English

Ve Francii řádili smutní fotbaloví fanoušci z Maroka, zemřel 14letý chlapec

iDNES.cz / Zprávy

Francouzi slaví vítězství nad Marokem v semifinále fotbalového mistrovství světa. Okamžitě po skončení utkání na mnoha místech v zemi propukly potyčky mezi policií a marockými fanoušky. V Montpellier přišel o život čtrnáctiletý chlapec,…

More from iDNES.cz / Zprávy

Apr 30

V Londýně útočil muž s mečem. Zabil čtrnáctiletého chlapce, napadl i policisty

iDNES.cz

Čtrnáctiletý chlapec zemřel a další čtyři lidé byli zraněni po útoku muže ozbrojeného mečem v severovýchodním Londýně. Mezi zraněnými jsou dva policisté. Pravděpodobného pachatele zatkla policie, útok není vyšetřován jako terorismus.

Mar 19

Čtrnáctiletý útočník kopal mladšího chlapce do hlavy, děti si rvačku natáčely

iDNES.cz

Karlovarští policisté prověřují rvačku dvou nezletilých chlapců v městské části Doubí. Starší z účastníků potyčky, který má být klientem sociálního zařízení pro děti, kopal mladšího hocha surově do hlavy. Incident prověřuje policie kvůli…

Feb 14

Policie pátrala po čtrnáctiletém chlapci v ohrožení. Rodičům nechal dopis

iDNES.cz / Zprávy

Policisté odvolali pátrání po čtrnáctiletém chlapci z Kutnohorska, kterého od pondělí pohřešovala jeho rodina. Chlapce se podařilo vypátrat v autobuse na Kutnohorsku, je v pořádku, uvedla dnes ráno policie na Twitteru. Hoch rodičům…

Dec 15

Ve Francii řádili smutní fotbaloví fanoušci z Maroka, zemřel 14letý chlapec

iDNES.cz / Zprávy

Francouzi slaví vítězství nad Marokem v semifinále fotbalového mistrovství světa. Okamžitě po skončení utkání na mnoha místech v zemi propukly potyčky mezi policií a marockými fanoušky. V Montpellier přišel o život čtrnáctiletý chlapec,…

Jul 4

Čtrnáctiletý chlapec si půjčil dědovo auto, při jízdě narazil na policisty

Po dobrodružství zatoužil na začátku prázdnin čtrnáctiletý chlapec na Hodonínsku, který večer tajně nasedl do dědova auta a vyrazil na projížďku. Tu ukončila policejní hlídka, před kterou se mladý řidič marně snažil ujet.

May 26

Odešel a už se neozval. Policie pátrala po čtrnáctiletém chlapci z Karviné

www.idnes.cz

Policie od noci pátrala po chlapci z Karviné. Čtrnáctiletý hoch byl naposledy viděn kolem půl jedné doma. Policisté vyhlásili pátrání v systému Dítě v ohrožení.

Mar 16

Z vraždy čtrnáctiletého chlapce je podezřelý jeho otec, dítě patrně ubodal

www.idnes.cz

Chlapci, který v úterý tragicky zemřel na Klatovsku, bylo teprve čtrnáct let. Podle zjištění MF DNES ho ubodal jeho otec, který pak skočil z okna domu a vážně se zranil.

Feb 10

Čtrnáctiletého chlapce srazil v Holešovicích vlak, střet nepřežil

iDNES.cz / Zprávy

V Praze srazil ve čtvrtek dopoledne vlak čtrnáctiletého chlapce. Ten na místě zemřel. Provoz vlaků u holešovického nádraží byl omezený, kolem 11:30 byl již plně obnoven.

Oct 14

Čtrnáctiletý chlapec nožem napadl dva spolužáky, mají povrchová zranění

Čtrnáctiletý chlapec na základní škole v Sedlčanech na Příbramsku napadl nožem své dva spolužáky. Způsobil jim povrchová zranění, která si nevyžádala lékařské ošetření. Případem se zabývají policisté, řekla policejní mluvčí Michaela…

Aug 23

Otec pohřešoval čtrnáctiletého syna i dodávku, chlapec odjel stanovat

Krádež služební dodávky a pohřešování syna nahlásil v minulých dnech zoufalý otec z Brněnska. Zanedlouho však zjistil, že se strachoval zbytečně. Čtrnáctiletý potomek totiž vyrazil s vozidlem stanovat a nepoškozené jej vrátil.

Jul 21

Macron a další lídři terčem špehovacího programu. Francie podezírá Maroko

iDNES.cz / Zprávy

Francouzský prezident Emmanuel Macron byl jedním ze světových lídrů, kteří se stali terčem možného sledování v rámci kontroverzního špionážními programu Pegasus izraelské společnosti NSO Group. Zájem o špehování mělo mít Maroko. Macron…

Nov 14

Lupiči kopli na Florenci do krku čtrnáctiletého chlapce, pak dostal pěstí

Dva muži a žena napadli v Praze ve stanici metra čtrnáctiletého chlapce. Jeden z útočníků jej kopl do krku a okradl ho. Policisté pachatele hledají, zatím neznají jejich totožnost.

Oct 11

Marocké námořnictvo spustilo střelbu na loď s migranty, postřelilo chlapce

iDNES.cz

Šestnáctiletý chlapec utrpěl střelné zranění ramene poté, co marocké námořnictvo začalo střílet na loď s asi 50 migranty mířícími do Evropy. S odkazem na středeční sdělení nejmenovaného příslušníka marocké armády o tom informovala agentura…

Jul 25

Motocyklistka srazila čtrnáctiletého chlapce, oba jsou vážně zranění

iDNES.cz / Zprávy

Motocyklistka na silnici I/58 u Lichnova na Novojičínsku dopoledne srazila čtrnáctiletého chlapce. Oba utrpěli vážná zranění.

Jul 13

Muž podle policie znásilnil v sauně v Tachově čtrnáctiletého chlapce

plzen.idnes.cz

Šestapadesátiletý muž podle policie znásilnil v sauně v Tachově teprve čtrnáctiletého chlapce. Útočník je nyní ve vazbě, hrozí mu až 12 let vězení.

Dec 27

Policistům na Štědrý den ujížděl čtrnáctiletý chlapec. Pak se ukryl v baru

iDNES.cz / Zprávy

Teprve čtrnáctiletý hoch se na Štědrý den pokoušel ujet policejní hlídce. Z auta poté utekl, ale nezabrzdil ho. Chlapce policisté dostihli v jedné z nočních provozoven.

Oct 4

Auto nabouralo do tramvaje. Za volantem seděl čtrnáctiletý chlapec

iDNES.cz

Pochvalu od rodičů v úterý večer určitě nedostal čtrnáctiletý chlapec v Brně. Nejenže se jel projet v jejich autě, ještě k tomu naboural do tramvaje stojící na zastávce.

Jan 29

Policie pátrala po čtrnáctiletém chlapci z Rokycan, už je u rodiny

iDNES.cz

V neděli odpoledne vyhlásila policie pátrání po čtrnáctiletém chlapci z Rokycan. Podle plzeňské policejní mluvčí Martiny Korandové odešel Šimon P. z domu zřejmě v sobotu v noci. V neděli večer se ho podařilo vypátrat.

Jan 3

Čtrnáctiletý chlapec vylezl v Chebu na vagon, zasáhl ho elektrický proud

iDNES.cz / Zprávy

Těžké popáleniny po zásahu elektrickým proudem z železniční troleje utrpěl v sobotu čtrnáctiletý chlapec z Chebu. Informovala o tom televize Prima, informaci potvrdil i karlovarský policejní mluvčí Pavel Valenta.

Jun 30

Mladíci v Brně zbili čtrnáctiletého chlapce do bezvědomí. Krvácel z hlavy

iDNES.cz

Čtrnáctiletého chlapce v Brně o víkendu brutálně zbili dva starší mladíci. Chlapec krvácel z temene hlavy, měl zakrvácený nos i obličej a byl v bezvědomí. Strážnici už jednoho z útočníků našli, nyní se pátrá po druhém.