English

Pluta z VyVolených hledá Interpol: Jde o balík peněz!

Blesk.cz / Celebrity

Prý se teď skrývá na Brněnsku. Rapper Pluto (42), vlastním jménem Daniel João, je hledaný Interpolem! Měl se v Brazílii účastnit finančního podvodu na tisíce lidí. Televizní diváci si ho možná pamatují z pořadu VyVolení.

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 27

Pluta z VyVolených hledá Interpol: Jde o balík peněz!

Blesk.cz / Celebrity

Prý se teď skrývá na Brněnsku. Rapper Pluto (42), vlastním jménem Daniel João, je hledaný Interpolem! Měl se v Brazílii účastnit finančního podvodu na tisíce lidí. Televizní diváci si ho možná pamatují z pořadu VyVolení.

Aug 29

Kauza prasynovce (4) Heidi Janků, po němž pátrá Interpol: Zmizela i matka!

Blesk.cz / Celebrity

Případ ztraceného či uneseného prasynovce Heidi Janků (55), po kterém dva měsíce pátrají česká policie i Interpol, se pořádně zamotává. Zem se slehla také po matce čtyřletého Tomáška Renatě Figurové (38)!

Nov 17

Exmanžela Kristelové hledá Interpol: On zatím hraje hokej s agenty FBI!

Blesk.cz

Místo hokejových trofejí sbírá exekuční příkazy a zatykače. Bývalého extraligového obránce Martina Tůmu (32) má v hledáčku Interpol. Blesk odhalil, kam exmanžel Kateřiny Kristelové (37) a otec její sedmileté dcery upláchl!

Nov 15

Exmanžela Kristelové hledá Interpol: Má 15 exekucí na krku!

Blesk.cz

Exekutoři krouží nejen kolem jejího přítele Tomáše Řepky (43), zajímá je i exmanžel Martin Tůma (32). Otec dcery Kateřiny Kristelové (37) je po uši v dluzích – a co víc – kvůli rozsáhlé majetkové trestné činnosti po něm pase Interpol!

Sep 26

Dcera Christové tátu nepoznala: Hledal ho Interpol, zbyla po něm jen fotka

Blesk.cz / Celebrity

Mohla by se z fleku živit jako modelka! Jednadvacetiletá dcera Ivany Christové (45), která zdědila geny po matce i exotickém (a pěkně vykutáleném) otci, se tomu ale obloukem vyhýbá.

Jul 8

Bieberův zadek je hitem internetu! Tohle vás zaručeně pobaví

Justin Bieber (21) je opět hitem internetu! Opět ale ne v příliš dobrém světle. Na paškál si ho totiž vzali tvořivci poté, co se pochlubil svým nahým tělem na sociální síti. Bieberův zadek se tak dočkal mnoha inscenací.

Jul 8

Libuše Šmuclerová a Dominik Hašek v limuzíně Blesku: Poprvé promluvili o svatbě

Blesk.cz

Festivalová nálada Libuši Šmuclerovou (52) a Dominika Haška (50) uvolnila natolik, že odtajnili pár zajímavostí ze svého soukromí. Na přetřes přišla i jejich svatba!

Jul 7

Postrach tlusťochů na parket! Cajthamlová se ve StarDance rozvlní s manželem Čvančarové!

Blesk.cz

To je ale překvapení! Mezi další soutěžní páry v populární taneční show StarDance se zařadí doktorka Kateřina Cajthamlová (53). Jejím partnerem bude manžel Jitky Čvančarově, tanečník Petr Čadek. Přísná lékařka, která pomáhá lidem hubnout,…

Jul 3

Zemřel slavný princ Bajaja: Smrt přišla nečekaně!

Blesk.cz

Do hereckého nebe odešel další velikán slovenské kinematografie Ivan Palúch (†75). Češi na něho nikdy nezapomenou. Vždy pro nás bude představovat legendárního prince Bajaju.

Jun 26

Král komiksů Kája Saudek: Koncentrák pro dvojčata, zákaz tvorby a porno

Blesk.cz / Celebrity

Kája Saudek (†80), který po devíti letech kómatu zemřel, je jednou z nejvýraznějších postav českého výtvarného umění posledních dekád. Nekorunovaného krále českého komiksu z něj vytvořil jeho nezaměnitelný styl: pevná, dynamická linka,…

Jun 25

Olšovský po operaci vzkázal: Na skútr se brzo vrátím. Jeho partner přijel do nemocnice

Blesk.cz / Celebrity

Moderátora Lumíra Olšovského (41) srazilo ve čtvrtek ráno auto, když jel na svém skútru na natáčení nového pořadu. O jeho stavu nyní promluvil jeho partner Pavel Bár (31) a samotný Olšovský poté fanouškům vzkázal, že se snad brzo vrátí do…

Jun 23

S autorem hudby k Titaniku spadlo letadlo: Vzpomíná na něj i Emma Smetana

Blesk.cz

Filmový svět pláče, zemřela totiž jedna z jeho nejvýraznějších postav. Skladatel filmové hudby James Horner (†61) tragicky zahynul při pádu ultralehkého letadla, které sám pilotoval. Jeho stroj se zřítil u kalifornské Santa Barbary. S…

Jun 12

Herec Maryško chtěl popravit ústeckého zastupitele jako v Lidicích: Trest si odpyká s lopatou v ruce a zaplatí 25 tisíc

Blesk.cz

Za nemístný žert, kdy herec Jiří Maryško (35) zveřejnil na sociální síti snímek z filmu Lidice zachycující popravu s komentářem, že si takto představuje úklid ústeckého magistrátu, mu Ústecký okresní soud uložil trest.

Jun 11

Zírala na mě z obrazovky a způsobila mi duševní újmu, žaluje muž herečku

Blesk.cz

Slavnou čínskou herečku Čao Wej se rozhodl žalovat nejmenovaný muž za to, že na něj příliš intenzivně zírala z televizní obrazovky a způsobila mu tím "duševní újmu", napsal list The Guardian. Žalobce uvádí, že ke kritickému okamžiku došlo…

Jun 1

Fantom Marian Vojtko přišel o hřívu, kterou si pěstoval 27 let!

Blesk.cz

Zpěvák Marian Vojtko (42) přišel o dlouhé vlasy, na které byl tak pyšný! Dal se přemluvit ředitelkou nadace Kapka naděje Vendulou Svobodovou (43), aby se od onkologicky nemocných pacientů nechal ostříhat.

May 31

Tom Cruise havaroval. Stejně jako Harrison Ford, který ale opět vzlétl

Blesk.cz / Celebrity

Od letecké nehody hollywoodského veterána Harrisona Forda (72) neuplynuly ještě ani tři měsíce... A už je to tu zase! Tentokrát s malým letadlem spadl o dvacet let mladší kolega Tom Cruise! Na rozdíl od Forda ale Cruise z vraku odešel po…

May 30

Martin Preiss stále v depresích: Nepřišel mámě na premiéru

Blesk.cz

Je to peklo! Martin Preiss (42) je na tom psychicky tak špatně, že nepřišel ani na premiéru své matky Jany Preissové (67).

May 15

Náhlá smrt člena kapely Divokej Bill: Na pohřbu promluví Daniel Landa

www.blesk.cz

Náhlé úmrtí člena populární české kapely Divokej Bill, zasáhla skupinu, muzikanty, ale hlavně fanoušky. Lukáš Toman zemřel ve věku 40 let na těžký infarkt. Jak to bude s pohřbem a kdo se zúčastní. Lukáš totiž působil ve více projektech.

May 10

Jednoruký bubeník ze slavné rockové skupiny Def Leppard: Zahraje v Česku

www.blesk.cz

Rockový dlouhovlasý bubeník mlátí vší silou do bicí soupravy. Hraje jako o život. Jmenuje se Rick Allen (51) a je to bicmen slavné skupiny Def Leppard. A má jen jednu ruku...

Apr 11

Malér Justina Biebera: Je na něj vydán zatykač a hledá ho Interpol

www.blesk.cz

Popový zpěvák z Kanady a dívčí idol Justin Bieber (21) půjde do vězení? Argentinská justice na něj vydala mezinárodní zatykač kvůli obvinění z útoku na fotografa z roku 2013.