediný gól a padli i v derby s Boleslaví

www.idnes.cz

Hokejisté Liberce neprožili povedený víkend. Po páteční domácí prohře s Vítkovicemi 1:2 na nájezdy padli i včera v derby v Mladé Boleslavi 1:4.

Dec 6

Mladá Boleslav i díky čtyřem gólům Curneyho rozdrtila Hattrick Brno

www.idnes.cz

Florbalisté Mladé Boleslavi porazili v 15. kole superligy i díky čtyřem gólům kanonýra Jiřího Curneyho nováčka Hattrick Brno 10:1 a drží v čele tabulky pětibodový náskok před druhým Chodovem. Celek z Jižního Města v pražském derby zdolal…

Oct 24

Hokejová Olomouc jak ji neznáte: 20 střel, 4 góly. Sílí už?

www.idnes.cz

Řvali jako lvi. Mocně pumpovali rukama. Gólovou radost procítili naplno. Rostislav Olesz, Lukáš Nahodil, Lukáš Klimek a Zbyněk Irgl zařídili vítězství hokejové Olomouce 4:3 v Litvínově. Po pěti prohrách.

Sep 24

Třinec nastřílel v předehrávce extraligy Olomouci sedm gólů

iDNES.cz / Sport

Hokejisté mistrovského Třince hostili v předehrávce nevyzpytatelnou Olomouc. Po vyrovnané první třetině ve zbytku utkání diktovali tempo a připsali si jednoznačnou výhru 7:3.

Sep 3

Tomeček zařídil hattrickem výhru hokejistů Olomouce nad Brnem

iDNES.cz

Hokejový útočník Vojtěch Tomeček se podepsal hattrickem pod výhru Olomouce v přípravném utkání nad Kometou Brno 6:5 v prodloužení. Pětadvacetiletý hráč se dvakrát prosadil v normální hrací době a v čase 61:13 duel rozhodl.

Nov 25

Olomouc - Ml. Boleslav 0:4, nůžky, pata, Komličenko zazářil hattrickem

iDNES.cz / Sport

Ruský útočník Nikolaj Komličenko se vrátil po disciplinárním trestu a velkolepým představením pomohl Mladé Boleslavi k výhře 4:0 v 16. kole Fortuna ligy na půdě Sigmy Olomouc. Nasázel hattrick, další zásah přidal Ladislav Takács a jeden…

Oct 12

Hra je lepší než výsledky. Hokejistům Olomouce chybějí góly

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Olomouce zanechávají v úvodu extraligové sezony solidní dojem, jen bodů měli získat víc.

Oct 2

Bulířovy góly táhnou Liberec na vrchol hokejové extraligy

hokej.idnes.cz

Měl by patřit k lídrům hokejového Liberce. A útočník Michal Bulíř zatím předpoklady naplňuje. V úvodu sezony má fenomenální formu a po šesti kolech vede s osmi góly pořadí kanonýrů extraligy.

Sep 14

Hokejová Boleslav touží po průniku mezi nejlepší týmy extraligy

hokej.idnes.cz

V pátek startuje nový ročník hokejové extraligy. Mladá Boleslav by v ní podle papírové kvality kádru měla patřit mezi lepší týmy. Ale rozhoduje se až na ledě...

Sep 19

Hokejisté Liberce porazili v dohrávce extraligy Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Duel sousedů ze středu tabulky v dohrávce 5. kola hokejové extraligy skončil výhrou domácího Liberce nad Mladou Boleslaví v poměru 3:1.

Aug 18

Špaňhel přišel po šestnácti letech o nejrychlejší gól hokejové extraligy

iDNES.cz / Sport

Útočník Martin Špaňhel už není z rozhodnutí Českého svazu ledního hokeje rekordmanem české nejvyšší soutěže s nejrychleji vstřeleným gólem od začátku utkání.