English

Hvězda Šlapeta Radan Dolejš (†57): Poslední vzkaz před náhlou smrtí!

Blesk.cz / Celebrity

Král televizní zábavy Radan Dolejš (†57) odešel z tohoto světa osamocený. Jen devět dní před nečekaným skonem totiž zveřejnil na facebooku smutnou vzpomínku. Ze vzkazu, který připojil, až mrazí.

More from Blesk.cz / Celebrity

Aug 16

Ve věku 75 let zemřel režisér a dramaturg Zdeněk Potužil

Blesk.cz

Ve věku 75 let zemřel 14. srpna divadelní a televizní režisér a dramaturg Zdeněk Potužil. Byl vedoucí osobností někdejšího Divadla na okraji, v 90. letech a počátkem nového tisíciletí byl uměleckým šéfem Divadla Rokoko. ČTK dnes o jeho…

Feb 10

Tajný pohřeb Radana Dolejše (†57) ze Šlapeta: Vyčítám si jeho smrt, přiznala koulařka Fibingerová

Blesk.cz / Celebrity

Bazilika sv. Markéty Antiochijské se stala svědkem posledního rozloučení s Radanem Dolejšem (†57). Producenta a lídra Šlapeta našel v neděli 23. ledna bez známek života jeho kolega Karel Hoza.

Feb 10

Pohřeb Radana Dolejše (†57) ze Šlapeta, šéfa zlaté éry televizní zábavy

Blesk.cz / Celebrity

Rodina a nejužší okruh přátel se dnes ve 14 hodin v kostele na Břevnově rozloučili s Radanem Dolejšem (†57), kytaristou kapely Patrola Šlapeto, scenáristou, režisérem a někdejší klíčovou osobností zábavných pořadů a estrád TV Nova. Záznam…

Feb 4

Detaily pohřbu Radana Dolejše (†57) ze Šlapeta! Kdo má vstup zakázán?

Bazilika sv. Markéty Antiochijské se stane svědkem posledního rozloučení s Radanem Dolejšem (†57). Ve stejném kostele v areálu břevnovského kláštera probíhala i mše za Karla Kryla (†49), jehož protestsongy znal lídr Šlapeta i pozpátku.

Jan 26

Jiří Adamec o zesnulém Radanu Dolejšovi (†57) ze Šlapeta: Byl vždy mužem v pozadí!

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Jiří Adamec (73) a dramaturg, scenárista Radan Dolejš (†57). To byla dvojka, jež byla v letech 1998 až 2009 středobodem zábavy tzv. zlaté éry televize Nova. O to víc teď režiséra zdrtila parťákova náhlá smrt.

Jan 25

Radan Dolejš (†57) ze Šlapeto: Amputace před náhlou smrtí!

Blesk.cz / Celebrity

Dlouhé čtyři roky bojoval král televizní zábavy, lídr kapely Šlapeto a dvorní scenárista Karla Gotta (†80) o život. Nakonec Radan Dolejš (†57) problémům spojeným s těžkou cukrovkou v neděli večer náhle podlehl. A odcházel v úplném…

Jan 25

Hvězda Šlapeta Radan Dolejš (†57): Poslední vzkaz před náhlou smrtí!

Blesk.cz / Celebrity

Král televizní zábavy Radan Dolejš (†57) odešel z tohoto světa osamocený. Jen devět dní před nečekaným skonem totiž zveřejnil na facebooku smutnou vzpomínku. Ze vzkazu, který připojil, až mrazí.

Jan 23

Zemřel kapelník Šlapeta Radan Dolejš (†57), oznámila to zpěvačka jeho kapely! Našli ho doma!

Blesk.cz / Celebrity

Téhle zprávě se nechce věřit. Ve věku 57 let zemřel dramaturg ČT, producent, scénárista a kapelník legendárního souboru Patrola Šlapeto Radan Dolejš. Ačkoli dlouhou dobu trpěl zdravotními obtížemi, jeho odchod je nečekaný. Ještě před pár…

Jan 24

Radan Dolejš ze Šlapeta před Vánoci málem zemřel: Operace, sepse a tři týdny v kómatu!

Blesk.cz / Celebrity

Při operaci upadl lídr kapely Patrola Šlapeto do kómatu a tři týdny se nemohl probrat! Počítalo se i s nejhorším... Proto Radan Dolejš (56) ležel na ARO pražské Nemocnice Na Bulovce dlouhých pět neděl.

Nov 8

Radan Dolejš ze Šlapeta, který zhubl 60 kilo, bojuje o život? Manželka ho prosí, aby dýchal!

Šlapeťák a scenárista Radan Dolejš (56) před dvěma roky kvůli cukrovce zhubl 60 kilogramů. Tím ale jeho zdravotní problémy neskončily, naopak musel na operaci nohy. A podle posledního vzkazu manželky Táni se mu dost přitížilo.

Oct 9

Radan Dolejš ze Šlapeta zhubl 60 kilo! Teprve další operace rozhodne

Šlapeťák a scenárista Radan Dolejš (55) byl jedním z gratulantů na předčasné oslavě kulatin Karla Gotta (†80) v srpnu. Když z auta vystoupil pohublý pán s holemi, málokdo ho poznal. Zhubl totiž kvůli cukrovce a čeká ho další operace.

Sep 2

Scenárista Hubač (†82) by oslavil 90 let: Bohdalové psal role na přání!

Scenárista Jiří Hubač (†82), který dal vzniknout seriálům Sanitka, Sanitka 2, a filmům Fany či Babí léto, by se 27. srpna dožil kulatých devadesátých narozenin. Před osmi lety ale podlehl závažné nemoci, rakovině jater.

Jul 9

Málem dopadl jako Josef Mladý (†63)?! Kapelník Šlapeta Dolejš (55) zhubl o 60 kilo!

Šlapeťáka Radana Dolejše (55) si všichni pamatují jako usměvavého a zavalitého zpěváka. Před pěti lety vážil neskutečných sto padesát kilo. A teď? Ztrácí se před očima, zhubl totiž skoro o 60 kilo. Dohnala ho k tomu smrt jeho kolegy –…

Jan 21

Holky, máte šanci! Frontman kapely Mirai po 10 letech hlásí rozchod

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvák s japonskými kořeny Mirai Navrátil (26) loni požádal svou přítelkyni Nikolu o ruku, ta řekla ANO. Ale místo svatby přišel rozchod! Co se přesně stalo neví ani on sám, ale doufá, že se to ještě spraví.

Sep 18

Zpěvák kapely Walda Gang Šafránek (†46) zemřel! Po letech trápení si pro něj přišla smrt

Blesk.cz / Celebrity

Všichni mu drželi palce. Zpěvák kapely Walda Gang Vladimír Šafránek (†46) ale v úterý odpoledne svůj boj se zdravotními problémy prohrál.

Apr 11

Fanoušci v šoku: Zpěvák slavné kapely náhle zemřel v 36 letech!

Blesk.cz / Celebrity

Fanoušci americké kapely Overtones pláčou. Jejich oblíbený zpěvák a frontman skupiny Timmy Matley (†36) zemřel. Poslední dva roky bojoval s rakovinou kůže.

Mar 28

Heidi Klum klofla zajíčka: Chodí s o 16 let mladším kytaristou z kapely Tokio Hotel

www.blesk.cz

Je zkrátka neodolatelná. Modelka Heidi Klum (44), která byla v minulosti manželkou zpěváka Seala, opět randí na plné obrátky. Do její náruče tentokrát přistál mladičký hudebník, který byl před lety idolem srdcí mnoha dívek po celém světě.…

Dec 11

Petr Janda slavil s Olympicem 55 let od vzniku kapely: Peroutka předal paličky zesnulého táty!

Blesk.cz / Celebrity

Deset tisíc rozjásaných diváků v pražské O2 areně, spousta bývalých kolegů. Přesto měl Petr Janda (73) v duši stín. „Milan Peroutka mi bude chybět nadosmrti,“ přiznal frontman Olympicu Blesku pohnutě. „Hrajeme i pro něj,“ dodal.

Dec 1

Bývalý člen kapely Ready Kirken měl podvádět! Chytli ho v Irsku, hrozí mu osm let

Policie obvinila muže (39) z Borohrádku na Rychnovsku z milionových podvodů a zpronevěry. Od prosince 2012 do srpna 2015 na území Královéhradeckého a Pardubického kraje poškodil ve 13 případech sedm lidí a způsobil celkovou škodu přes sedm…

Aug 7

Roztomilý chlapeček z kapely Šlapeto se „trochu“ změnil: Je z něj drsný pankáč!

Jako malý kluk nechyběl snad v žádné zábavné estrádě, převážně na obrazovkách Novy. Robert Papoušek (21) ve své kostkované čepici-placatce, s floutkovským šátkem a ve vestičce totiž patřil k nejviditelnějším členům staropražské kapely…