English

Sjezd ČSSD bude hlasovat o nových stanovách, chce zpátky do Sněmovny

Týden.cz

Tříletý plán na návrat sociální demokracie do Sněmovny či návrh nových stanov představí sobotnímu mimořádnému sjezdu ČSSD její předseda Michal Šmarda.

More from Týden.cz

Dec 10

Michal Šmarda se na mimořádném sjezdu stal novým předsedou ČSSD

Týden.cz / Domácí

Předsedou ČSSD se na pátečním mimořádném on-line sjezdu stal starosta Nového Města na Moravě Michal Šmarda. V prvním kole volby získal 130 z 233 hlasů delegátů.

Dec 17

Duel Jaromíra Soukupa s místopředsedou ČSSD

Týden.cz

Diskusní pořad, který se nebojí žádného tématu, to je Duel Jaromíra Soukupa. V premiérovém dílu se pod palbou otázek ocitne místopředseda ČSSD Michal Šmarda.

Aug 27

Duel Jaromíra Soukupa s lídrem ČSSD Janem Hamáčkem

Týden.cz

Diskusní pořad, který se nebojí žádného tématu, to je Duel Jaromíra Soukupa. V premiérovém dílu se pod palbou otázek ocitne předseda ČSSD Jan Hamáček.

Jul 22

Hamáček: ČSSD jasně řekla, kdo má být ministr kultury

Týden.cz / Domácí

Předseda ČSSD Jan Hamáček nemíní měnit nominaci stranického místopředsedy Michala Šmardy na ministra kultury. Vylučuje i alternativu, že by byl vedením kultury pověřen on sám jako před rokem v případě diplomacie, kdy prezident Miloš Zeman…

Mar 13

Jednání o rozpočtu: nejdříve Hamáček, pak až ministři ČSSD

Týden.cz

Vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) bude s ministryní financí Alenou Schillerovou (za ANO) nadále jednat o rozpočtu pro rok 2020 sám.

Mar 1

Ministry v koaliční vládě ČSSD měnit nebudu, zdůraznil Hamáček

Vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček povede ČSSD další dva roky v tandemu s novým statutárním místopředsedou Romanem Onderkou.

Mar 1

Hamáček povede ČSSD další dva roky. Proti bylo 57 delegátů

Týden.cz

Vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček povede ČSSD další dva roky. V tajné volbě na sjezdu v Hradci Králové dnes získal 433 hlasů, proti bylo 57 delegátů, 11 lístků bylo neplatných.

Feb 14

Hamáček nevidí k vystoupení Altnerové na sjezdu ČSSD důvod

Týden.cz / Domácí

Ministr vnitra a předseda České strany sociálně demokratické (ČSSD) Jan Hamáček nevidí důvod, aby na březnovém sjezdu strany vystoupila Veronika Altnerová. Ta je spolu se svým bratrem Patrikem dědičkou po zemřelém advokátovi Zdeňkovi…

Jan 11

Pražská ČSSD nominovala ministra Petříčka na místopředsedu

Týden.cz

Pražská sociální demokracie v pátek na krajské konferenci zvolila jako kandidáta na místopředsedu strany ministra zahraničí Tomáše Petříčka. Hlasovala pro něho drtivá většina delegátů. Sdělil to mluvčí pražské ČSSD Radek Hlaváček.

Jan 7

Petříček chce kandidovat na místopředsedu ČSSD

Ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD) chce na březnovém sjezdu sociální demokracie kandidovat na místopředsedu strany. Řekl to Mf Dnes, uvedl server iDnes.cz. Petříček požádá o nominaci do vedení ČSSD na páteční schůzi pražské organizace…

Jul 10

Hanzel z ČSSD se stal novým místopředsedou sněmovny

Týden.cz / Domácí

Novým místopředsedou Sněmovny v úterý poslanci zvolili Tomáše Hanzela (ČSSD). Nahradil stranického kolegu a šéfa Jana Hamáčka, který se stal vicepremiérem v nové vládě ANO a ČSSD. Hanzel (42) neměl v úterní tajné volbě místopředsedy dolní…

May 17

Hamáček prozradil Zemanovi, koho ČSSD navrhne na ministry

Týden.cz / Domácí

Předseda ČSSD Jan Hamáček seznámil prezidenta Miloše Zemana na čtvrteční schůzce v Ostravě s návrhy jmen sociálnědemokratických ministrů do nové vlády.

Apr 19

Vznikne koaliční vláda ČSSD a ANO? Odpovídal Jan Hamáček

Týden.cz / Domácí

Blíží se ustavení vlády, která by mohla mít šanci získat důvěru Poslanecké sněmovny? Jak se dohaduje s Andrejem Babišem o sestavování nového kabinetu? Jaké jsou priority ČSSD při vyjednávání s ANO? Nejen na to se můžete ptát předsedy…

Apr 18

Vznikne koaliční vláda ČSSD a ANO? Ptejte se Jana Hamáčka, odpoví ve čtvrtek 19. dubna ve 13.00

Týden.cz

Blíží se ustavení vlády, která by mohla mít šanci získat důvěru sněmovny? Jak se vyjednává s Andrejem Babišem o sestavování nového kabinetu? Jaké jsou priority ČSSD při vyjednávání s ANO? Nejen na to se můžete ptát předsedy sociální…

Jan 8

Hamáček bude kandidovat na předsedu ČSSD

Místopředseda ČSSD a bývalý předseda sněmovny Jan Hamáček bude kandidovat na šéfa strany. Nominaci přijal na pondělním jednání sociálních demokratů v domovské Mladé Boleslavi, oznámil na twitteru.

Jan 2

Jan Birke již nebude kandidovat na místopředsedu ČSSD

Místopředseda ČSSD Jan Birke nebude na únorovém mimořádném sjezdu strany v Hradci Králové funkci obhajovat.

Nov 26

Hamáček bude prvním místopředsedou sněmovny, určil Vondráček

Týden.cz / Domácí

Nově zvolený předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček hodlá ustanovit svým statutárním místopředsedou sociálního demokrata Jana Hamáčka, který v minulém volebním období stál v čele dolní komory.

Dec 17

Předsedou středočeské ČSSD je Hamáček

Týden.cz

Předsedou středočeské ČSSD se stal Jan Hamáček. Zvolili jej sociální demokraté na své krajské konferenci v Praze. Předseda Poslanecké sněmovny byl jediným kandidátem. Kromě Hamáčka, který měl osm nominací, měl na předsedu kandidovat se…

Mar 9

Štěch je po operaci, nepojede na sjezd ČSSD

www.tyden.cz

Předseda Senátu Milan Štěch je po operaci a nepřijede na volební sjezd sociální demokracie v Praze tento pátek a sobotu. Štěch se současně vzdal nominace na místopředsedu strany.

Jan 2

Sobotka nechce Zemana na sjezdu ČSSD

www.tyden.cz

Premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka neplánuje na březnový sjezd strany zvát zástupce jiných politických stran nebo jiné ústavní činitele. Řekl to televizi Nova. Pokud Sobotka nepozve prezidenta Miloše Zemana, je to jeho rozhodnutí,…