English

Zlatá noc šampionů: Divočina v kabině, gentleman Gudas a mejdan až do rána

Blesk.cz

Tohle je neskutečná jízda! Zlatí čeští hoši odstartovali oslavy, které jsou stejně fenomenální jako výsledek, kterého dosáhli. Co se během noci šampionů dělo?

More from Blesk.cz

May 29

Plekanec a Šafářová se rozplývají nad zlatým úspěchem hokejistů: Slova plná dojetí!

Blesk.cz

Osobně se v roli hráče zúčastnil hned jedenácti hokejových šampionátů, ale na vrchol došel, až když se ocitl na opačné straně. Řeč je o Tomáši Plekancovi (41), který coby asistent kouče Radima Rulíka (58) oslavil s nároďákem zlato po…

May 28

Šéf zlatých hokejistů Nedvěd (52): Petře, tohle ale není manželka

Blesk.cz

Hokejový playboy Petr Nedvěd (52) po vítězném utkání české reprezentace řádil v centru Prahy. Nad ránem v objetí s vyvinutou blondýnou zamířil do bytu. Nebyla to ovšem mladá paní Nedvědová, s níž má téměř čtyřletou dceru!

May 27

Zlatá noc šampionů: Divočina v kabině, gentleman Gudas a mejdan až do rána

Blesk.cz

Tohle je neskutečná jízda! Zlatí čeští hoši odstartovali oslavy, které jsou stejně fenomenální jako výsledek, kterého dosáhli. Co se během noci šampionů dělo?

May 27

První slova Petra Pavla v kabině zlatých hokejistů: „Přinesli jste nové Nagano!“

Blesk.cz

Prezident Petr Pavel po triumfu českých hokejistů, kteří na domácím šampionátu vybojovali po dlouhých 14 letech zlaté medaile, navštívil kabinu. Oslavy s proudy šampaňského nebraly konce, a i když měl nejen košili od bublinek značně…

May 20

Pastrňák na ledě i »štístko« Ledecká! Čeští hokejisté na MS… Ťukají na zlato!

Blesk.cz

Podle pověry by měli reprezentanti na hokejovém mistrovství světa v Česku třikrát zaklepat na dřevo. Ale Rulíkovi hoši nejsou pověrčiví – a udělali ťuky ťuk rovnou na zlato!

Apr 10

Šampioni z Nagana: Kdo otevřel zlatou bránu politiky? …a jak to dopadlo?

Blesk.cz

Vedou se spory, zda patří politika do sportu. Co ale sportovci do politiky? Jak se vedlo těm, kteří to zkusili? I letos čeká nejméně dva hokejové olympijské šampiony z Nagana volební klání. Zatímco gólman Dominik Hašek (59) na podzim…

Sep 21

Hadamczikův svaz po blamáži se zlatou holí z Nagana: Je vůbec pravá?

isport.blesk.cz

Samaritán českého hokeje. Tímhle titulem se může pyšnit Jakub Voráček (34). Při nečinnosti svazu, který rok před domácím MS rozprášil síň slávy, to byl právě dlouholetý kapitán nároďáku, kdo zachránil slavnou hůl Petra Svobody (57).

Jun 3

Kapitán zlatých hochů z Nagana Růžička slaví 60: Konečně jsem šťastný! Až na vztah s dětmi

Blesk.cz

Když vyhrával zlaté medaile jako hokejista a později jako trenér, celá republika mu ležela u nohou. Jenže minulou dekádu se začala aura Vladimíra Růžičky hroutit. Byl odsouzen za zpronevěru, kvůli rakovině přišel o manželku Evu a jeho děti…

Jun 1

Danny Masterson ze Zlatých sedmdesátých je vinen: 30 let za mřížemi za znásilnění?

Americký herec Danny Masterson z filmu Yes Man (2008) nebo seriálu Zlatá sedmdesátá (1998) je vinný ze znásilnění ve dvou případech, ve středu o tom rozhodla soudní porota sedmi žen a pěti mužů v Los Angeles.

Feb 25

Jak probíhal legendární návrat zlatých hokejistů z Nagana? Pravda o slavném letu!

Blesk.cz

O divokém návratu zlatých hokejistů z Nagana se vypráví spousta legend. 25 let poté se o něm rozpovídala advokátka Dagmar Raupachová, tehdejší mluvčí ministra vnitra Cyrila Svobody a jedna z mála žen na palubě.

Feb 23

Dagmar Havlová o setkání se zlatými hochy z Nagana: V šíleném mrazu jsem vařila grog!

isport.blesk.cz

První český prezident Václav Havel (†75) nebyl velkým sportovním nadšencem, úspěch hokejové reprezentace v Naganu v roce 1998 ale strhl i jeho. Finále přitom kvůli zdravotním obtížím a hospitalizaci sledoval ještě z nemocničního pokoje ve…

Aug 15

Deset let od olympijského triumfu moderního pětibojaře Svobody: Moje zlaté narozeniny!

isport.blesk.cz

Je to už deset let, kdy se mu život obrátil naruby. Moderní pětibojař David Svoboda (37) na olympiádě v Londýně bral zlato a na svůj velký den pořád tuze rád vzpomíná.

May 28

Jak na zlatou medaili? Tajné české trumfy nám hrají do karet!

Blesk.cz

Vypadá to, že všechno jde dobrým směrem! Na sobotní bitvu s Kanaďany mají Češi pět es v rukávu, které jsou geniálním předpokladem pro to, aby prolomili několikaletou kletbu a vrátili se domů s cenným kovem. Jaké trumfy to jsou?

Jun 26

10 let od smrti Jacksona (†50): Zabetonovali ho ve zlaté rakvi!

Blesk.cz / Celebrity

Deset let včera uplynulo od smrti milovaného i proklínaného krále popu. I kvůli kontroverzím byl jeho pohřeb docela nezvyklý.

Mar 10

Kam o víkendu v Praze? Za zlatými českými ručičkami a do dalekých krajin

www.blesk.cz

Přinášíme vám tipy na víkendové akce. Kam tentokrát můžete v metropoli vyrazit za zábavou? Vypravte se na farmářské trhy na nákup ingrediencí, podívejte se na tvorbu talentovaných českých umělců a řemeslníků nebo se vypravte na dalekou…

Feb 19

Janek Ledecký se pochlubil 13 let starým klipem se zlatou Ester

Blesk.cz / Celebrity

Ester Ledecká (22) svým vítězstvím v superobřím slalomu zaskočila nejenom celý svět, ale i své rodiče, kteří jí odmala naplno podporují. Muzikant Janek Ledecký (55) na sociální síti nešetří slova chvály a dokonce připomněl videoklip ke své…

Oct 14

Karel Gott převzal Zlatou slepici: Poděkoval fanouškům za 50 let přízně

www.blesk.cz

Karel jede, Karel válí! Za celoživotní dílo získal mediální ocenění Zlatá slepice a to rovnou v Německu. Jeho hudba je zkrátka stále oblíbená nejenom u nás, ale také za hranicemi. Co na ocenění řekl sám Mistr Karel Gott (78)?

Apr 4

Zlaté české ručičky vyrobily první ultralehkou stíhačku

Blesk.cz

První ultralehká stíhačka na světě vzlétla dnes na letišti v Českých Budějovicích. Sestrojili ji studenti a pracovníci Fakulty strojní ČVUT v Praze. Unikátní stroj by měl být za pár let dokonce v prodeji.

Mar 10

Spisovatel Paulo Coelho hledá českého malíře! Kreslil ho před 34 lety ve Zlaté uličce

Blesk.cz

Bestsellerový spisovatel Paulo Coelho (68) příští týden přiletí do Prahy a oslaví tu svátek sv. Josefa. Populární brazilský autor při této příležitosti vyhlásil celosvětové pátrání po českém pouličním malíři, od kterého před 34 lety koupil…

Jul 25

Na rybách s hrdinou z Nagana: Dominik má další zlato!

Blesk.cz

Gólman Dominik Hašek (50) kdysi v Naganu »vylovil« z branky svými neuvěřitelnými zásahy olympijské zlato. Minulý týden ulovil jiné »zlato« – vzácného zlatého sumce!