English

Zlín má od Komety nůž na krku. Okál: Konec si neumím představit

www.denik.cz

Zlín /ROZHOVOR/ - Nedohrál v Brně druhý zápas za sebou! Zatímco v prvním byl útočník zlínských hokejistů Zdeněk Okál neoprávněně vyloučen do konce zápasu, ve čtvrtek pět minut před koncem třetí třetiny čtvrtečního pátého čtvrtfinálového…

More from denik.cz

Dec 26

OBRAZEM: Kometa prohrála počtvrté v řadě. Nestačila na poslední Mladou Boleslav

brnensky.denik.cz

Čtvrtá porážka v řadě, navíc na ledě posledního celku extraligy. Hokejisté brněnské Komety v úterním zápase v Mladé Boleslavi vedli po brance Zdeňka Okála, domácí však třemi trefami utkání otočili na svou stranu a radovali se z výhry 3:1,…

Mar 6

Posila před play-off. Kometě pomůže Okál, v Přerově zůstane mladý centr Brna

brnensky.denik.cz

Návrat posily hlásí hokejisté brněnské Komety. Tým v předkole play-off extraligy proti Mladé Boleslavi doplní zkušený útočník Zdeněk Okál, který Brnu pomohl už v pěti důležitých zápasech na přelomu ledna a února. Poté se vrátil do svého…

Mar 5

Kometa skolila Spartu a v play-off potká Boleslav. Je nevyzpytatelná, ví v Brně

brnensky.denik.cz

Jedna dobrá a jedna horší zpráva vyplynula z nedělního šlágru hokejové Komety proti pražské Spartě. Brňané před podruhé v sezoně vyprodanou domácí Winning Group Arenou přehráli Spartu 5:2 a základní část extraligy zakončili na sedmé pozici…

Oct 23

Juniorům Beranů se nedaří. Utrpěli debakl s Mladou Boleslavi, padli i s Libercem

zlinsky.denik.cz

Nedaří se! Hokejoví junioři Zlína znovu nebodovali. V dalších dvou extraligových duelech hraných v domácím prostředí dvakrát prohráli.

Nov 28

Agresora spoutali strážníci před nádražím v Brně. Troufl si na mladou dívku

brnensky.denik.cz

Pouta nasadili strážníci v Brně agresivnímu muži, který v sobotu večer napadl patnáctiletou dívku. Navíc ji nadával. Urážkám se nevyhnula ani její známá.

Nov 23

Trolejbus v Brně srazil mladou ženu. Vyšetří ji u svaté Anny

brnensky.denik.cz

Srážku trolejbusu s mladou chodkyní, která se stala v úterý odpoledne v brněnské Křenové ulici, vyšetřují brněnští policisté.

Feb 19

Gólový galavečer v Brně. Kometa rozcupovala Zlín devíti góly

brnensky.denik.cz

Jako by chtěli ukončit sérii sedmi domácích extraligových porážek v řadě tím, že si vynahradí všechny předcházející nevydařené večery v domovské aréně. Hokejisté Komety rozcupovali ve svém stánku předposlední Zlín 9:3 a připomenuli tak…

Jan 3

Berani do nového roku vstoupili vítězně! Vyloupili Mladou Boleslav

zlinsky.denik.cz

Beranům to na ledě Mladé Boleslavi znovu vyšlo! Po předvánoční výhře v prodloužení tentokrát brali všechny tři body, když ve 32. kole Tipsport extraligy zvítězili 1:0. O jedinou branku zápasu se v závěru postaral Bedřich Köhler. Soupeř…

Aug 29

Zlín zaskočil Mladou Boleslav. Tři body trefil prvním gólem v lize Dramé

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Zlína ve 2. kole FORTUNA:LIGY přemohli Mladou Boleslav 3:1 na jejím hřišti a slaví první výhru sezony.

Jun 19

Ústečtí hokejisté budou spolupracovat s extraligovou Mladou Boleslaví

ustecky.denik.cz

Dohoda je na světě. Prvoligový hokejový celek HC Slovan Ústí nad Labem bude následující sezónu spolupracovat s účastníkem extraligy Bruslařským klubem Mladá Boleslav. Dohodli se na tom zástupci obou klubů.

Jan 24

Berani servírují zábavu. Rozjetý Zlín skolil Mladou Boleslav

zlinsky.denik.cz

Takhle se řečí čísel ve Zlíně servíruje hokejová zábava: 8:6, 6:0, 4:1, 2:4, 4:1 a naposledy v pátek Berani porazili Mladou Boleslav 4:1 a vyhráli doma potřetí za sebou.

Jan 5

Berani vyhráli v Brně, Kometu porazili i potřetí v sezoně

zlinsky.denik.cz

FOTOGALERIE/ Ani návrat Marka Čiliaka do Komety Brno nezastavil hokejisty PSG Berani Zlín od třetí výhry v sezoně v poměru 3:2 po samostatných nájezdech.

Nov 18

Vítkovice jako v play-off! Po Spartě půjdou hned na Mladou Boleslav

Hokejisté Vítkovic registrují změnu v kalendáři utkání. Duel 23. kola extraligy proti Mladé Boleslavi se neodehraje v pátek 29. listopadu, ale už o den dříve (od 17.30 hodin).

Oct 19

Plzeň padla v Brně, vítězná Kometa se vyšvihla do čela extraligy

plzensky.denik.cz

Hokejisté Škody Plzeň prohráli v předehrávce 12. extraligového kola v Brně s Kometou 1:3. Domácí se díky zisku tří bodů vyšvihli do čela průběžné tabulky.

Mar 30

Kometa se o postup do finále play-off extraligy popere s Libercem

brnensky.denik.cz

Brno - Hokejová Kometa už zná jméno soupeře pro semifinále play-off extraligy. Brněnský celek se o postup do finále popere s Libercem.

Mar 15

Zlín ještě nekončí! Zdeněk Okál Beranům prodloužil sezonu

Deník.cz / Sport

Hrdinou pátečního večera byl pro hokejisty PSG útočník Zdeněk Okál, který minimálně do neděle svému týmu prodloužil sezonu. V 9. minutě prodloužení rozhodl o výhře 2:1 a vrátil sérii předkola play-off k rozhodující páté nedělní bitvě do…

Mar 8

Berani jsou v play-off! V předkole vyzvou Mladou Boleslav

zlinsky.denik.cz

FOTOGALERIE / Cíl splněn, po roce se opět bude play-off hrát na Zimním stadionu Luďka Čajky. Hokejisté PSG Berani Zlín po výhře 3:1 nad Kometou Brno slaví postup do předkola play-off, kde se střetnou s Mladou Boleslaví.

Mar 6

Zlín si play-off nepojistil. Berany čeká drama o postup

zlinsky.denik.cz

Čtyři minuty a deset vteřin před koncem to zkusili v šesti bez brankáře Kašíka, na olomouckého Lukáše vyslali 41 střel. Výsledkem je porážka Zlína 1:3.

Sep 19

Čáslavským hokejistům premiéra vyšla. Otočili zápas s Mladou Boleslaví

kutnohorsky.denik.cz

Mladá Boleslav - První mistrovské utkání dopadlo pro čáslavské hokejisty vítězně. V sobotu sice prohrávali 0:3, nakonec ale stav utkání krajské ligy otočili a zvítězili 6:4.

Mar 4

Zlín nestačil na Plzeň a v předkole play-off čeká berany Olomouc

zlinsky.denik.cz

Haná versus Valašsko. Trenéři Robert Svoboda versus Zdeněk Venera. Zlín proti Olomouci. Tohle všechno a ještě víc nabídne atraktivní bitva předkola play-off, které startuje už v úterý v Olomouci.