English

Plzeň, Slavia i Sparta si to před ligou rozdají o největší prémie: Jde o 628 milionů!

Blesk.cz

Do startu fotbalové ligy zbývá 13 dnů, přesto adrenalin stoupá. Tři české kluby v týdnu vyrazí pro stamiliony (nebo také skoro nic) z evropských pohárů! Nejblíž ze všech má k penězům mistrovská Plzeň.

More from Blesk.cz

Mar 17

Slavia ve 25. kole FORTUNA:LIGY porazila Liberec, Jablonec nestačil na Plzeň

Blesk.cz

Nedělní program FORTUNA:LIGY počítal od 15.00 hned se třemi duely. Plzeň po historickím postupu přes Servette nastoupila v Jablonci, v Praze se pak utkala Slavia s Libercem. Do akce šly také Pardubice, které se doma střetly s Baníkem.

Dec 17

19. KOLO FORTUNA LIGY ONLINE: Slavia na hřišti Baníku, Plzeň v Olomouci

isport.blesk.cz

Na nedělní odpoledne připadly v tuzemsku dva fotbalové duely. Zatímco SK Slavia Praha hraje v Ostravě proti Baníku, plzeňskou Viktorku čelí na Hané střetu s Olomoucí. Dění v duelech můžete sledovat ONLINE prostřednictvím textových přenosů.

Sep 23

Fantastický evropský start! Slavia prolomila černou sérii, Sparta se projela na vlně

Blesk.cz

Vstup do Evropy být lepší už nemohl! Pro Slavii a Spartu jde navíc o vítané povzbuzení před zítřejším derby (18:00, O2 TV Sport). Které »S« se na zápas roku vyladilo přece jen o něco lépe?

Sep 3

7. kolo FORTUNA LIGY: Plzeň přehrála Bohemku, Sparta veze body z Liberce

isport.blesk.cz

Nedělní 7. kolo nejvyšší české fotbalové soutěže přineslo dva souběžně hrané duely. Zatímco střet domácí Viktorky s Bohemians Praha 1905 vyšel lépe západočeskému klubu, Sparta si veze body z horké půdy Liberce.

Sep 1

Fámozní Sparta se probila do skupiny Evropské ligy: Triumf vůle!

Blesk.cz

Až po střechu natřískaná Letná explodovala nadšením. Aplaudovala triumfu vůle! Sparta v odvetě play off Evropské ligy vypnula Dinamo Záhřeb (4:1) a v součtu s výsledkem prvního duelu (1:3) se probila do hlavní fáze.

Aug 18

Šok ve slovenské lize starších žáků: Mladý fotbalista škrtil vlastního spoluhráče!

Blesk.cz

Děti umí být kruté! Čtvrtá slovenská liga starších žáků tuto tezi stvrdila. Hráči se začali hádat a urážet přímo na hřišti a jejich neshoda vygradovala až k tomu, že třináctiletý fotbalista začal škrtit vlastního spoluhráče.

Aug 18

Slavia remizovala s Dniprem a posedmé má jistou evropskou skupinu: Razítko za 71 milionů!

Blesk.cz

Svatosvatě se dušovali, že navzdory náskoku 3:0 odvetu 3. předkola Evropské ligy s Dniprem-1 (1:1) nepodcení. Jenomže na hřišti to v první půli vypadalo kapku jinak, »jistý« postup a 71 milionů korun se poněkud otřásly.

Aug 17

Plzeň i Slavia odvety v evropských pohárech zvládly: Sešívané škobrtnutí, ale mise splněna

Blesk.cz

Přivezli si obří náskok a ten uhájili. Fotbalisté Plzně na Maltě vstřelili dva góly a postupili do play-off o skupinu Konferenční ligy. Slavisté sice z Košic vítězství nevezou, ale i oni se v Evropské lize radují z postupu.

Aug 10

Pohádkový večer pro český fotbal: Slavia i Plzeň své zápasy zvládly na výbornou!

isport.blesk.cz

Obě bitvy dvou českých týmu v evropských pohárech skončili fobtalovou fantazií. Slavia zdolala na domácím stadionu ukrajinský celek a do odvety si veze velmi nadějné skóre. Ještě lepší cestičku si do dalšího předkola vyšlapa Plzeň, která…

Jul 28

Předkolo Konferenční ligy: Impotentní Plzeň selhala v koncovce. Aplaus jen pro Maky!

Blesk.cz

Šancí měla Plzeň tolik, kolik sehrála tenistka Markéta Vondroušová (24) zápasů ve Wimbledonu, než došla až k titulu. Jenže na rozdíl od ní neuspěla a s kosovskou Dritou remizovala v úvodním utkání 2. předkola KL 0:0.

Jul 27

Předkolo Konferenční ligy: Česká bída! Klokani na úvod padli. Plzeň jen remizovala

isport.blesk.cz

Fotbaloví fanoušci se konečně dočkali. Jak Bohemians 1905, tak Viktoria Plzeň dnes odstartovali svou evropskou pouť duely v předkole. Klokani ale úvodní souboj nezvládli, když na hřišti Bodö padli 3:0. Do smíchu nebylo po utkání ani…

Jun 7

Finále Evropské konferenční ligy je tu! Tisíce fanoušků v Praze. Jsou na místě obavy z komplikací?

www.blesk.cz

Prahu ve středu 7. června čeká jedna z největších mezinárodních událostí poslední doby. Ve vršovickém Edenu se odehraje finále Evropské konferenční ligy UEFA mezi anglickým West Hamem a italskou Fiorentinou. Mezinárodní akce s sebou ale…

Oct 27

Slavia jednoznačně ovládla derby, na Plzeň ale stále ztrácí. Kdo je nyní favoritem Fortuna: ligy?

www.blesk.cz

Derby pražských S s pořadovým číslem 304 skončilo historickým vítězstvím červenobílých. Slavia nasázela Spartě čtyři branky v první půli a rozhodla o osudu nejsledovanějšího utkání českého fotbalu. Sešívaným se po nepříjemných výsledcích…

Aug 11

České duo v evropských pohárech: Slavia postoupila přes Panathinaikos, Slovácko skončilo s remízou

Blesk.cz

Fotbalisté Slavie chtějí dnes v Aténách proti Panathinaikosu stvrdit postup do play off o účast ve skupině Evropské konferenční ligy. Do Řecka odjeli s náskokem 2:0, který ale čeští vicemistři nechtějí jen bránit a pokusí se podruhé vyhrát…

Jul 18

Plzeň, Slavia i Sparta si to před ligou rozdají o největší prémie: Jde o 628 milionů!

Blesk.cz

Do startu fotbalové ligy zbývá 13 dnů, přesto adrenalin stoupá. Tři české kluby v týdnu vyrazí pro stamiliony (nebo také skoro nic) z evropských pohárů! Nejblíž ze všech má k penězům mistrovská Plzeň.

May 23

Kam po skončení ligy? Fotbalisté mají jasno: Prchli k moři!

isport.blesk.cz

Náročná sezona už je minulostí. Hvězdy fotbalové ligy se tak konečně mohly rozprchnout na dovolenou. Kam? No přece do teplých krajin!

Oct 2

Vyhoďte Spartu z Evropské ligy, nabádá legenda Rangers. Jejich prohlášení je šokující, říká

Blesk.cz

Původně měla mít Sparta na zápas s Rangers zavřený stadion. Nakonec dostala povolení na tribuny pustit alespoň dětské diváky s doprovodem. Ani děti ale patrně nezapomněly na to, jak se fotbalista hostujícího celku Glen Kamara choval v…

Sep 20

Šok pro slavného fotbalistu: Ukradli mu medaile, když hrál Ligu mistrů!

isport.blesk.cz

Takový návrat domů si po zápase nepředstavoval. Talentovaný obránce Chelsea Reece James (21) byl okraden v době, kdy pomáhal svému klubu s úspěšným vstupem do letošního ročníku Ligy mistrů. S týmem na hřišti oslavil vítězství nad Zenitem…

Feb 8

Zvrhlá liga plná bolesti. Fotbalisté si jdou po krku: Ukázali krvavá zranění!

Blesk.cz

Rozmohl se nám v tuzemské kopané takový nešvar. Kam se na něj hrabe sprosté slovíčko označující pohlavní styk – »prcat« – na tabuli kantorky Evy Holubové v kultovních Pelíšcích.

Jan 30

Titul musí počkat: Liga se přiblížila bodu zlomu, proti jsou karanténa a sníh!

Blesk.cz

Neděle měla být dnem, po němž si fotbalová liga odškrtne protnutí první »cílové mety«: odehranou polovinu zápasů, což je podmínka pro udělení titulu a určení sestupujících. Zlínská karanténa a sníh v Boleslavi tuhle slávu odložily.