English

Čerstvě dvojnásobný otec Matyáš Ramba (32): Ukázal se skoro nahý!

Blesk.cz / Celebrity

Ani svátky se na něm evidentně nijak nepodepsaly. Čerstvě dvojnásobný otec Matyáš Ramba (32) se na jevišti Divadla Kalich ukázal jen v přiléhavých boxerkách tělové barvy a ukázal, že je ve špičkové fyzické kondici!

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 6

Miss Sokolová: Těhotná s miliardářem! Prozradila pohlaví miminka

Velká gratulace! Bývalá královna krásy z roku 2007 Kateřina Sokolová (34) je poprvé těhotná. Miminko čeká s přítelem, zámožným podnikatelem Martinem Wichterlem (58).

Jun 27

Těhotná bouřlivačka Lindsay Lohanová: Prozradila pohlaví miminka!

Blesk.cz

Americká herečka a zpěvačka Lindsay Lohanová (36) nedávno oznámila, že očekává svého prvního potomka. Kontroverzní hvězdička očekává příchod miminka každým dnem.

Apr 6

Herečka Tereza Ramba: Nahá svatá!

Velmi povedeným aktem na obřím billboardu způsobila Tereza Ramba (32), dříve Voříšková, na začátku března pořádný rozruch. Nyní se herečka pochlubila dalším snímkem ze série fotek pro film Betlémské světlo. Vypadá na něm jako světice, ale…

Jan 23

Tereza Ramba po orgasmickém porodu prozradila pohlaví a jméno miminka!

Blesk.cz

Tereza Ramba (32) víc jak měsíc tajila příchod druhého potomka, protože Vánoce už slavili ve čtyřech. Nyní herečka také prozradila pohlaví a jméno druhého dítěte. A také barvitě vylíčila, jak miminko přišlo na svět!

Aug 9

Herečka Tereza Ramba (32) je podruhé těhotná: Pochlubila se bříškem!

Oblíbená herečka Tereza Ramba (32) se na sociální síti pochlubila skvělou novinkou. Jejich rodina se opět rozroste.

Nov 27

Tereza Ramba strachy bez sebe. Manžel akrobat si vzal do parády ročního synka!

Blesk.cz / Celebrity

Tady jablko opravdu daleko od stromu nepadlo. Manžel herečky Terezy Ramby (31) Matyáš je velmi uznávaným akrobatem, který své kousky trénuje i doma. Bylo jen otázkou času, kdy si toho všimne jejich roční syn Mikuláš.

Jul 15

Holka, nebo kluk? Blonďatá zprávařka prozradila pohlaví miminka!

Blesk.cz / Celebrity

Půvabná plavovlasá moderátorka Sandra Pospíšilová (34), která se ještě donedávna objevovala na televizních obrazovkách pod svým rodným příjmením Parmová, si své druhé těhotenství užívá plnými doušky. Nyní svým příznivcům odhalila, zda jí…

Mar 8

Těhotná Alena Šeredová „nechtěně“ prozradila pohlaví miminka! A ukázala bříško

A je to venku! Česká kráska žijící v Itálii Alena Šererdová (41) zřejmě prozradila pohlaví svého třetího potomka. Na sociální síti své miminko oslovila jako princezno.

Jan 30

Vignerová prozradila pohlaví miminka! Má však vážné komplikace

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Aneta Vignerová (32) se těší na prvního potomka a nyní nechtěně prozradila pohlavní miminka. Také se ale svěřila s tím, že se jí nevyhnuly zdravotní komplikace...

Oct 23

Těhotná Vignerová prozradila jméno dítěte: Na pohlaví nezávisí

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Aneta Vignerová (31) se už nemůže dočkat, až bude máma. A přestože se s partnerem, scénáristou Petrem Kolečkem (35) rozhodli, že si pohlaví nejspíš prozradit nenechají, jméno už pro dítě mají. A nezáleží na tom, jestli to bude…

Feb 7

A je to venku! Těhotná hvězda Ordinace prozradila pohlaví miminka

Slovenská herečka Petra Vajdová (33), známá díky slovenské verzi seriálu Ordinace v růžové zahradě a také kvůli svému opileckému excesu, kdy za volantem nadýchala 2,4 promile, své těhotenství neskrývá. Naopak, díky jejímu manželovi se už…

Jan 16

Rytmusova Jasmina prozradila pohlaví miminka: Budu máma bengora!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Jasmina Alagič je v požehnaném stavu a prvního potomka se už nemůže dočkat. Na sociální síti teď prozradila pohlaví miminka, jehož otcem je rapper Patrik Vrbovský

Dec 14

Noidova exmanželka Gábina: Prozradila pohlaví miminka a ukázala fotky před porodem!

Blesk.cz / Celebrity

Bývalá manželka muzikanta Vaška Noida Bárty (38) Gabriela Dvořáková (28) přivedla na svět druhé dítě a opět je to holka! Otcem je její přítel, podnikatel Petr Švambera (40). Po celou dobu těhotenství fotky s bříškem tajila.

Nov 29

Šilhánová prozradila pohlaví miminka: Propálila to v rádiu!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Lucie Šilhánová (36) má již těsně před porodem! Odchází tak na mateřskou, ale ještě předtím se stihla posluchačům veřejně pochlubit i s tím, jestli bude její miminko holčička, nebo chlapeček!

Aug 19

Andrea Kerestešová porodila: Jméno i pohlaví miminka tají!

Blesk.cz / Celebrity

Konečně se dočkala. Herečka Andrea Kerestešová (33) porodila a svěřila se s tím na sociální síti. Vše dopadlo dobře, porodu ale předcházely dva týdny přenášení, které nebyly vůbec jednoduché.

Mar 31

Těhotná zprávařka Sandra Parmová: Omylem prozradila pohlaví miminka!

Blesk.cz

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová (31) je v pátém měsíci těhotenství. I když si chtěli pohlaví miminka nechat pro sebe, nevyšlo to. Sandra ho Blesk.cz omylem prozradila.

Feb 24

Herečka a zpěvačka Bára Poláková: Prozradila pohlaví svého miminka!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka a zpěvačka Bára Poláková (33) už je v 8. měsíci těhotenství a než se naděje, bude mít její půvabná dcerka Ronja sourozence. Bára dokonce prozradila, zda to bude holčička či chlapeček!

Feb 8

Uniklo z natáčení: Těhotná Agáta Prachařová prozradila pohlaví miminka!

To je ale blesková rychlost. Agáta Prachařová (31) oznámila že je těhotná hned v prvním měsíci. V druhém pak řekla, jakého pohlaví miminko bude! Tvrdí, že tatínkem je manžel Jakub Prachař (32), ale před dvěma měsíci měla mít milostný poměr…

Oct 18

Těhulka Míša Tomešová prozradila pohlaví miminka!

Blesk.cz / Celebrity

Muzikálová zpěvačka Michaela Tomešová (25) je v šestém měsíci těhotenství a zatím to vypadá, že to bude holčička. Na jméně se s manželem Romanem Tomešem (28) stále dohadují, takže jí říkají Doubravko podle dívčího jména Míši (Doubravová).

Jun 14

Monika Absolonová prozradila pohlaví miminka! Bude to holka, nebo kluk?

Blesk.cz

Zpěvačka Monika Absolonová (38) jenom kvete. Těhotenství jí opravdu sluší. V listopadu přivítá na svět prvního potomka a už dokonce ví, jakou barvu dupaček koupit!