English

Velká zpověď trenéra Rulíka před MS: Co slibuje fanouškům?! ...a přiznání ze soukromí

Blesk.cz

V Česku se obvykle v květnu vyrojí deset milionů hokejových trenérů. Ale pouze jeden z nich má tu čest, aby vlastními silami posunul národní mužstvo k úspěchu na mistrovství světa. Radim Rulík (58).

More from Blesk.cz

Jun 7

Blesk zorganizoval setkání zlatého kouče s jeho kritikem. Rulík smekl před fanouškem: Tak ukaž tu kérku!

Blesk.cz

Nevěřil, zaplatil. Ale k porážce se postavil jako frajer! Hokejový fanoušek Pavel Řepa (25) si nechal na lopatku vytetovat jméno kouče zlatého nároďáku Radima Rulíka (58). A díky Blesku se oba pánové včera setkali!

Jun 1

Pověrčivý kouč Rulík odhalil: Ponožkový rituál na MS!

Blesk.cz

Vstávat a cvičit? Ne! Žvýkat a neměnit ponožky! Heslo, kterým se z pověrčivosti řídil český hokejový Pokustón Radim Rulík.

May 28

Trenér Rulík má v sobě kus z legendárního kouče (†54): Hlinkova »krev«!

Blesk.cz

V medailovém lesku jako by se odrážel duch slavného hokejového trenéra Ivana Hlinky (†54). Ten kdysi přijal Radima Rulíka (58), kouče finalistů mistrovství světa v Česku, takřka za vlastního.

May 14

Rodina, nákupy i pivo? Kouč Rulík není »policajt«: Nic nezakazujeme!

Blesk.cz

Zlatá generace českého hokeje nebyla svatá! Při mistrovství světa některé ranní tréninky hodně bolely. Jak svodům domácího turnaje odolává parta trenéra Radima Rulíka (58)?

May 8

Velká zpověď trenéra Rulíka před MS: Co slibuje fanouškům?! ...a přiznání ze soukromí

Blesk.cz

V Česku se obvykle v květnu vyrojí deset milionů hokejových trenérů. Ale pouze jeden z nich má tu čest, aby vlastními silami posunul národní mužstvo k úspěchu na mistrovství světa. Radim Rulík (58).

May 5

Česká tenistka Šafářová fandila hokejovému nároďáku: Překvapivá společnost!

Blesk.cz

Čeští hokejisté za sebou mají generálku na domácí šampionát, který začne v pátek. Během Czech Hockey Games v Brně na lavičce národního týmu samozřejmě nechyběl ani Tomáš Plekanec (41). Tenistka Lucie Šafářová (37) se tedy rozhodla svého…

Jan 19

Nejdražším hráčům z české ligy se v zahraničí nedaří: Milionové propadáky

isport.blesk.cz

Vysoká cena rovná se záruka úspěchu? V přestupech z české ligy je to spíš naopak! Z šestice nejdražších hráčů se v zahraničí pořádně prosadili jen Souček s Rosickým, angažmá Davida Juráska (23) i ostatních provázejí spíš rozpaky. Kdo…

Nov 30

České házenkářky vstupují do MS v úžasném rozmaru: Sexy tvrďačky na plac!

Blesk.cz

Kdyby se hrálo na krásu, tak vezeme zlatou placku! Jenže české házenkářky nebudou sbírat body od sudích za promenádování se u vody, nýbrž za góly z palubovky na skandinávském MS 2023.

Oct 31

Sraz chilližroutů: Hluchoslepý Radim je českým rekordmanem v pojídání pálivých papriček! Kolik jich snědl?

Blesk.cz

Radim Řehůřek alias Hluchoslepý chilli maniak převzal v sobotu 28. října ocenění za nový český rekord v pojídání chilli papriček Trinidad Moruga Scorpion na čas. Jezení chilli mu pomáhá v boji s Usherovým syndromem, který ho postupně…

Oct 24

Takhle to sluší českým hokejovým hvězdám v NHL: Ve stopách Pasty

isport.blesk.cz

Nedělám módu, já jsem móda, říkala slavná návrhářka Coco Chanelová (†87). V NHL je móda David Pastrňák (27), fešák mezi českými hokejisty, který určuje styl! A švihák, jemuž se všichni chtějí podobat. A nejen na ledě!

Aug 7

Rozhodčí hrubě chybovali, kouč Pardubic zuřil: Arogantní kašpaři!

isport.blesk.cz

Jak ze sebe udělat blbce, v sobotu při zápase Sparty s Pardubicemi názorně ukázali rozhodčí Tomáš Klíma se svým kolegou u VAR Ladislavem Szikszayem. V týž den večer se k nim do party přidal i kolega Dalibor Černý.

Jun 30

Česká televize chystá další škrty: MS ve fotbale na prodej a konec hokeje?

Blesk.cz

Největší veřejnoprávní médium trpí nedostatkem financí. Proto přichází na řadu další škrty a šetření. Nepříjemnou zprávou pro sportovní fanoušky je fakt, že se to opět výrazně podepíše na nabídce sportovních přenosů. O co všechno můžou…

May 11

Program MS v hokeji 2022 ve Finsku: Kdy hraje česká reprezentace?

www.blesk.cz

V pátek začíná ve Finsku 86. mistrovství světa v ledním hokeji. To se kvůli válce na Ukrajině odehraje bez Ruska a Běloruska. Česká hokejová reprezentace se pokusí z akce přivézt první medaili po deseti letech, naposledy brala bronz v roce…

May 10

Krásky českých hokejistů juchají nad nominací na MS: Kluci, přivezte medaili!

Blesk.cz

Nominace na hokejové MS nažhavila nejenom hráče, ale také jejich manželky a přítelkyně! Sexy krásky Petra Holíka (30) a Jakuba Fleka (29) touží po medaili.

Oct 6

Soudy s českými hokejovými mistry zametly po bolševicku: Poslaly je do lágrů na 75 let

www.blesk.cz

Psalo se datum 6. října 1950. Před 71 lety začal vykonstruovaný politický proces s dvojnásobnými českými hokejovými mistry světa. Režim nejdříve nedovolil sportovcům odcestovat pro další úspěch do Londýna, načež pozatýkal miláčky obou…

Sep 20

Prokletí! Hokejové Pardubice = magnet na průšvihy a tragédie

isport.blesk.cz

Tohle už nemůže být náhoda! Pokud v českém hokeji dojde k nějaké nepravosti, mají v tom prsty Pardubice. Prokletí východočeského klubu naposledy podtrhla smrt ikonického forvarda Ladislava Lubiny (†54).

Nov 4

Stát rozdělí mezi české cestovky stamiliony. Velcí hráči chtějí víc peněz

www.blesk.cz

Cestovní kanceláře vítají schválenou pomoc pro svůj obor, chystají se žádat o dotace z programu COVID podpora cestovního ruchu. Velké kanceláře se ale cítí znevýhodněné nastaveným limitem podpory, doufají v úpravu stávajících podmínek.…

Jun 30

Hokejový kouč Hadamczik leží v nemocnici: Dvě těžké operace!

Blesk.cz

Když pánbůh dopustí, i motyka spustí. A nikdy nedá jen jednu ránu. Legendární hokejový kouč Alois Hadamczik (68) má za sebou zdravotní martyrium. Trpěl v nemocnici.

May 13

Hokejové šílenství zavalilo Česko: Jak naše celebrity fandí české reprezentaci?

Blesk.cz / Celebrity

Kdo neskáče, není Čech! A kdo nefandí, tak už vůbec ne! Hokejové mistrovství opět jako každý rok pohltilo většinu českého národa. A ani celebrity nejsou výjimkou. Kdo prožívá každý zápas a drží klukům palce?

May 10

Tyran v Nizozemí mučil přítelkyni z Pardubic: Zachránila ji česká operátorka tísňové linky

Blesk.cz

Zoufalá a vyděšená, tak by se dala popsat žena, která volala na českou tísňovou linku 112. Její dceru prý v Nizozemí brutálně týrá její partner a ona nemůže zavolat policii. Sama matka nevěděla, jak v zahraničí věc nahlásit a tak jí…