English

Spojili jste národ, děkoval hokejistům Pavel. Zmínil nesportovní gesto Rusů

iDNES.cz

Zlaté české hokejisty přijal na Pražském hradě prezident Petr Pavel. Hlava státu navštívila několik utkání české reprezentace v pražské O2 areně, a to včetně finálového zápasu, v němž svěřenci trenéra Radima Rulíka porazili 2:0 Švýcarsko.…

More from iDNES.cz

Sep 20

KOMENTÁŘ: Jak se Petr a Pavel nestali českými prezidenty. A co by bylo jinak

iDNES.cz / Zprávy

Nejde tu o Petra Pavla, ale o Petra a Pavla. Tedy Petra Pitharta a Pavla Rychetského. Oba byli logickými pokračovateli Havla, Klause či Zemana, ale nejvyšší post jim utekl. Co všechno by bylo bývalo jinak? ptá se právník a politolog Milan…

Mar 27

Pavel se přestěhoval na Pražský hrad, úřadovat bude z kanceláře svých předchůdců

iDNES.cz

Prezident Petr Pavel se přestěhoval z Hrzánského paláce na Pražský hrad, odpoledne by již měl začít využívat svou novou kancelář. Prostory určené pro prezidenta, první dámu a kancléřku již byly zkontrolovány a jsou nyní v pořádku.…

May 11

Rosandič získal další české angažmá, posílil hokejisty Liberce

www.idnes.cz

Hokejový obránce Mislav Rosandič se stal posilou Liberce. Pětadvacetiletý rodák ze Záhřebu, který reprezentuje Slovensko, podepsal s Bílými Tygry roční smlouvu. Naposledy působil Rosandič v barvách Vítkovic, které jej získaly v druhé…

May 14

Oznámkujte české hokejisty za utkání s Rakouskem

iDNES.cz

Oznámkujte české hokejisty za utkání proti Rakousku, které vyhráli 4:3. Známkování probíhá jako ve škole, jednička za nejlepší výkon, pětka za nejhorší.

Apr 14

Prospal povede hokejisty Českých Budějovic s asistentem Totterem

iDNES.cz / Sport

Trenér Václav Prospal povede hokejisty Českých Budějovic v příštím ročníku první ligy společně s asistentem Alešem Totterem. U týmu Jihočechů budou i nadále pokračovat kondiční kouč František Bombic a trenér brankářů Stanislav Hrubec.

Feb 24

Medaile je pryč. Oznámkujte české hokejisty za výkon s Kanadou

iDNES.cz / Sport

Čeští hokejisté na vytouženou olympijskou medaili nedosáhli. V utkání o bronz podlehli Kanadě 4:6 a sen o úspěchu se rozplynul. Oznámkujte výkon svěřenců trenéra Josefa Jandače za výkon proti kanadskému výběru.

Oct 15

Hokejisty Českých Budějovic má do extraligy dostat Jelínek

iDNES.cz / Sport

V Českých Budějovicích už mají jasno, tamní prvoligové hokejisty povede Marian Jelínek. Bývalý osobní kouč Jaromíra Jágra či trenér Plzně a Liberce, který naposledy působil jako asistent Františka Výborného v Mladé Boleslavi, nahradil…

Sep 19

Pražský hrad vystaví v Jízdárně šest set obrazů českých impresionistů

iDNES.cz

V Jízdárně Pražského hradu bude od října do ledna k vidění první ucelená výstava českého impresionismu. Expozice nazvaná „Světlo v obraze, český impresionismus - Inspirace blízké i vzdálené“ ukáže 596 obrazů od 78 autorů.

Jun 12

Nejnavštěvovanější českou památkou byl loni opět Pražský hrad

cestovani.idnes.cz

Nejnavštěvovanějším turistickým cílem v Česku byl loni opět Pražský hrad, kam zavítalo 2,1 milionu návštěvníků, meziročně o 12 procent více. Na druhé příčce se umístila lanová dráha na Petřín, která svezla téměř 1,8 milionu lidí, což bylo…

May 18

Známkujte české hokejisty za výkon ve čtvrtfinále s Ruskem

iDNES.cz / Sport

Jak si vedli jednotliví čeští hokejisté v klíčovém utkání mistrovství světa? Známkujte jejich výkon ve čtvrtfinále s Ruskem.

May 18

Do Kolína, nebo domů. České hokejisty čeká kruciální zápas

iDNES.cz / Sport

Desetiletí to byl hlavní sok. Teď Rusko čeká české hokejisty ve čtvrtfinále světového šampionátu. Jak dopadne pařížský souboj?

May 16

Oznámkujte české hokejisty za výkon v utkání proti Švýcarsku

iDNES.cz / Sport

Jak se vám líbily výkony jednotlivých hokejistů v utkání proti Švýcarsku? Známkujte jako ve škole, nejlepším jedničky.

May 12

Známkujte české hokejisty za výkon v zápase se Slovinskem

iDNES.cz / Sport

Pohodová výhra se Slovinskem ukázala hokejovou reprezentaci v příjemném světle. Známkujte za výkon jednotlivé hráče.

May 11

Oznámkujte české hokejisty za výkon v utkání proti Norsku

iDNES.cz / Sport

Čeští hokejisté mají na mistrovství světa za sebou čtvrté utkání. Oznámkujete jejich výkony. Dávejte reprezentantům známky jako ve škole, nejlepším jedničky.

Dec 19

Další pokus pro hokejisty Českých Budějovic. Porazí Jihlavu?

iDNES.cz

Jihlava - Motor 2:1. Motor - Jihlava 1:2. Českobudějovičtí hokejisté mají o letošním neoblíbeném soupeři v první lize jasno. Je to tým z Vysočiny, aktuálně právě za Budějovicemi druhý v tabulce. Motor to na Jihlavu letos zatím neumí. Změní…

May 16

Oznámkujte české hokejisty za jejich výkon proti Kanadě

hokej.idnes.cz

Čeští hokejisté prohráli v semifinále mistrovství světa s Kanadou 0:2. Jakou známku si zaslouží za výkon proti velkému favoritovi šampionátu? Hodnoťte hráče jako ve škole.

May 12

Oznámkujte české hokejisty za jejich výkon proti Švýcarsku

hokej.idnes.cz

Čeští hokejisté porazili v posledním zápase skupiny A Švýcarsko 2:1 po samostatných nájezdech. Jak se vám jejich výkon líbil? Známkujte jako ve škole.

May 8

Oznámkujte české hokejisty za jejich výkon proti Rakousku

hokej.idnes.cz

Česká reprezentace má za sebou pátý zápas na MS v Praze. Jak si podle vás vedli hokejisté proti Rakousku? Oznámkujte všechny hráče jako ve škole.

May 4

Oznámkujte české hokejisty za jejich výkon proti Kanadě

hokej.idnes.cz

Česká reprezentace má za sebou další těžkou zkoušku na MS v Praze. Jak si podle vás vedli hokejisté proti Kanadě? Oznámkujte všechny hráče jako ve škole.

May 2

Oznámkujte české hokejisty za jejich výkon proti Lotyšsku

hokej.idnes.cz

Jak se vám líbil výkon českých hokejistů proti Lotyšsku? Který hráč vás zaujal nejvíc? Dejte jim své hodnocení tak, jako byste známkovali ve škole.