English

Hvězda ZOO Pavla Tomicová: První foto po zhroucení! Kvůli exmanželovi

Blesk.cz / Celebrity

Opět nastoupila do seriálu ZOO. Pavla Tomicová (60) se po psychickém kolapsu vrátila ke své veterinářce Anežce. Už má za sebou první natáčení.

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 25

Pavla Tomicová neskončila jen v ZOO, ale… Ruší všechnu práci!

Blesk.cz / Celebrity

V posledních dnech se objevují smutné zprávy pro fanoušky Pavly Tomicové, 61leté herecké ikony, kterou známe z mnoha oblíbených pořadů a divadelních představení. Zdroje blízké herečce poukazují na to, že Tomicová z veřejného života na…

Mar 23

Pavla Tomicová po konci v ZOO: Dali jí nůž na krk!

Blesk.cz / Celebrity

Tomu se říká rošáda! Eva Burešová (30) si na Primě vyžádala přestávku na zpívání a televize za ni hned našla náhradu. Do chystaného nového projektu místo Burešové teď nastoupí Pavla Tomicová (61).

Mar 19

Pavla Tomicová: První slova o náhlém konci v ZOO!

Blesk.cz / Celebrity

Diváci oblíbeného seriálu ZOO se dočkali nečekaného a nepříjemného překvapení. Oblíbená herečka Pavla Tomicová (61), která neodmyslitelně patří mezi hvězdy seriálu, končí! A to za velmi podivných okolností...

Nov 30

Hvězda nejen primáckého seriálu ZOO Marek Němec: Výčitky kvůli rozpadu rodiny!

Blesk.cz / Celebrity

Když hvězda primáckého seriálu ZOO či filmu Jak přežít svého muže Marek Němec (42) poznal přítelkyni Petru Hebkou, jeho život se obrátil o 180 stupňů. Jeho původní rodina se rozpadla a začal budovat novou.

Nov 16

Pavla Tomicová po zradě exmanžela Malého: Nová láska?!

Blesk.cz / Celebrity

Že by to byla láska? Pavla Tomicová (61) už zase září, a to i po rozvodu s Ondřejem Malým (57), který jí opustil kvůli herečce Kristýně Kociánové (38), s níž už má syna, Herečka už není sama a svého partnera prý brzy ukáže na veřejnosti.

Sep 26

Pavla Tomicová poprvé o zradě exmanžela Ondřeje: Konečně žiju!

Blesk.cz

Z dovolené v Řecku se vrátila jako vyměněná. Opálená a odpočinutá Pavla Tomicová (61) nemohla chybět na oslavě narozenin Veroniky Freimanové (68), kolegyně ze seriálu ZOO. „Konečně si užívám života,“ přiznala herečka po období hrůzy.

Sep 1

Vzrůšo na Primě: Válka Smetany a Burešové? Hvězda seriálu ZOO vydala prohlášení

S blížícím se startem nového primáckého seriálu Eliška a Damián se začaly objevovat v médiích spekulace, že dosud hlavní hvězda Primy Eva Burešová (30) nemůže vydýchat možnou konkurenci v podobě Emmy Smetany (35). Jak se k tomu sama…

Mar 28

Hvězda ZOO Pavla Tomicová: První foto po zhroucení! Kvůli exmanželovi

Blesk.cz / Celebrity

Opět nastoupila do seriálu ZOO. Pavla Tomicová (60) se po psychickém kolapsu vrátila ke své veterinářce Anežce. Už má za sebou první natáčení.

Dec 8

Herečka Daniela Kolářová bude hvězdou dobového seriálu: Vzala kšeft v obchoďáku!

Scénáře si pečlivě pročítá a jen tak na něco nekývne. Když se ale Daniele Kolářové (76) dostal do ruky příběh obchodního domu Zlatá labuť, neodolala. Podle informací si zahraje v jedné z nejdůležitějších linek v seriálu.

Aug 22

Nejoblíbenější herečka Pavla Tomicová: Manžel ji opustil! Rozvod po 19 letech

Blesk.cz / Celebrity

Tak tohle byl ten pravý důvod, proč radikálně zhubla! Hvězda Vlastníků, Ulice nebo Slunečné nedržela drastickou dietu, jak si všichni mysleli. Kila šla dolů sama, protože Pavla Tomicová (60) psychicky strádala a týrala se. Po 19 letech…

Aug 10

Pohublá Pavla Tomicová: Zneužívají mě k podvodům!

Blesk.cz / Celebrity

Zhubla 35 kilo a hned se vyrojili vykukové, kteří se na ní chtějí přiživit! Pavla Tomicová (60) se proto obrátila na své fanoušky, aby vše uvedla na pravou míru.

Jun 11

Hvězda seriálu ZOO Veronika Freimanová a její manžel Vladimír Bouček: Tajemství jejich vztahu!

Blesk.cz / Celebrity

Nic není náhoda, mělo to tak být. Hvězdu seriálu ZOO Veroniku Freimanovou (66) a architekta Vladimíra Boučka (66) dal dohromady osud. „Ještě tehdy zadaní jsme do sebe vrazili na koncertu. A po deseti letech jsme se potkali zase na koncertu…

Jun 2

Hvězda ZOO Pavla Tomicová: Drasticky zhubla! O 20 kilo... Co se s ní stalo?

Má to s kily jako na houpačce. Pavla Tomicová (59) v roce 2018 zhubla 25 kilo díky perným tréninkům při taneční soutěži StarDance a také musela změnit jídelníček kvůli cukrovce. Jenže přišla pandemie covidu a váha začala jít zase nahoru.…

Feb 28

Herečka Martina Babišová hvězdou nového seriálu: Problémy kvůli příjmení!

Blesk.cz / Celebrity

Sympatická zrzka Martina Babišová (28) je hvězdou jistého nového seriálu, ale kdyby prý jen naznačila, o co jde, tak by zaplatila tučnou pokutu! Je to prý poprvé, co se s takovou praktikou v hereckém světě potkala.

Mar 27

Hvězda Kukaček Sabina Remundová: Hubne kvůli seriálu!

Blesk.cz / Celebrity

Diváci se už mohou těšit na další řady oblíbených seriálů Kukačky a Případy 1. oddělení. A s nimi i Sabina Remundová (48), která hraje v obou. „Už hubnu!“ vzkázala herečka.

May 23

Pavla Tomicová po StarDance znovu přibrala: Jsou za tím zdravotní problémy!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Pavla Tomicová (57) si Blesku postěžovala, že po obtížích s kolenem, s nimiž se poslední dobou potýkala, poměrně dost přibrala. Po StarDance přitom byla málem jako proutek a ambiciózně si plánovala, že tanec na hřebíček rozhodně…

Oct 15

Energická Tomicová ze StarDance: Manžel ji opustil kvůli jinému muži

Blesk.cz / Celebrity

Když v sobotu večer zářila na parketu StarDance, držel jí v publiku palce dojatý manžel Ondřej Malý (52). Vždycky tomu tak ale nebylo. Navenek optimistická Pavla Tomicová (56) si prošla osobním peklem potom, co jí první muž ošklivě zlomil…

Dec 15

Hvězda seriálu Ulice Pavla Tomicová (55): Nemá ráda Vánoce! Kvůli smrti tatínka

Blesk.cz / Celebrity

Vánoční svátky nejsou pro Pavlu Tomicovou (55) alias kadeřnici Simonu z nekonečného seriálu Ulice tím nejšťastnějším a nejkrásnějším obdobím v roce. Proč?

Jul 28

Proč Pavla Tomicová tolik zhubla? Stojí za tím nemoc

Blesk.cz / Celebrity

Měla k tomu vážný důvod! Pavla Tomicová (55), která se na tiskovce k novému seriálu ČT Trapný padesátky chlubila, že za rok shodila 25 kilo, nyní prozradila skutečnou příčinu rapidního úbytku na váze.

Apr 9

Hvězda Ulice Pavla Tomicová: Strach o její zdraví! Manžel Ondřej Malý zdvihá varovný prst

Držitel Českého lva za film Pouta, herec Ondřej Malý (50), má strach o zdraví své manželky, herečky Pavly Tomicové (53). Je tak pracovně zaneprázdněná, že si nedá ani pár dní volna, aby mohla odjet odpočívat do lázní.