English

Kouč Sparty Priske půjde na Galatasaray v čupr náladě: Vysoudil 12,7 milionu!

Blesk.cz

Až zase sezve sparťany do pověstného kroužku a bude k nim promlouvat, na konci řeči utrousí: „Jo, a chlapi, vyhrál jsem pěkný peníz u soudu v Belgii.“ Inu, Brianovi Priskemu (46) se daří.

More from Blesk.cz

Jun 4

Priske pryč ze Sparty?! A co umí asistent Friis? Specialista přes Trojzubec!

isport.blesk.cz

„Jen si jdi, kam tě srdce táhne!“ Pokud bude Sparta svolná s odchodem kouče Briana Priskeho (47) do Feyenoordu Rotterdam, spekuluje se, že české šampiony povede Lars Friis (48). Co umí?

May 20

Kouč sparťanských šampionů Priske: Platí útratu!

Blesk.cz

Pět gólů v Boleslavi, kilometry oslav, litry euforie… Sparta po třiadvaceti letech dokázala obhájit fotbalový titul, což je velká věc! Oslavy po předposledním kole ligy byly také velké.

Feb 21

Kouč Sparty Priske půjde na Galatasaray v čupr náladě: Vysoudil 12,7 milionu!

Blesk.cz

Až zase sezve sparťany do pověstného kroužku a bude k nim promlouvat, na konci řeči utrousí: „Jo, a chlapi, vyhrál jsem pěkný peníz u soudu v Belgii.“ Inu, Brianovi Priskemu (46) se daří.

Feb 15

Dánský kouč Sparty Priske: Paní Jágrová, dáte mi recept?

isport.blesk.cz

Už proniká do tajů češtiny a teď nevědomky mohl poznat i domácí kuchyni. Trenér sparťanských fotbalistů, Dán Brian Priske (46), před play off Evropské ligy proti tureckému Galatasarayi se svými svěřenci zažil nevšední setkání.

Oct 26

Kouč Sparty Priske si to rozdá s bývalým parťákem z Brugg: Kámoši v balíku!

Blesk.cz

„Nazdar, Philippe, jaká u tebe?“ „ Buď zdráv, Briane. Třikrát lepší než u tebe, ale to víš, Praha není Glasgow.“ Fotbalové sudičky mají ten kumšt, že svedly proti sobě kámoše s tuze rozdílnými gážemi.

Aug 5

Med kolem pusy Brianovi stačí: Kouče Sparty Priskeho velebí Kodaň

Blesk.cz

Diplomacie a milé kecy! To je severská taktika, jak se sparťanskému trenérovi Brianovi Priskemu (46) zavrtat hluboko do hlavy.

Jun 13

Trenér Sparty Priske po titulu: Raduje se z miminka!

Blesk.cz

Hlavní kouč fotbalové Sparty Brian Priske (46) prožívá úžasné období. S pražským celkem vybojoval titul hned ve své první sezoně ve funkci. Nyní se pochlubil dalším »triumfem«. Z dánského šéfa lavičky se stal děda!

Feb 18

Kouč Sparty Priske o tom, jak vzal Janktův coming out: Jdi a žij!

isport.blesk.cz

Dokáže si tato republika postižená mnoha předsudky vstřícně přebrat chrabré oznámení reprezentanta Jakuba Jankta (27), že je gay? Jeho dánský kouč ve Spartě Brian Priske (45) ano. V exkluzivním rozhovoru pro Blesk hovoří o tom, jak hráči a…

Aug 22

Kouč Sparty obdaroval »postřeleného« fanouška: Lidumil Priske

isport.blesk.cz

Má srdce na pravém místě. Kouč Sparty Brian Priske (45) rozveselil fanouška, kterého na konci zápasu v Mladé Boleslavi (3:1) trefil balon do obličeje.

Aug 3

Dánský kouč Priske bez výhry a bez bodu: Začal hůř než Stramaccioni!

isport.blesk.cz

Nečekaně dostal na povel Spartu a vede si zatím zle. Dánský trenér Brian Priske (45) během tří zápasů nevyhrál, vypadl z Konferenční ligy se Stavangerem (0:0 a 1:2) a v české lize nemá po prvním kole s Libercem (1:2) ani bod. Starty jeho…

Jul 14

Obránce Antverp De Laet vypálil na kouče Sparty Priskeho: Dělal chaos!

isport.blesk.cz

A co že sis tak vzpomněl, hochu? Ritchie De Laet (33) v sobě nosil »děsivé« tajemství a náhle se rozhodl vyjít s ním na světlo boží. Týká se kouče Sparty Briana Priskeho (45).

Jun 23

Dánský šéftrenér Sparty Brian Priske je ve při s Antverpami: Handrkuje se o 12 milionů!

Blesk.cz

Dánové jsou prý nejšťastnější národ na planetě. Nemají potřebu se naparovat, jsou důvěřiví, ale na hlavu si kálet nenechají. Jako stále ještě zánovní šéftrenér Sparty Brian Priske.

Jun 2

Nový kouč Sparty Priske: Za manželku má farářku!

Blesk.cz

Co kouč, to specifický osud. I ve Spartě. Václav Kotal měl speditérskou firmu, Pavel Vrba je vášnivý rybář a Brian Priske má za ženu farářku! Žijí na statku, který si sami zrekonstruovali.

May 23

Kam po skončení ligy? Fotbalisté mají jasno: Prchli k moři!

isport.blesk.cz

Náročná sezona už je minulostí. Hvězdy fotbalové ligy se tak konečně mohly rozprchnout na dovolenou. Kam? No přece do teplých krajin!

Dec 9

Kouč Sparty tápal v postupové matematice. Vrbo, stačí plichta!

isport.blesk.cz

Sčítání bodů mu moc nešlo. Blesk tak daruje sparťanskému kouči Pavlu Vrbovi (58) před duelem Evropské ligy s Bröndby Kodaň (18:45, Sport 1) pohárovou »kalkulačku«.

Aug 31

Naháč na tiskovce?! Fotbalový kouč přišel před novináře nahý

isport.blesk.cz

Pořádný rozruch způsobil trenér belgického týmu Royal Antverpy, který na tiskovou konferenci dorazil poněkud „na lehko“. Před novináře totiž po výhře nad Omonií předstoupil pouze s ručníkem kolem pasu.

Jul 2

Spojené osudy českých a dánských fotbalistů: Kdo si je nejvíc podobný?

Blesk.cz

Vždyť jsi jako já! Takovou větu si budou moci v sobotu na hřišti říct čeští plejeři, když narazí ve čtvrtfinále Euro na Dány. Mnoho z nich totiž sdílí stejný životní osud. Kteří si jsou nejvíc podobní?

Apr 23

Je známá jako exhibicionistka z Ligy mistrů. Jak se má obdařená kráska dnes?

Blesk.cz

Na její běh v pořádně vykrojených plavkách vzpomínají muži na celém světě. Její exhibicionistický kousek probudil jejich představivost a zařídil, že se o sličnou blondýnku začali zajímat. Kinsey Wolanská (24) z toho kousku těží dodnes.

Oct 1

Rezerva fotbalové Sparty: Drsná rvačka v Domažlicích. Talent Gabriel dostal pěstí!

Blesk.cz

Kdyby to viděl plukovník Prymula, orosilo by se mu čelo. Během zápasu třetí nejvyšší fotbalové soutěže mezi Domažlicemi a rezervou Sparty (2:0) do sebe během minutky vjelo třicet chlapů. A bez roušky! Ani ta by však od rány pěstí…

May 28

Fotbalista Sparty boural opilý: Z hořícího auta ho vytáhli na poslední chvíli!

Blesk.cz

Zachránili ho na poslední chvíli! Policisté v noci zasahovali u vážné nehody opilého řidiče, který poblíž Horoměřic u Prahy narazil do stromu. Podle agentury Aktu.cz jde o fotbalistu Sparty Aleše Čermáka.