English

Kolega o českém medikovi zraněném na Donbase: „Jde to pozitivním směrem“

Blesk.cz

Už přes rok na Ukrajině pomáhají stovky českých dobrovolníků. Například v rámci projektu Phoenix přiváží nejen humanitární pomoc, ale také cvičí ukrajinské obránce v technikách vojenské medicíny a zároveň se sami jako medici účastní dění…

More from Blesk.cz

Feb 29

Strach o Jiřího Krampola (85): Pád a převoz do nemocnice!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Jiří Krampol (85) už zase skončil v nemocnici! Podle informací Blesku doma hned dvakrát po sobě upadl a ošklivě si narazil kostrč. S bolestmi herce převezli do nemocnice, kde si poleží ještě několik týdnů.

Mar 27

Kolega o českém medikovi zraněném na Donbase: „Jde to pozitivním směrem“

Blesk.cz

Už přes rok na Ukrajině pomáhají stovky českých dobrovolníků. Například v rámci projektu Phoenix přiváží nejen humanitární pomoc, ale také cvičí ukrajinské obránce v technikách vojenské medicíny a zároveň se sami jako medici účastní dění…

Mar 20

Na Ukrajině padl český dobrovolník! „Zapalte svíčku,“ říká další voják. A zraněného medika čeká převoz

Blesk.cz

Na Ukrajině padl další český dobrovolník, Blesku to sdělilo české ministerstvo zahraničních věcí. Padlý bojoval na ukrajinské straně a jde za poslední rok nejméně o druhý takový případ. Tragická zpráva přichází jen pár desítek hodin poté,…

Aug 31

Radek Kašpárek z MasterChefa: Rychlý převoz do nemocnice!

Blesk.cz / Celebrity

Radek Kašpárek (41), který je jedním z porotců oblíbeného pořadu MasterChef byl hospitalizován. Do nemocnice byl podle informací webu ŽivotvČesku.cz přijat ve středu odpoledne.

Apr 3

Na Donbase významně zesílilo ostřelování: Jeden mrtvý po zásahu nemocnice v Luhansku

Blesk.cz

Doněcká a Luhanská oblast na východě Ukrajiny hlásí zesílené ostřelování ruskými silami, které se naopak stáhly z okolí Kyjeva. Gubernátor Doněcké oblasti označil situaci v regionu jako turbulentní, uvedla dnes agentura Reuters. Podle…

Mar 29

Na Ukrajině utrpěl zranění první český dobrovolník. Ošetřují ho v Kyjevě

Blesk.cz

Na Ukrajině utrpěl zranění první český dobrovolník, který se tam vydal bojovat. S poraněním hrudníku leží v Kyjevě, potvrdily Seznam Zprávám dva důvěryhodné zdroje.

Nov 26

Kateřina Kaira Hrachovcová: Kolaps a převoz do nemocnice!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (44) si nabrala tolik práce, že se jí to vymstilo – zkolabovala a musela být hospitalizována.

Oct 2

Nové zprávy o popálené Týnuš z nemocnice: Převoz do Česka odmítla!

Krásná youtuberka Kristýna Třešničková (22), kterou silně popálil nešikovný barman ve slavném istanbulském baru, je z nejhoršího venku. I když nadále zůstává na jednotce intenzivní péče, už komunikuje.

Jul 10

George Clooney se na motorce srazil s autem! Převoz do nemocnice

Blesk.cz / Celebrity

Americký herec George Clooney (57) byl dnes podle italských médií hospitalizován po nehodě na motocyklu na ostrově Sardinie.

May 22

Exředitel České Miss Ditmar: Rychlý převoz do nemocnice! Mysli na Boha, vzkazuje mu z jachty Čerešňáková

Blesk.cz / Celebrity

V polovině května na doporučení lékařů odstoupil Martin Ditmar (44) z vedení České Miss. A tak veškerá organizace zůstala na jeho bývalé partnerce Evě Čerešňákové (31). A doktoři zřejmě tušili, že je to s jeho zdravím nevalné, protože před…

Jan 1

Malé dítě na Žďársku se zranilo pyrotechnikou: Převoz do nemocnice

www.blesk.cz

V obci okresu Žďár nad Sázavou se krátce po půlnoci při odpalování pyrotechniky zranilo osmileté dítě. Záchranáři ho převezli do nemocnice v Brně. Uvedla to krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Dec 29

Hvězda Ulice Obermaierová: Cigaretu si zapálila i při převozu do nemocnice!

Blesk.cz / Celebrity

Jaroslava Obermaierová (71) je vášnivá kuřačka a cigaretu si neodpustila ani během převozu do říčanské nemocnice! Herečka se po svátcích, které strávila doma, vrátila na tamní rehabilitační oddělení plná sil.

Dec 1

Karla Gotta propustili z nemocnice: Tajný převoz na Bertramku!

Více než týden ležel Karel Gott (77) v nemocnici se zánětem po operaci bederní páteře. Zmeškal kvůli tomu i slavnostní předávání Českých slavíků. Dnes ale Mistr dostal dobrou zprávu. Propustili ho domů.

Sep 27

Jiří Suchý zkolaboval na jevišti: Náhlý převoz do nemocnice

Blesk.cz / Celebrity

O pěkně stresující chvíle se postaral zpěvák, skladatel a herec Jiří Suchý (84). Ten v pondělí večer při představení v Klatovech zkolaboval a musel být převezen do nemocnice. Údajně mělo jít o vyčerpání organismu.

Apr 17

Tygr v zoo roztrhal chovatelku: Nepřežila převoz do nemocnice

Blesk.cz

Tragická událost se stala v zoo v Palm Beach na Floridě. Stacey Konwiser (38) známou jako „zaříkávačku tygrů“ napadl jeden z jejích „chovanců“. Přesto, že byla žena urychleně převezena do nemocnice, zraněním podlehla.

Feb 16

Herec Josef Somr (81): Náhlý převoz do nemocnice! Nemohl dýchat

Blesk.cz / Celebrity

Musel se urychleně odevzdat do rukou lékařů. Milovaný herec Josef Somr (81) nemohl náhle popadnout dech. „Manželovi se v pátek udělalo zle, nechal se raději odvézt do nemocnice,“ řekla Blesku ustaraně manželka Jaroslava.

Oct 28

Detaily operace Karla Gotta: Co se dělo od převozu do nemocnice?

Blesk.cz

V úterý odpoledne se Karlu Gottovi (76) udělalo nevolno. Jeho zdravotní stav byl v tu chvíli natolik vážný, že musel být okamžitě převezen do IKEMu, kde byl umístěn na jednotku intenzivní péče. Co se dělo potom?

Oct 8

Milan Lasica po převozu do nemocnice: Čeká na klíčovou operaci!

Slovenský herec Milan Lasica (75) v pátek zkolaboval a musel být převezen do nemocnice kvůli problémům se srdcem. Nyní se lékaři shodli na tom, že Lasicu nemine operace. Příští týden mu v nemocnici udělají bypass.

Oct 5

Herec Milan Lasica zkolaboval: Náhlý převoz do nemocnice!

Slovenského herce Milana Lasicu (75) trápila bolest na prsou. Bylo to natolik neúnosné, že mu v pátek v noci jeho manželka Magda Vašáryová (67) musela zavolat záchranku. Herec byl okamžitě převezen do špitálu.

Jun 10

Nejznámější český vězeň Kajínek: Náhlý převoz z věznice!

Blesk.cz

Nejznámější český vězeň Jiří Kajínek se v noci z úterý na středu příliš nevyspal. Vězeňská služba ho totiž uprostřed noci probrala a převezla ho z mírovské věznice za mříže do jiné basy, informovala TV Prima.