English

Sparťan Kuchta proti Karviné zůstal jen na lavičce: Hodil se marod nebo opustí Spartu?

Blesk.cz

Jen z lavičky naskočil do zbabraného play off o Evropskou ligu na hřišti Dinama Záhřeb, v lize proti Karviné se z ní neodlepil vůbec. Znamená to snad, že jsou dny Jana Kuchty (26) ve Spartě sečteny?

More from Blesk.cz

May 18

Sparta může urvat titul v Mladé Boleslavi: Kuchta proti tchánovi

Blesk.cz

Tenhle scénář by nedal do kupy ani autor srdcervoucí telenovely. Sparta si jede do Mladé Boleslavi (dnes 17:00, O2 TV Sport) pro titul a budou při tom praskat rodinná pouta.

Feb 20

Sparťanský fotbalista Kuchta se stal tátou: Vybral příhodné jméno!

Blesk.cz

Prožívá úžasné období. Loni fotbalista Jan Kuchta (27) získal se Spartou ligový titul, v současné době se s letenským mančaftem vyhřívá na prvním místě tabulky a nyní ohlásil užasnou novinu. Stal se totiž otcem! Navíc vybral pro svůj…

Jan 23

Lacimu s Kuchtou popřála skoro celá Sparta: Takhle řádí mistři!

Blesk.cz

Ještě než včera odletěli na soustředění do tepla španělské Marbelly, rozehřáli se fotbalisté Sparty sami. Jak se na ligové šampiony sluší a patří! Slavili Jan Kuchta (27) a Qazim Laci (28).

Sep 1

Fámozní Sparta se probila do skupiny Evropské ligy: Triumf vůle!

Blesk.cz

Až po střechu natřískaná Letná explodovala nadšením. Aplaudovala triumfu vůle! Sparta v odvetě play off Evropské ligy vypnula Dinamo Záhřeb (4:1) a v součtu s výsledkem prvního duelu (1:3) se probila do hlavní fáze.

Aug 29

Sparťan Kuchta proti Karviné zůstal jen na lavičce: Hodil se marod nebo opustí Spartu?

Blesk.cz

Jen z lavičky naskočil do zbabraného play off o Evropskou ligu na hřišti Dinama Záhřeb, v lize proti Karviné se z ní neodlepil vůbec. Znamená to snad, že jsou dny Jana Kuchty (26) ve Spartě sečteny?

Aug 24

Sparta jde do bitvy play off Evropské ligy v Záhřebu: Z tribuny ji podpoří 200 statečných!

isport.blesk.cz

Putovat na duel Dinamo – Sparta do Záhřebu, to není výlet do zábavního parku za vstupné 280 korun. Chce to mít na dnešní první duel play off Evropské ligy (20:00, Sport 2) notnou dávku statečnosti.

Dec 10

Sparta chystá nákup útočníka: Kuchtu platit nechtějí?

Blesk.cz

Na střílení gólů mají Letenští reprezentanty Jana Kuchtu (25) s Tomášem Čvančarou (22), přesto loví další adepty. Podle informací webu iSport.cz si fotbalová Sparta vyhlédla Filipa Vechetu (19) ze Slovácka.

Dec 1

Hedvika Kollerová o rozpadu manželství s fotbalistou Janem: Měli jsme se rozvést dřív!

Blesk.cz

Byli spolu 15 let, mají dvě dcery, ale manželství jim v roce 2019 krachlo. Hedvika Kollerová (45) teď v knize Ženy za zády popsala detaily bolavého rozvodu s Janem Kollerem (49).

Nov 11

Řádění bezmozků na Letné! Sparta prohrává ve fandění se Slavií: Pracanti vs. hovada!

Blesk.cz

Zvěř z čeledi »dutolebí« vyzbrojená petardami a světlicemi poničila mač Sparta – Slovácko (4:0). Děsivou pauzu nařízenou vyděšeným sudím Machálkem viděla celá republika.

Jun 4

Prchne z Ruska? Hroťák Jan Kuchta zahrál proti Švýcarům jako z partesu

Blesk.cz

Vzal za to fortelně! Jan Kuchta (25) zahrál proti Švýcarům fantastický mač. Dal gól a při absenci rekonvalescenta Schicka je bez debat první hroťák nároďáku, jenže...

May 23

Kam po skončení ligy? Fotbalisté mají jasno: Prchli k moři!

isport.blesk.cz

Náročná sezona už je minulostí. Hvězdy fotbalové ligy se tak konečně mohly rozprchnout na dovolenou. Kam? No přece do teplých krajin!

Mar 23

Střelec Jan Kuchta se vrátil od oltáře na sraz nároďáku před baráží o MS: Zaber, ženáči!

isport.blesk.cz

Ze žhavé svatební noci s rozkošnou chotí Barborkou do chladného pražského rána s partou chlapů. Z malebného zámku Mcely do strahovských ruin. Z voňavého kvádra do propocené teplákovky...

Oct 27

Aspoň jeden šťastný slávista! Ostrostřelec Jan Kuchta: Líbá dceru prezidenta!

Blesk.cz

Líp už bylo! Ze Slavie je po čtyřech nevyhraných mistrácích z pěti a před ligovou dohrávkou s Olomoucí (dnes od 19:00 na O2 TV) hromádka neštěstí. Tedy až na jednu výjimku.

Oct 2

Vyhoďte Spartu z Evropské ligy, nabádá legenda Rangers. Jejich prohlášení je šokující, říká

Blesk.cz

Původně měla mít Sparta na zápas s Rangers zavřený stadion. Nakonec dostala povolení na tribuny pustit alespoň dětské diváky s doprovodem. Ani děti ale patrně nezapomněly na to, jak se fotbalista hostujícího celku Glen Kamara choval v…

Nov 16

„Křivá mrcha.“ Babiš zmínil placené demonstranty na Letné, Jana se s ním soudí

Blesk.cz

Řada osobností vystoupí v sobotu od 14 hodin na další protivládní demonstraci na pražské Letné, kterou pořádá spolek Milion chvilek pro demokracii. Ten chce představit své vize do budoucna a dát premiérovi Andreji Babišovi (ANO) ultimátum.…

Apr 14

Pražské derby Sparta Slavia: Fotbaloví fanoušci z Letné pochodovali do Vršovic v doprovodu policistů

www.blesk.cz

Sparťané v obklíčení policistů prošli pražskými ulicemi. Mělinamířeno do Vršovic na stadion Slavie. Večer se tam odehrálo ligové derby. Pochod byů poklidní, policisté nemuseli až na pár výjimek proti účastníkům zasahovat.

Nov 4

Derby pražských „S“ se hraje dnes na Letné: Stovky slávistů pochodovaly na Spartu

www.blesk.cz

Zhruba dvě stovky fanoušků fotbalové Slavie vyrazily kolem 13:30 z horní části Václavského náměstí na pochod na Letnou k fotbalovému stadionu Sparty. Tam se dnes odpoledne odehrává ligové derby. Pochod sledovaly desítky policistů, odehrál…

Jul 18

Byl to zázrak, říkají o své záchraně thajští fotbalisté. Těší se na domácí jídlo

Blesk.cz

Thajští chlapci a jejich trenér, kteří strávili necelé tři týdny uvězněni v jeskyni, ve středu kolem poledne českého času opustili nemocnici. Hned poté vystoupili na tiskové konferenci. Školáci prozradili, že se těší na domácí jídlo, svoji…

Jan 8

Karviná má nového primátora: Jednohlasně zvolili Jana Wolfa, dosavadního prvního náměstka

www.blesk.cz

Novým primátorem Karviné byl v pondělí na mimořádném zasedání zastupitelstva zvolen dosavadní první náměstek Jan Wolf (49, ČSSD). Ve funkci vystřídal dlouholetého primátora Tomáše Hanzela (ČSSD).

Feb 23

Nezletilá porodila v autobuse na Letné před Spartou: Měla namířeno do Londýna

www.blesk.cz

Další těhotná, která porodila jinde než na porodním sále. Tentokrát mladá rodička přivedla k životu chlapečka v dálkovém autobusu před stadionem Sparty na Letné. Dítě se narodilo ještě před tím, než na místo stihla dorazit sanitka.