English

Muž nepřežil přebíhání D1. Policie se domnívá, že předtím kradl na parkovišti

iDNES.cz

V úterý ráno na dálnici D1 srazilo auto chodce. K nehodě došlo za Průhonicemi na úrovni benzínových stanic. „Podle prvotních zjištění přebíhal muž dálnici a srazilo ho vozidlo. Následně sražený chodec přeletěl do protisměru, kde se kvůli…

More from iDNES.cz

Aug 19

Auto srazilo chodce na dálnici D10 u Bakova nad Jizerou. Na místě zemřel

iDNES.cz / Zprávy

Na dálnici D10 u Bakova nad Jizerou na Mladoboleslavsku zemřel v pátek večer čtyřiačtyřicetiletý chodec, srazilo ho osobní auto. Na místo letěl i záchranářský vrtulník, záchranáři se pokoušeli muže resuscitovat, vážným zraněním ale podlehl…

Mar 28

Auto na dálnici u Průhonic smetlo chodce, patrně vystoupil z kamionu

iDNES.cz / Zprávy

Na D1 u Průhonic v pondělí večer zemřel osmadvacetiletý chodec, srazilo ho osobní auto. Policie bude nehodu vyšetřovat pro podezření z usmrcení z nedbalosti, uvedla v úterý v tiskové zprávě policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Mar 4

Smrtelná nehoda zastavila dálnici D2 v Brně, auto přejelo u Olympie chodce

iDNES.cz / Zprávy

Srážka osobního automobilu s chodcem v sobotu večer zastavila provoz na dálnici D2 u Brna ve směru na Lanžhot. Chodec na místě zemřel. Řidiči na ni mohou najíždět až na třetím kilometru v Chrlicích.

May 21

Na dálnici D7 u Buštěhradu srazil kamion chodce, policie hledá svědky

iDNES.cz

Policisté pokračují ve vyšetřování čtvrteční tragické nehody, která se stala na dálnici D7 u Buštěhradu na Kladensku. Nákladní auto tam dopoledne srazilo chodce, který na místě zemřel. Policie v pátek zveřejnila, že hledá svědky této…

Sep 12

Na dálnici D2 srazilo auto chodce, dálnice byla uzavřená

iDNES.cz

Dálnice D2 byla ve směru z Brna na Břeclav nedaleko Podivína uzavřená. Řidič osobního auta tam ve čtvrtek ráno srazil chodce, který na místě zemřel. Policisté odkláněli dopravu na 41. kilometru, po poledni už se jezdilo bez omezení.

Aug 20

Na D1 v Praze srazilo auto chodce, který přebíhal dálnici

iDNES.cz

V úterý odpoledne došlo na dálnici D1 v Praze na úrovni Chodova ke srážce chodce s autem, následně ho zraněného převezl vrtulník do nemocnice. Dálnice je s omezením průjezdná.

Feb 23

Auto na dálnici D52 srazilo chodce. Druhé ho přejelo

www.idnes.cz

Na osmém kilometru dálnice D52 u Rajhradu ve směru na Brno po čtvrté hodině ranní zemřel chodec. Podle prvotních výsledků vyšetřování ho jedno osobní auto srazilo a druhé přejelo.

Jan 10

Nehoda na dálnici D1 u Lokte zastavila provoz na Prahu

iDNES.cz

Provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu zastavila nehoda náklaďáku s dodávkou na 72. kilometru. Tvořily se kolony, nyní je už místo průjezdné. Na místě byl jeden člověk zraněn.

Oct 31

U závodiště v Chuchli srazilo auto chodce, muž nehodu nepřežil

iDNES.cz

Policie ve středu večer uzavřela Strakonickou ve směru do centra, kvůli nehodě auta s chodcem u pražských Lahoviček. Na místo přiletěl i vrtulník. Chodec zraněním podlehl.

Sep 29

Auto srazilo chodce na dálnici na Novojičínsku. Letěl pro něj vrtulník

iDNES.cz / Zprávy

Krátce před půlnocí na sobotu zasahovali záchranáři na dálnici D1 u vážné nehody. Nedaleko Klimkovického tunelu u obce Bravantice srazilo osobní auto chodce. Cizinec utrpěl poranění hlavy a končetin, po ošetření ho transportoval vrtulník…

Sep 19

Při nehodách na Vysočině zemřeli čtyři lidé, včetně chodce na D1

iDNES.cz

Na dálnici D1 zemřel časně ráno chodec. Srazilo ho auto na 150,5 kilometru ve směru na Prahu. Kvůli vyšetřování nehody byla dálnice uzavřená v obou směrech. Ráno se další tragická nehoda stala u Humpolce. Během středy při nehodách v kraji…

Jan 15

Chodce na dálnici D5 srazil kamion, muž na místě zemřel

iDNES.cz / Zprávy

Tragická dopravní nehoda se stala ráno na 21. kilometru dálnice D5 před Berounem. Kamion srazil na dálnici chodce. Ve směru na Prahu se tvoří kolony.

Mar 2

Na neosvětlené silnici u Poděbrad srazilo auto chodce, nehodu nepřežil

iDNES.cz

Tragická nehoda se stala ve čtvrtek večer v noci na silnici poblíž dálnice D11 u Poděbrad. Ve tmě řidič přehlédl chodce na silnici, který na sobě zřejmě neměl reflexní prvky. Přes snahu záchranářů muž nehodu nepřežil.

Oct 16

Chodce na D1 odmrštilo auto do opačného směru, na Brno se tvořily kolony

iDNES.cz

Na dálnici D1 u Šternova na Benešovsku srazil v neděli večer vůz chodce, který svým zraněním na místě podlehl. Bez dalších podrobností to uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. Podle Národního dopravního informačního…

Aug 6

Automobil usmrtil na D1 chodce, ve směru na Prahu se tvořily kolony

iDNES.cz

Na dálnici D1 dvacet kilometrů od Prahy srazil ve směru do hlavního města automobil chodce. Jednašedesátiletý muž zraněním na místě podlehl. Necelé tři hodiny byla doprava vedena pouze jedním jízdním pruhem a tvořily se kolony.

Jun 6

Auto přejelo chodce ležícího na ostravské dálnici, řidič ujel

ostrava.idnes.cz

Závažnou dopravní nehodu vyšetřují policisté v Ostravě. Auto tady přejelo muže, který ze zatím nezjištěných příčin ležel na dálnici. Řidič nejenže zraněnému nepomohl, ale ještě zrychlil a ujel.

Apr 30

Na dálnici D10 u Mladé Boleslavi srazilo auto chodce, ten zemřel

iDNES.cz / Zprávy

Osobní auto v noci na sobotu srazilo na dálnici D10 chodce. Ten svým zraněním na místě podlehl. Nehoda se stala ve směru na Prahu mezi Kosmonosy a Mladou Boleslaví, v úseku byl na hodinu a půl zastaven provoz. Další chodec zemřel při…

Feb 25

Na D4 zabilo auto chodce, dálnici zřejmě přecházel

V noci na čtvrtek zemřel při nehodě na dálnici D4 chodec. Podle policie buď šel podél dálnice, nebo ji dokonce přecházel. Totožnost zemřelého nyní zjišťují policisté.

Jan 27

Na dálnici D10 srazilo auto v plné rychlosti chodce, na místě zemřel

Na čtrnáctém kilometru dálnice D10 srazilo osobní auto chodce, ten střet nepřežil. Dálnice byla ve směru na Prahu uzavřena a tvoří se zde kolony.

Jul 1

Chodce na dálnici u obchodního centra srazilo auto, zemřel na místě

iDNES.cz

Tragická dopravní nehoda se stala dopoledne na pražském Chodově. Na dálnici D1 nedaleko obchodního centra srazilo auto v plné rychlosti chodce, který se po komunikaci pohyboval. Chodec srážku nepřežil.