English

Neskutečně sexy Zorka Hejdová rok po porodu v plavkách: Ani manžel nevěřil!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Zora Hejdová (v červenci 32) patří k tomu málu šťastných žen, jimž se hned po porodu podařilo dostat do formy. Vlastně by se dalo říct, že vypadá dokonce ještě lépe nežli předtím, než přišla do jiného stavu! Na dovolené se teď…

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 21

Moderátorka Zorka Hejdová v koncích: Už neví, co s tím!

Blesk.cz / Celebrity

Přestože se moderátorka Zorka Hejdová (32) stala v roce 2021 maminkou syna Nikolase, pyšní se perfektní postavou. Je tak více než pochopitelné, že její muž Míra Hejda (39) ji tak rád fotí.

Feb 1

Roztleskávačka ze seriálu Hrdinové: Ukázala sexy křivky v plavkách!

Pamatujete si ještě na nesmrtelnou roztleskávačku Claire Bennetovou ze seriálu Hrdinové? Hayden Panettiereová (33) je dnes o řadu let starší... a pořád náramně sexy. Při focení reklamní kampaně v plavkách předvedla, že na to pořád má!

Jan 24

Sexy moderátorka bojuje s rakovinou kůže: Ukázala hrozné jizvy i bulku na krku!

Blesk.cz / Celebrity

Trápení krásné moderátorky Teddi Mellencampové (41) jako kdyby nebralo konce. Slavná plavovláska se totiž potýká s rakovinou kůže. Na sociální síti, kde ji sleduje na milion fanoušků, ukázala svá zjizvená záda i znepokojivou bulku, která…

Nov 27

Sexy moderátorka Eva Hecko Perkausová porodila syna! Hodně nezvyklé jméno!

Blesk.cz / Celebrity

Těhotenství je nejkrásnějším obdobím ženy a Eva Perkausová (28) ho měla naprosto ukázkové. Vzhledem k tomu, že manžel Ivan Hecko (39) pochází z pěti dětí, rozhodně to prý jedním potomkem neskončí. Ale teď se radují z prvorozeného chlapečka.

Nov 4

Moderátorka Love Islandu Zorka Hejdová: Pozdravy z pláže!

Zorka Hejdová (32) je i se synem Nikolasem (1,5) a manželem Mírou Hejdou (39) už několik týdnů na Kanárských ostrovech. Moderátorka totiž provádí reality show Love Island, a tak se museli na čas přesunout k oceánu.

Jun 25

Neskutečně sexy Zorka Hejdová rok po porodu v plavkách: Ani manžel nevěřil!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Zora Hejdová (v červenci 32) patří k tomu málu šťastných žen, jimž se hned po porodu podařilo dostat do formy. Vlastně by se dalo říct, že vypadá dokonce ještě lépe nežli předtím, než přišla do jiného stavu! Na dovolené se teď…

Jul 7

To je poporodní sen! Zorka Hejdová ukázala bříško

Oblíbená moderátorka a influencerka Zorka Hejdová (31) čtyři měsíce po porodu syna ukázala, jak vypadá její bříško. Těhotenství si velmi užívala a s přibývajícími kily si rozhodně hlavu nelámala, přesto jí její postavu může spousta žen…

Jul 7

Moderátorka Lucie Borhyová (43): Sexy dovádění v plavkách! Fanoušci už se nemohli dočkat

Moderátorka zoravodajství na Nově Lucie Borhyová (43) se zdánlivě pro plavky narodila. I po dvou dětech má skvělou postavu a její dekolt zvedá tlak. Léto už je tady, a tak blondýnka provokuje v bikinách.

Apr 8

Moderátorka Evropy 2 Zorka Hejdová porodila! Pohlaví i jméno tajila do poslední chvíle

Manželé Zorka (30) a Míra (37) Hejdovi do poslední chvíle manželé tajili pohlaví svého prvního miminka. A je to kluk jako buk! Zatímco moderátor chtěl české jméno, jeho manželka spíše zahraniční. Jak to dopadlo?

Aug 5

Vnadná Lucie Borhyová dovádí u moře: V sexy plavkách ukázala neopálený zadeček!

Nekonečná dovolená? Lucie Borhyová (42) se začátkem července vyvalila na břehu ve stylu mořské panny a ve žhavé plavkové přehlídce pokračuje i o měsíc později. Pro fanoušky nejen z řad diváků Televizních novin si připravila pikantní pózy a…

Jun 24

Sexy Lucie Borhyová v plavkách ukázala svoje třešničky! Fanoušci šílí!

Blesk.cz / Celebrity

Léto je v plném proudu, pokud jste to ale kvůli proměnlivému počasí stále nezaregistrovali, moderátorka Lucie Borhyová (42) vám s tím ráda pomůže. Dva nejhlavnější symboly léta, plavky a šťavnaté třešně, spojila do jedné žhavé fotografie.

Apr 24

To je sexy výbava! Těhotná Konvičková v plavkách ukázala rostoucí prsa

Blesk.cz / Celebrity

Na začátku týdne se zpěvačka Markéta Konvičková (25) pochlubila brzkým přírůstkem do rodiny. Ano, čeká miminko, a tak není divu, že se její tělo už začíná měnit. Jak však sama ukázala, děje se to zatím na těch správných místech!

Jul 13

Takhle ji za pultem neuvidíte: Moderátorka Borhyová (40) vystavila sexy tělíčko v plavkách!

Blesk.cz / Celebrity

Čím je Lucie Borhyová (40) starší, tím je z ní větší kočka. Moderátorka Televizních novin dosáhla své vytoužené postavy, a tak se nelze divit, že se teď svým tělem chlubí v plavkách.

May 27

Moderátorka Zorka Hejdová: Průšvih kvůli nechutnému polibku!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Zorka Hejdová (27) zatím nemá žádného potomka, a tak svou lásku rozdává spíše zvířátkům. Ovšem fotkou, na níž se mazlí se svým pejskem a nechává ho, aby jí pusinkoval, si pořádně zavařila.

Mar 2

Moderátorka Zorka Hejdová (27): Konec na Evropě 2!

Posluchače Evropy 2 dnes čeká nepříjemné překvapení! Rozloučí se s nimi oblíbená moderátorka Zorka Hejdová (27), která přijala lukrativní nabídku sesterské stanice Frekvence 1.

Jun 28

Moderátorka Zorka Hejdová bude ve Varech za šelmu! Ale už nesmí jíst

Blesk.cz / Celebrity

Letošní party ve Varech nepodcenila moderátorka Zorka Hejdová (27). U módního návrháře Lukáše Lindnera si nechala ušít róbu po vzoru hollywoodských hvězd. Leopardí top a průsvitnou sukni.

Oct 25

Průšová ukázala sexy tělo v plavkách: Miss z roku 2002 zastavila čas

www.blesk.cz

Když jí bylo devatenáct let získala titul královny krásy. Od té doby se vůbec nezměnil. ba naopak. Kateřina Průšová (32) odhalila své tělíčko v plavkách a ukázala, že čas rozhodně pracuje pro ni. Ne proti ní!

Oct 11

Moderátorka Zorka Hejdová ukázala rodiče: Komu je víc podobná?

Blesk.cz / Celebrity

Blondýnka Zorka Hejdová (26) patří mezi naše nejhezčí moderátorky. Na svůj věk toho má za sebou profesně už hodně a její rodiče na ni můžou být náležitě pyšní. Na kterého z nich je Zorka více podobná? Hlasujte v anketě...

Aug 12

Sexy moderátorka Sandra Parmová: Ukázala kalhotky a promluvila o lásce!

Blesk.cz / Celebrity

Nelze si nevšimnout, že Sandra Parmová (30) v poslední době září jako sluníčko! I když o svém soukromí nerada mluví, tak Blesk.cz naznačila, že se něco rýsuje a Morava je jí opět blízká.

Oct 4

Gondíková si odbyla premiéru v Mamma Mia! Herečka ukázala postavu v sexy plavkách

Blesk.cz

Muzikál Mamma Mia! představil novou hvězdu! Adéla Gondíková (42) si v roli výstřední milionářky Tanyi v pátek odbyla velkou premiéru. Herečka oblečená do lesklých plavek s proklatě velkým výstřihem předvedla divákům svou dokonalou postavu.