English

Agáta slaví 39: Postelové překvapení od manžela a upřímná »nálož« matky Žilkové!

Blesk.cz / Celebrity

Poslední narozeniny před kulatinami slaví Agáta Hanychová (39) v poklidu. S nudlí u nosu, ale i s manželem Mirkem Dopitou po boku. A právě ten jí ráno překvapil snídaní do postele.

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 22

Hanychová o konfliktu se Soukupem: Je to lhaní Jaromíra Soukupa! Ten Agátu označil za vulgární…

Blesk.cz / Celebrity

Válka plane! Agáta Hanychová (38) obvinila Jaromíra Soukupa (54) ze lži a on zase, aniž by vytáhl z rukávu nějaký důkaz, tvrdí, že se jen snaží vše otočit proti němu. Takovou dohru má Agátin výlet do Paříže, během nějž policie hledala…

Feb 5

Podnikavá Agáta Hanychová: Zbavuje se dárků od Soukupa za statisíce!

Blesk.cz

Každá žena ráda dostane šperk od milovaného muže. Ovšem co dělat, když už ten dotyčný ve vašem životě není... Toto dilema rázně vyřešila i Agáta Hanychová (38), která se na instagramu zrovna zbavuje některých pěkných kousků. Pročpak asi?

Dec 30

Novomanželé Agáta a Mirek Dopita: První FOTO po svatební noci!

Blesk.cz

Už je jasné, kde Agáta (38) a Mirek (39) strávili první noc jako manželé. Zůstali v hotýlku na Okoři, kde se konala svatební hostina a mejdan. Blesk je přistihl okolo 10. hodiny dopolední, když opouštěli podnik. Rozhodně na ně nebyla…

Dec 29

Agáta Hanychová se tajně vdala: První reakce Soukupa!

Blesk.cz

Teprve před čtyřmi měsíci se Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (55) definitivně rozešli, a ona už si stihla vzít za manžela svou staronovou lásku Mirka Dopitu (39). Co na to majitel TV Barrandov Soukup?

Dec 29

Agáta Hanychová opět šokuje: Tajná svatba s Dopitou!

Blesk.cz

Tak tohle asi čekal opravdu málokdo... Influencerka Agáta Hanychová (38) se tajně vdala! V pátek 29. prosince řekla své »ano« staronovému partnerovi Mirkovi Dopitovi (39) během intimního obřadu na zámku za Prahou.

Oct 25

Agáta Hanychová vs. Jaromír Soukup: Soud rozsekl spor o dítě!

Blesk.cz

Bitva mezi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (54) o dělbu času stráveného s jejich půlroční dcerou zuří dál. Odvolací soud totiž zrušil předběžné opatření a vrátil ho k opětovnému rozhodnutí k Obvodnímu soudu pro Prahu 6.

Sep 20

Agáta Hanychová vs. Jaromír Soukup: Čekají je soudy o dítě! Zákazy i vulgární vzkazy

Blesk.cz

Vztah Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) je definitivně v troskách, teď se ale expartneři začali přetahovat o pětiměsíční dcerku Rozárku. Jak Blesku přiznala sama Agáta, dokonce už probíhá i soud!

Sep 9

Agáta Hanychová po rozchodu se Soukupem: Přespává u ní exmilenec!

Blesk.cz

Jen čtyři měsíce po narození dcery Rozárky oznámili Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) rozchod. Zatímco ředitel TV Barrandov dojímá sám sebe ve svých pořadech, trojnásobná maminka hledá útěchu u otce svého nejstaršího potomka!

Sep 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Rozchod po roce a půl! Celé vyjádření modelky

Byli spolu jen rok a půl, ale přesto toho stihli docela dost. Modelka Agáta Hanychová (38) a podnikatel Jaromír Soukup (54) přiznáním svého vztahu před rokem a půl překvapili a národ bavili zamilovanými snímky z cest i z domova. Z té velké…

Apr 12

Agáta Hanychová porodila! Na světě je dcera Jaromíra Soukupa

Blesk.cz / Celebrity

A je to tady! Bývalá modelka Agáta Hanychová přivedla na svět své třetí dítě. Otcem holčičky, která dostala jméno Rozárka, je majitel televize Barrandov Jaromír Soukup (54).

Sep 21

Těhotná Agáta Jaromíra Soukupa: První těhotenské problémy!

Blesk.cz / Celebrity

Oproti prvním dvěma těhotenstvím zažívá nyní, jaké peklo představují nevolnosti! Jakmile Agáta Hanychová (37) ucítí nějaké pachy, okamžitě se jí zvedá žaludek!

Aug 30

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Řeší nevěru!

Blesk.cz / Celebrity

A je to tady. Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) už se nemohou dočkat prvního dílu svého společného pořadu, který startuje 5. září. Teď práskli, že si pro první epizodu připravili skutečně výživné téma... Nevěru! Fanoušky rovněž…

Jul 24

Takhle Soukup rozmazluje Agátu: Polonahý Jaromír v akci!

Blesk.cz / Celebrity

Agáta Hanychová už nějaký ten pátek září štěstím po boku Jaromíra Soukupa. Jejich vztah byl pro mnohé velkým překvapením, ale zdá se, že ti dva se mají opravdu rádi. Alespoň to tak vypadá podle jejich příspěvků na sociální síti.

Jul 11

Agáta Hanychová o lásce se Soukupem: Žravé vyznání!

Blesk.cz / Celebrity

Ve Varech spolu nakonec nebyli, a tak museli zřejmě svůj vztah stvrdit nějakým jiným způsobem. Agáta Hanychová (37) zveřejnila fotku, kde ukázala, jak to v soukromí vypadá mezi ní a jejím partnerem, Jaromírem Soukupem (53).

Jun 27

Hanychová se Soukupem cukrují u moře: Žilková je letěla zkontrolovat!

Blesk.cz / Celebrity

Nový a ostře sledovaný pár českého showbyznysu Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) se poprvé vytasil se společnou fotkou! Dosud jen tajemně ukazovali své stíny. Bývalá modelka si s majitelem televize Barrandov aktuálně užívá v jeho…

Jun 27

Zamilovaná Agáta Hanychová: Tyhle „děti“ získala se Soukupem!

Blesk.cz / Celebrity

Jaromír Soukup (53) a Agáta Hanychová (37) tvoří ostře sledovaný nový pár českého showbyznysu. V jejich případě ale nejde jen o románek dvou milenců – dohromady totiž mají čtyři děti! Ty Soukupovy jsou skoro stejně staré jako Agáta. Těmhle…

Jun 26

Zamilovaná Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Romantika na skútru!

Blesk.cz / Celebrity

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup tvoří nový a velmi překvapivý pár českého showbyznysu. Svůj vztah potvrdili teprve před pár dny, ale už spolu tokají na první společné dovolené. Agáta jejich společně trávené dny v Soukupově vile ve…

Jun 19

Nový a pořádně šokující pár českého šoubyznysu: Agáta Hanychová chodí s Jaromírem Soukupem!

Blesk.cz / Celebrity

Tak to je gól! Modelka Agáta Hanychová (37) má po rozchodu se slovenským chirurgem Andrejem Nikovem nového chlapa! A sotva by ho kdo po jejím boku čekal! Blesku potvrdila informace, že jejím novým partnerem je šéf TV Barrandov Jaromír…

Jun 8

Hanychová nahoře bez a Žilková jen v podprsence: Agáta s mámou jsou na lovu!

Obě jsou teď bez partnera, a tak nemusejí mít zábrany. Zatímco Veronika Žilková (60) se rozhodla své pravidelné cvičeníčko na Instagramu oživit podprsenkou a holým břichem, její dcera Agáta (37) před svým domem pózuje nahoře bez!

Apr 22

Expartner Agáty Prachařové Mirek Dopita: Tajná svatba na Staromáku!

Blesk.cz

Setkání se synem Kryšpínem (7) nebyl jediný důvod, proč se Miroslav Dopita (36) vrátil do Česka. Bývalý přítel Agáty Prachařové (32) se na Staroměstské radnici oženil se svou dlouholetou přítelkyní Terezou!