English

Do června uzavřeme bezpečnostní dohodu s Ukrajinou, avizuje Pavel

Seznam Zprávy

Česko po vzoru osmi evropských států chystá bezpečnostní dohodu s Ukrajinou. Podle prezidenta Petra Pavla se dá její podpis očekávat během května nebo června.

More from Seznam Zprávy

Mar 8

Petr Pavel a jeho první rok na Hradě: Tipnete si, jaká jsou jeho čísla?

www.seznamzpravy.cz

„Když se ohlédnu zpátky, tak za chybu považuji zřejmě to, co občas vyčítám i vládě. Komunikaci toho, co děláme a jak to děláme,“ vyhodnotil prezident své dosavadní působení. Dokážete přiřadit některá data k tomu, co opravdu dělal?

Mar 8

Petr Pavel je rok na Hradě. Sám přiznal, co dělá špatně

Seznam Zprávy

ANALÝZA. Prezident si v uplynulých dvanácti měsících našel několik témat, která tlačí a na která dává důraz. Nelze si nevšimnout, že nápadně stejné motivy v politice prosazuje jedna z parlamentních sil - vládní hnutí STAN.

Nov 21

Dodávky zbraní na Ukrajinu stále váznou, řekl na velitelském shromáždění Petr Pavel

www.seznamzpravy.cz

Vedení armády dnes na každoročním velitelském shromáždění probere hlavní úkoly a plány na příští rok. K vojákům promluvil náčelník generálního štábu Karel Řehka a prezident Petr Pavel. Ministryně obrany se neúčastní kvůli nemoci.

Sep 19

Pohled šéfredaktora: Jaký je Petr Pavel prezident? Můžete mu to říct i vy

www.seznamzpravy.cz

Půl roku je dostatečně dlouhá doba, aby se po počátečním rozhlédnutí a zabydlení nového prezidenta na Hradě dalo už trochu bilancovat. Seznam Zprávy chystají akci, kde bude hostem prezident Petr Pavel. A vy můžete být u toho.

Jul 6

Obrazem: Prezident Pavel přivítal Zelenského na Pražském hradě

Seznam Zprávy

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj po návštěvě Bulharska zamířil do České republiky. Na Pražském hradě ho přivítal prezident Petr Pavel. Státníci spolu jednali o aktuální situaci na frontě i summitu NATO.

Jun 10

Prezident Pavel odsoudil šikanu ukrajinské holčičky. Přijal ji na Hradě

Seznam Zprávy

Petr Pavel se setkal s ukrajinskou holčičkou, která od českých spolužáků schytala verbální urážky a plivanec do tváře. Šikanu „dítěte, které muselo opustit svoji zemi a přátele kvůli válce“, označil za „zvlášť ostudnou“.

May 1

Šťastný podcast: Největší bezpečnostní riziko Česka? Prezident Pavel

www.seznamzpravy.cz

Které pořady Česká televize nikdy nesmí zrušit? A proč je Petr Pavel bezpečnostním rizikem? Na to odpoví nový díl satirického Šťastného podcastu ve složení Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Tereza Povolná a Ondřej Lasák.

Apr 28

TMBK: Petr Pavel je influencer. Cesta na Ukrajinu nikdy nevypadala lákavěji

www.seznamzpravy.cz

Petr Pavel a Zuzana Čaputová se vydali na Ukrajinu vlakem, který vypadá jako z pohádky. Mohlo se jednat o skrytou reklamu, abyste tam chtěli jet taky? Další koláž populárního grafika pro SZ.

Mar 27

Prezident Pavel se přestěhoval na Hrad

www.seznamzpravy.cz

Prezident Petr Pavel se dnes přestěhoval z Hrzánského paláce na Pražský hrad. Potvrdil to tiskový tým prezidenta. Podle mluvčí Markéty Řehákové by odpoledne měl mít Pavel na Hradě první schůzky.

Feb 20

Šťastné pondělí: Ani Lány, ani Hrad. Prezident Pavel si vybral nové sídlo

Seznam Zprávy

Šťastné pondělí tento týden vyrazilo mimořádně do terénu. Investigativní tým satirického pořadu totiž odhalil, že na příkaz generálního prezidenta Petra Pavla se hlavní město Česka již brzy přesune z Prahy do Černoučku.

Feb 3

TMBK: Jak Petr Pavel vyčistí Hrad od Mynáře s Nejedlým

www.seznamzpravy.cz

Novinka v boji proti silně zakořeněným kancléřům bez prověrky a dalším škodlivým elementům se konečně dostává na pulty obchodů. Další koláž populárního grafika pro SZ.

Jan 29

Obrazem: Petr Pavel a jedenáct mužů, kteří byli na Hradě před ním

Seznam Zprávy

Podívejte se na všechny československé a české prezidenty před generálem.

Jan 28

Komentář: Zapomeňme na „generála“, prezident se jmenuje Petr Pavel

Seznam Zprávy

„Zvolení Petra Pavla není vítězstvím dobra nad zlem ani metaforou vývoje české společnosti. Je osobním vítězstvím vzdělaného, pracovitého a kultivovaného muže nad bezcharakterním a chaotickým populistou.“

Jan 28

Česko má nového prezidenta. Jak bude vládnout Petr Pavel

Seznam Zprávy

Novým prezidentem České republiky je Petr Pavel. V druhém kole voleb získal XXX procent.

Jan 28

Nový prezident Petr Pavel: Život bod po bodu

www.seznamzpravy.cz

Armádní generál v záloze Petr Pavel byl zvolen novým prezidentem České republiky. Projděte si klíčové momenty jeho dosavadní kariéry.

Jan 28

Babiš utrpěl historickou porážku, prezidentem bude Petr Pavel

Seznam Zprávy

Původní predikce výsledků druhého kola přímé volby prezidenta: Petr Pavel zvítězí s 58 procenty hlasů, Andrej Babiš dostane 42 procent.

Jan 21

Průzkum pro ČT: Tento týden by finále volby prezidenta vyhrál Petr Pavel

Seznam Zprávy

Pokud by se tento týden konalo rozhodující druhé kolo volby prezidenta, ovládl by ho bývalý vysoký představitel armády Petr Pavel.

Nov 17

Budoucí český prezident? Máte spoustu kvalitních kandidátů, míní Čaputová

Seznam Zprávy

Slovenská prezidentka si přijela do Česka připomenout výročí listopadu 1989. Jakým největším výzvám čelí dnešní společnost? Proč se nedaří lidi stmelovat? A jak se daří prezidentce v mužském světě politiky?

Nov 16

Čaputová je v Česku. Na Hradě ji přijal Zeman, večer si připomene 17. listopad

www.seznamzpravy.cz

Prezident Miloš Zeman přijal ve středu před polednem na Pražském hradě slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovovu. Na twitteru o tom bez dalších podrobností informoval mluvčí Jiří Ovčáček.

Sep 6

Obrazem: Petr Pavel rozjel ofenzivu na Hrad

www.seznamzpravy.cz

Generálovu kandidaturu podpořilo mnoho známých osobností. Podívejte se na fotky z oficiálního zahájení kampaně.