English

Bez poplatků by ČT nemohla přežít, odmítli experti Zemanův názor

zpravy.idnes.cz

Páteční slova prezidenta Miloše Zemana o zrušení koncesionářských poplatků České televize vyvolala nesouhlas odborníků. „Prezident nás tím vyřazuje z rodiny západoevropských demokracií,“ řekl v anketě iDNES.cz analytik Milan Šmíd. Podle…

More from idnes.cz

May 15

Zvýšení koncesionářských poplatků

blog.idnes.cz

Vláda dnes prostřednictvím svého ministra kultury (Martin Baxa – ODS) míní představit komplexní podobu zvýšení koncesionářských poplatků.

Mar 9

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

Feb 1

Souhlasíte s placením koncesionářských poplatků České televizi a Českému rozhlasu?

Toto téma mne napadlo u oběda při poslechu nového dílu Footcastu, kde kromě tradičních moderátorů byl hostem marketingový specialista Michael Marek, i když ani on ani David Sobíšek ani Jakub Podaný Českou televizi ani slovem

Sep 17

Zrušme koncesionářské poplatky a udělejme z ČT něco jako je HBO

„Nechci platit za něco, co nevyužívám, i když vybavení na to mám,“ pravil kamarád. „To chci rovnou přídavky na děti,“ pokračoval, „sice děti nemám, ale vybavení na ně ano.“

Apr 2

Ekonomika květin a... daně a koncesionářské poplatky

Jaro voní svojí geniální EKONOMIKOU KVĚTIN. Jste včelou, čmelákem nebo jiným poletujícím pracujícím? Vítejte na trhu. Vše je zdarma, vše je dobrovolné. Ochutnejte, nabídněte si…

Feb 22

Nastal čas na zvyšování koncesionářských poplatků, říká šéf Rady ČT

iDNES.cz / Zprávy

Rada ČTK vyhlásila výběrové řízení na funkci generálního ředitele a výběrové řízení na obdobnou pozici vyhlásila i Rada České televize. Předsedové obou rad David Soukup (ČTK) a Karel Novák (ČT) byli hosty Rozstřelu. Vyjádřili se mimo jiné…

Aug 23

Setkání prezidenta Miloše Zemana s českými velvyslanci

tv.idnes.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě přijal novou maďarskou prezidentku Katalin Novákovou. (7. června 2022)

Mar 19

Projev prezidenta České republiky Miloše Zemana k národu

Prezident ve svém projevu hovořil k aktuální situaci, kdy Česká republika a její občané zažívají nouzový stav a krizová opatření v boji s novým koronavirem.

Jan 5

"Pryč s koncesionářskými poplatky!"

Volají někteří a jejich vybírání považují za přímé omezování osobní svobody. O pochybné kvalitě tvorby ČT ani nemluvě.

Sep 28

Pohádky ČT: arogantní výzva k placení koncesionářských poplatků

saiko.blog.idnes.cz

Našel jsem u rodičů obyčejný dopis od ČT. Třeba hledají pěvecké talenty a doslechli se, že jsem v roce 1985 chodil do pěveckého sboru. Bylo to ale psaní, které ve mně vyvolalo řadu emocí. Zveřejňuji svou oficiální odpověď.

Jun 28

Česká republika je na pokraji ústavní krize od chvíle, kdy se Miloš Zeman stal prezidentem

Pan Hamáček míní, že se nacházíme na pokraji ústavní krize z důvodu protiústavního chování prezidenta. Už v té krizi jsme a jisté je i to, že prezident má občany za bandu hlupáků nechápajících, že prezident Ústavu dodržovat musí.

Mar 8

Je Miloš Zeman vážně prezidentem České republiky? Nebo ruským poskokem?

Bohužel, skutečně to spíše vypadá, že je pouhou loutkou Kremlu. Hlava suverénního státu si nemůže dovolit kritizovat vypovězení člověka, který je agentem ruské tajné služby a navíc na seznamu nežádoucích osob.

Jun 21

Český rozhlas chce zvýšit koncesionářský poplatek o deset korun

iDNES.cz / Zprávy

Vedení Českého rozhlasu bude usilovat o navýšení koncesionářského poplatku. Stávající poplatek 45 korun měsíčně by se mohl zvednou až o deset korun. Rozhlasový poplatek se naposledy zvýšil na podzim roku 2005, kdy stoupl o osm korun.

Mar 22

Jsem pro zrušení koncesionářských poplatků

siemko.blog.idnes.cz

Nevidím žádný smysl v tom, abychom pokračovali v současném stavu přetvářky a lži. Nezávislá veřejnoprávní televize a rozhlas neexistuje.

Jan 17

Jak se prezident Miloš Zeman zasloužil o českou ekonomiku?

Myslím si, že hodně. Miloš Zeman je ekonom, a proto je i takovým prezidentem, který se snaží, aby naše země bohatla i hospodářsky. Pojďme se tedy podívat na nejzajímavější jeho úspěchy v této oblasti:

May 11

Zeman navrhuje zestátnit ČT. Vnímá ji jako hlásnou troubu TOP 09

iDNES.cz / Zprávy

S radikálním návrhem vůči České televizi přišel prezident Miloš Zeman. „Domnívám se, že Česká televize by neměla být veřejnoprávní, ale státní institucí, že by koncesionáři neměli platit 135 korun měsíčně za její provoz, že by tento provoz…

Mar 14

TOP 09 ignoruje slova demokraticky zvoleného prezidenta občany České republiky (malylibor)

V pátek 11.3. 2016 dle mého názoru demokraticky selhala strana Miroslava Kalouska, která opustila sněmovnu při vystoupení prezidenta České republiky Miloše Zemana.

Jul 27

ČT chce koncesionářské poplatky i od diváků s mobily a tablety

iDNES.cz / Zprávy

Zatímco nyní koncesionářský poplatek platí jen ten, kdo má doma televizi, v budoucnu by ho mohla platit každá domácnost. Roste totiž počet lidí, kteří vysílání sledují na chytrých telefonech nebo tabletech. Šéf České televize Petr Dvořák…

Apr 18

PRO A PROTI: Mají být zrušeny koncesionářské poplatky?

zpravy.idnes.cz

Zdá se, že kritika České televize ze strany politiků nabývá na síle. A s ní i nápady, jak změnit koncesionářské poplatky. Mají být v budoucnu zachovány a s nimi i veřejnoprávní média?