English

Hlas se pustil do Nohavici: Kvůli medaili od Putina!

Blesk.cz / Celebrity

Poté, co Jaromír Nohavica (68) prohlásil, že napadení Ukrajiny Vladimirem Putinem (69) není důvodem, aby se vzdal medaile, kterou od ruského tyrana dostal, pustil se do něj kolega Ivan Hlas (67).

More from Blesk.cz / Celebrity

May 26

Ivan Hlas (70): Zpívá i po rakovině v krku

Blesk.cz / Celebrity

Je pro všechny živoucím důkazem, že to jde! Zpěvák Ivan Hlas (70) si před šesti lety vyslechl zdrcující diagnózu o rakovině hlasivek, na oslavě kulatých narozenin si ale mohl zazpívat. Deníku Aha! autor písniček ke kultovním Šakalím létům…

Jul 15

Ivana Gottová o oživení Karlova (†80) hlasu: Proč jsem s tím souhlasila!

Blesk.cz / Celebrity

Osobnostmi natřískané studio Českého rozhlasu v předvečer pátečních narozenin Karla Gotta (†80) znovu uslyšelo Slavíkův božský hlas. Tentokrát ale pronášel slova, která za svého života nikdy neřekl – zařídila to umělá inteligence!

Mar 3

Bývalý obdivovatel Putina Ivan Vyskočil: Z Ukrajiny autobusem přivezl volyňské Čechy!

Putinův obdivovatel Ivan Vyskočil (75) otočil? Mezi řidiči autobusů, které do Česka dopravily také 88 volyňských Čechů z ukrajinských obcí Žytomyr byl i herec.

Mar 1

Facebookový útok na Ivana Hlase: Kdo chce rockerovi uškodit?!

Bezmoc a vztek. Zpěvák a muzikant Ivan Hlas (67) řeší nezvyklý problém. Někdo jeho jménem vystupuje na sociální síti. „Je to hnus, může mi vložit do úst cokoli,“ posteskl si.

Feb 28

Hlas se pustil do Nohavici: Kvůli medaili od Putina!

Blesk.cz / Celebrity

Poté, co Jaromír Nohavica (68) prohlásil, že napadení Ukrajiny Vladimirem Putinem (69) není důvodem, aby se vzdal medaile, kterou od ruského tyrana dostal, pustil se do něj kolega Ivan Hlas (67).

Nov 15

Ivana Gottová poslala prezidentovi Zemanovi dopis plný bolesti: Tohle jsem nečekala!

Blesk.cz / Celebrity

Vdova po zesnulém Karlovi Gottovi (†80) Ivana ví, komu vděčí za důstojné rozloučení s jejím manželem. Dojemný dopis plný bolesti, ale zároveň vděku, nechala poslat přímo do rukou prezidenta Miloše Zemana (75).

Nov 1

Drsný rocker Ivan Hlas: Něžnosti s vnučkou!

Takhle ho neznají ani nejzarytější fanoušci. Stačil jediný pohled a rocker Ivan Hlas (65) celý zjihl. A to když spatřil svou čtyřletou vnučku Luisinku, která dědovi přišla fandit na koncert do pražského Rudolfina.

Aug 29

Hvězda Soundtrack festivalu Ivan Hlas: A ty umíš zpívat, ptali se mě

Blesk.cz / Celebrity

Českého lva si schoval do krabice pod postel a nejraději by byl, kdyby na něj při rozdílení ocenění zapomněli úplně. Když totiž Ivan Hlas (65) vyhrál prestižního Anděla pro zpěváka roku 1993, pořádně to schytal.

Mar 8

Ivan Hlas po rakovině hlasivek: Na koncertě ukázal obří jizvu na krku!

Zpěvák Ivan Hlas (64) porazil rakovinu, která ho málem stála hlasivky! A to by při jeho povolání nebylo dobré... Přesto nyní vystoupil jako host na koncertě svého kamaráda. A zpívalo mu to náramně!

Mar 7

Ivan Hlas přiznal děsivou diagnózu: Máte rakovinu, řekl mi doktor

Zpěvák Ivan Hlas (64) v polovině loňského roku prozradil, že přišel o hlas a bude muset na operaci. Až nyní ale přiznal, že za jeho prohlášením stála hrozivá diagnóza rakoviny hlasivek! Pro zpěváka, který za hudbu k filmu Šakalí léta…

Nov 7

Nohavica dostal za metál od Putina naloženo: Kryl, Hutka i Ztracený si nebrali servítky

Před dvěma dny ostravský písničkář Jarek Nohavica (65), který je pro mnohé symbolem demokratické republiky, převzal vyznamenání za rozvoj česko-ruských vztahů od ruského prezidenta Vladimira Putina (66). A tím nazdvihl mandle jiným…

Aug 6

Ivan Hlas oznámil: Nemám hlas! Musím na operaci...

Ruší do konce prázdnin všechny koncerty! Ivan Hlas (64) totiž paradoxně nemá hlas a musí na operaci, která ho na tři týdny vyřadí z provozu.

Sep 17

Jan Hřebejk a Ivan Hlas vzpomínají na Petra Šabacha: Odešel velkorysý člověk

Blesk.cz

V neděli zastihla kulturní svět smutná zpráva. Ve věku 66 let zemřel známý český spisovatel Petr Šabach, autor knižní předlohy k legendárnímu filmu Pelíšky, ale i například k filmům Šakalí léta nebo Pupendo. Známé tváře kulturní scény na…

Sep 14

Hlas Lisy Simpsonové Ivana Korolová se vdala! Ano řekla na horách

Blesk.cz / Celebrity

Ivana Korolová (28) řekla ANO Jiřímu Veselému po šesti letech vztahu. A tím, že žádost o ruku proběhla v horách, tak i svatba se konala v horském penzionu v Krkonoších.

Sep 1

Hlas Lízy Simpsonové Ivana Korolová nekompromisně: Po svatbě nic nebude!

Pro herečku Ivanku Korolovou (28) je tento rok plný změn. Nahradila zesnulou Helenu Štáchovou jako hlas Lizy Simpsonové a navíc se z ní už brzy stane vdaná paní. A na to se nejenom těší, ale také pořádně připravuje...

Oct 15

Ivana Jirešová otevřeně: O zkreslování hlasu ve Tváři a anorexii!

Blesk.cz / Celebrity

Ivanu Jirešovou proslavila Ordinace v růžové zahradě. Teď však ukazuje svůj pěvecký talent v show Tvoje tvář má známý hlas. To ale není vše, nám prozradila i velkou část ze svého soukromí.

Aug 21

Vydlabu Alibabovi oči! Jaromír Nohavica pobouřil veřejnost písní o Arabovi

Blesk.cz

Písničkář Jaromír Nohavica (63) pobavil a zároveň pobouřil veřejnost písní o „Arabovi“, pro některé se znepokojivým xenofobním textem. Jedná se o satiru, nebo má zpěvák opravdu něco proti migrantům?

Aug 5

Ivana Hlase vykradli uprostřed noci: Zmizel rodinný poklad!

Rodina Ivana Hlase (62) zažila šok! V noci, když spali, je někdo vykradl. Zmizely počítače, klíče od auta a pohřešovala se i vzácná Hlasova kytara.

May 5

Nenápadný boháč Jaromír Nohavica: Kolik si fenomenální zpěvák vydělá?

Máte rádi písničky ostravského muzikanta Jaromíra Nohavici (62)? Jestliže ano, není se čemu divit. Miluje ho totiž skoro celý národ. A to mu také pořádně vydělává. Nohavica totiž patři mezi nejlépe placené hudebníky v Česku.

Feb 2

Ivan Mládek chce žalovat prezidenta: Zeman mi ukradl fór s kalašnikovem!

Blesk.cz

Bonmot prezidenta Miloše Zemana (71) o kalašnikovu nerozpumpoval jen českou společnost a Poslaneckou sněmovnu. Ozval se taky Ivan Mládek (73). „Budu žalovat pana prezidenta pro krádež!“ oznámil Blesku.