English

Liberečtí volejbalisté nevyužili v Ústí čtyři mečboly a prohráli tiebreak

iDNES.cz

Liberečtí volejbalisté ztratili v extralize osmý zápas za sebou. V utkání 15. kola v Ústí nad Labem nevyužili čtyři mečboly a podlehli 2:3, v rozhodujícím pátém setu prohráli 18:20.

More from iDNES.cz

Nov 8

V Ústí nad Labem se po odchodu hnutí PRO! Ústí rozpadla koalice

iDNES.cz

Z koalice v Ústí nad Labem odešlo hnutí PRO! Ústí, radní Martin Hausenblas, Eva Outlá a Martin Krsek rezignovali na funkce radních. Teď je vládnoucí ústecká koalice v menšině.

Jun 12

Na silnici mezi Teplicemi a Ústím nad Labem shořelo osobní auto

www.idnes.cz

Na hlavním tahu z Teplic do Ústí nad Labem odpoledne vzplálo osobního auto. Hasiči na místo museli hned dvakrát.

Jun 2

První hattrick. Plzeňský host Hlavatý sestřelil Ústí nad Labem

www.idnes.cz

Až se příště pardubickému záložníku Michalu Hlavatému zase nevyvede předzápasová rozcvička, měli by všichni kolem zbystřit. Může to totiž být signál, že tenhle pomenší šikula z Plzně v mistráku ukáže velké věci. Jako v neděli proti Ústí…

May 27

Extraligový šampion Drtina je další posilou hokejistů Ústí nad Labem

www.idnes.cz

Další z posil se značkou kvality. Ústecký hokejový Slovan chce drtit prvoligové soupeře i díky Jiřímu Drtinovi, který získal mistrovský titul se Slavií.

May 21

Ústí nad Labem odpustí poplatky za předzahrádky, ulevují i další radnice

iDNES.cz

Odpuštění poplatku za pronájmy předzahrádek u restaurací či kaváren a poplatku z pobytu schválili na několik měsíců ústečtí zastupitelé. Snaží se tak ulevit živnostníkům a podnikatelům zasaženým opatřeními proti koronaviru. Podobnou pomoc…

Mar 9

Volejbalisté Beskyd vyhráli v Ústí nad Labem a poslali ho do baráže

www.idnes.cz

Volejbalisté Beskyd vyhráli dramatický duel předposledního 21. kola extraligy v Ústí nad Labem 3:2 na sety a udrželi si pro příští sezonu příslušnost mezi elitou. Naopak poslední Severočeši už vědí, že budou extraligu zachraňovat v baráži.

Mar 2

Česko má čtvrtý případ koronaviru. Nakažená žena leží v nemocnici v Ústí

iDNES.cz

Čtvrtého pacienta s pozitivním testem na onemocnění COVID-19 v Česku ohlásila v pondělí večer Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem. Jde o třiapadesátiletou ženu, která byla na infekční oddělení tamní nemocnice přijata v neděli. Pozitivní…

Feb 22

Loňský kolaps, memento basketbalistů Ústí nad Labem

www.idnes.cz

Poučení z krizového vývoje. Loňské memento nechává ústecké basketbalisty ve střehu: během reprezentační pauzy se zase Sluneta sluní v elitní ligové pětce, jenže před rokem po volnu nevídaně zkolabovala.

Jan 23

Frýdek-Místek zdolal Ústí nad Labem a přiblížil se Prostějovu

www.idnes.cz

Hokejisté Frýdku-Místku porazili v předehrávce 15. kola nadstavby první ligy o účast v předkole play off čtrnácté Ústí nad Labem 5:3 a na jedenáctém místě se přiblížili na rozdíl bodu desátému Prostějovu. Navíc oproti Jestřábům, kteří drží…

Jan 7

Drameho udržíme, věří ředitel fotbalového Ústí nad Labem

www.idnes.cz

Bez zásadních kádrových rošád v pondělí vstoupili do zimní přípravy druholigoví fotbalisté Varnsdorfu i Ústí, byť to řeší další působení Francouze Youby Drameho, na podzim pětigólového.

Oct 10

Třebíč vyhrála v Ústí nad Labem a posunula se na desáté místo

www.idnes.cz

Třebíčtí hokejisté zvítězili v dohrávce 12. kola první ligy v Ústí nad Labem 4:1 a díky šesté výhře z posledních sedmi zápasů se posunuli na desáté místo. Čtrnácté Ústí utrpělo devátou porážku z uplynulých jedenácti duelů.

Sep 16

Česká televize má nová zpravodajská studia v Plzni a Ústí nad Labem

iDNES.cz / Zprávy

Česká televize otevírá dvě nová regionální studia v Plzni a v Ústí nad Labem. Plzeňské studio začíná fungovat v pondělí 16. září, z Ústí se začne vysílat o den později, informuje server Médiář.

May 7

Šéf fotbalistů Ústí nad Labem: Porveme se o postup do ligy

iDNES.cz

Zatím si o tom jen šuškali, po poslední výhře 3:2 na půdě Táborska už ale fotbalové Ústí říká nahlas: chceme do baráže a porveme se o postup do ligy! „Do konce 2. ligy zbývají čtyři kola a postavení v tabulce nás k tomu zavazuje. Oficiálně…

Mar 27

Volejbal v Ústí nad Labem: od lexaurinu k úspěchu

www.idnes.cz

Sestavili šmrncovní mužstvo, které obhájilo 8. pozici, jenže po sezoně z něj zbydou jen trosky. Ústecký volejbal musí budovat nový kádr, zůstanou mu jen tři základní stavební kameny.

Mar 17

Posledním čtvrtfinalistou extraligy volejbalistů je Ústí nad Labem

www.idnes.cz

Volejbalisté Ústí nad Labem zkompletovali pole čtvrtfinalistů extraligy. V rozhodujícím utkání předkola play off zvítězili v Příbrami 3:2 a sérii vyhráli 2:1. Jejich příštím soupeřem bude vítěz základní části České Budějovice, druhý…

Aug 19

Šinkansenem z Prahy do Ústí nad Labem po nové rychlotrati už za 27 minut

iDNES.cz

Obyvatelé Ústí nad Labem zřejmě nepřijdou o zastávku vysokorychlostních vlaků spojujících Prahu s německými Drážďany. Jízda vlakem z hlavního města by se do krajské metropole mohla zkrátit z nynějších zhruba 70 minut, které dosahují…

Apr 24

Šéf basketbalistů Ústí nad Labem po veleobratu: Nadlidský výkon

iDNES.cz

Pohádka o Slunetě stále nekončí. Způsobem, který bral dech, a před vyprodanou halou si basketbalisté Ústí vynutili sedmý zápas čtvrtfinále ligového play off proti Pardubicím.

Mar 2

Žloutenka je v Ústí nad Labem na ústupu, epidemie ale ještě nekončí

iDNES.cz

Žloutenka typu A v Ústí nad Labem ustupuje, za poslední dva týdny zaznamenali hygienici jen tři případy takzvané nemoci špinavých rukou. O definitivním konci epidemie, která začala před třinácti měsíci, se ale zatím mluvit nedá.

Sep 12

Policie odloží případ pohřešované školačky z Ústí nad Labem

iDNES.cz / Zprávy

Policie odloží případ pohřešované školačky Michaely Patricie Muzikářové z Ústí nad Labem. Dívka je nezvěstná od ledna. Kriminalisté svolali na pátek brífink.

May 3

100 POHLEDŮ NA ČESKO: Idyla v přístavu v Ústí nad Labem

iDNES.cz / Zprávy

V posledních 150 letech toho Česko zažilo hodně. Dvě velké světové války, průmyslový rozmach, hospodářské krize i obrovské přesuny obyvatelstva. To všechno mělo vliv na podobu měst i krajiny. Seriál iDNES.cz vám ukáže méně známé pohledy na…