English

Soud mezi Stehlíkovou a Zemanem bude dřív, případný milion nepůjde dětem

Seznam Zprávy

Prezident Miloš Zeman zažaloval lékařku Džamilu Stehlíkovou za její loňské výroky týkající se jeho alkoholem podlomeného zdraví. Soudní stání se uskuteční už za tři týdny. Soud jej posunul na dřívější termín.

More from Seznam Zprávy

May 29

Zeman se odvolá proti rozhodnutí o zamítnutí žaloby proti lékařce Stehlíkové

www.seznamzpravy.cz

Miloš Zeman plánuje podat odvolání proti úternímu rozhodnutí soudu, který zamítl exprezidentovu žalobu vůči výrokům lékařky Stehlíkové.

Jan 9

Bývalá ředitelka magistrátu vyhrála soud kvůli vyhazovu od Krnáčové

Seznam Zprávy

Tehdejší primátorka Adriana Krnáčová tvrdila, že ředitelka pražského magistrátu neřešila problematické rozdělování dotací do sportu, za které nyní několik lidí stojí před soudem.

Mar 31

Bývalý americký prezident Donald Trump stane v úterý před soudem

Seznam Zprávy

Bývalý prezident, který je vyšetřován pro pokus o státní převrat, byl ve čtvrtek obviněn velkou porotou kvůli platbám uskutečněným během prezidentské kampaně v roce 2016. K soudu má být předveden v úterý odpoledne.

Feb 22

Advokát Nespala vrátil Hradu peníze za obhajobu Miloše Zemana

Seznam Zprávy

Kancelář prezidenta republiky platila zhruba jeden rok ze svého rozpočtu advokátní služby za obhajobu Miloše Zemana v jeho soukromém sporu se Zdeňkem Šarapatkou. Nyní otočila a vyzvala Marka Nespalu, aby jí peníze vrátil.

Jan 10

Trestní oznámení Hradu na lékařku Stehlíkovou prověří žalobkyně

www.seznamzpravy.cz

Trestní oznámení prezidentské kanceláře na psychiatričku a bývalou ministryni pro lidská práva Džamilu Stehlíkovou za výroky o fungování Hradu v době nemoci prezidenta Zemana prověří státní zástupkyně. Policie případ odložila.

Jan 5

Hrad neuspěl s oznámením na lékařku, která se pustila do Mynáře a Nejedlého

Seznam Zprávy

Policisté se zabývali trestním oznámením, které podala Kancelář prezidenta republiky. Po pár měsících řekli, že se lékařka Džamila Stehlíková trestného činu nedopustila, když komentovala vliv Mynáře a Nejedlého na prezidenta.

Oct 10

Hrad poslal policii na lékařku, která se pustila do Mynáře a Nejedlého

Seznam Zprávy

Pražská policie se zabývá trestním oznámením, které podala Kancelář prezidenta republiky. Prověřuje, jestli se lékařka Džamila Stehlíková nedopustila křivého obvinění, jak píší autoři udání.

Sep 8

Pavlačová tvrzení, zaznělo u soudu Zemana se Stehlíkovou. Pokračování v únoru

Seznam Zprávy

Obvodní soud pro Prahu 3 ve čtvrtek projednával žalobu prezidenta Miloše Zemana na lékařku Džamilu Stehlíkovou kvůli jejím výrokům o Zemanově zdraví. Soud bude pokračovat 28. února, tedy až po prezidentských volbách.

Aug 14

Soud mezi Stehlíkovou a Zemanem bude dřív, případný milion nepůjde dětem

Seznam Zprávy

Prezident Miloš Zeman zažaloval lékařku Džamilu Stehlíkovou za její loňské výroky týkající se jeho alkoholem podlomeného zdraví. Soudní stání se uskuteční už za tři týdny. Soud jej posunul na dřívější termín.

Jul 13

Soud mezi Zemanem a Stehlíkovou začne v říjnu

www.seznamzpravy.cz

Hrad podal žalobu na lékařku a bývalou ministryni Džamilu Stehlíkovou kvůli jejím výrokům o zdraví prezidenta Miloše Zemana začátkem roku.

Jan 31

Stehlíková: Diagnóza na dálku je lepší než lži, že prezidentovi nic není

Seznam Zprávy

Pražský hrad požaduje po psychiatričce Džamile Stehlíkové omluvu a milion korun kvůli výrokům o zdraví prezidenta Zemana. Předžalobní výzvu zveřejnil Hrad na svém webu. Plánuje lékařka omluvu?

Jan 28

Podáváme žalobu, reagoval Hrad na odpověď, kterou mu zaslala Stehlíková

Seznam Zprávy

Psychiatrička Džamila Stehlíková poslala skrze svého advokáta odpověď na předžalobní výzvu Hradu, který požaduje milion korun a omluvu za to, jak se vyjadřovala ke zdravotnímu stavu prezidenta. Reakce Hradu byla rychlá.

Jan 27

Stehlíková: Počkám na soud, milion předem Zemanovi platit nebudu

Seznam Zprávy

Nemyslím si, že bych měla platit milion korun, občan má svobodu slova a projevu. V reakci na předžalobní výzvu Hradu to řekla ve vyjádření pro Seznam Zprávy psychiatrička a bývalá ministryně Džamila Stehlíková.

Jan 27

Hrad poslal Stehlíkové předžalobní výzvu. Podle Zimy se prezidentovi daří dobře

Seznam Zprávy

Prezident je skoro v plném pracovním režimu, řekl pro Seznam Zprávy šéf lékařského konzilia Tomáš Zima. Hrad dnes zároveň podal předžalobní výzvu na psychiatričku Džamilu Stehlíkovou kvůli jejím tvrzení o prezidentově nemoci.

Jan 23

Stehlíková: Hrad po mně chce milion za slova o Zemanově cirhóze

Seznam Zprávy

Prezidentská kancelář žádá po psychiatričce a bývalé ministryni pro lidská práva Džamile Stehlíkové milion korun a omluvu za její výroky, že zdravotní problémy prezidenta Miloše Zemana souvisí s alkoholickou jaterní cirhózou.

Oct 26

Změna u prezidenta. Kvůli stavu Miloše Zemana vznikne lékařské konzilium

Seznam Zprávy

Seznam Zprávy zjistily, že o stavu prezidenta Miloše Zemana se poradí nově vzniklé konzilium. Jeden z jeho členů je dosluhující rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima, který potvrdil, že sbor lékařů začne jednat a vydá i prohlášení.

Oct 15

Bývalý americký prezident Clinton je kvůli infekci v nemocnici

Seznam Zprávy

Bill Clinton je od úterý hospitalizován v kalifornské nemocnici. Na twitteru to oznámil jeho mluvčí Angel Ureňa, podle kterého se stav někdejšího státníka zlepšuje. Stanice CNN informovala, že má Clinton podezření na infekci krve.

Oct 6

Utajované problémy prezidenta. Jak moc má poškozená játra, ukáže soud, kterým Hrad hrozí

Seznam Zprávy

Psychiatrička a bývala ministryně Džamila Stehlíková má podle nejnovějšího vyjádření Pražského hradu očekávat žalobu. Na svém blogu rozebírala prezidentův zdravotní stav a uvedla, že hlavním problémem je alkohol.

Nov 15

Začíná soud s bývalým poslancem. Kvůli směnkám za 11 milionů pro opilce

Seznam Zprávy

Seznam Zprávy získaly kompletní znění obžaloby někdejšího politika TOP 09. Podle policie okradl podnikatele, který se upíjel k smrti. Klíčový posudek psychiatrů ale tuhle verzi rozbíjí.

Apr 8

Policie chce kvůli podvodu poslat před soud bývalého poslance Severu

www.seznamzpravy.cz

Policie chce poslat před soud bývalého poslance KDU-ČSL a politika TOP 09 Pavla Severu. Vloni jej obvinila z podvodného získání několika směnek v hodnotě deset milionů korun.