English

StarDance jedničkou večera! Pomsta kostymérek i slzy za Chlopčíka

Blesk.cz

Sobotní zahájení soutěže StarDance bylo mimořádně úspěšné, což dokazuje i sledovanost pořadu. Slavnostní start sledovalo na svých obrazovkách 1,5 milionu diváků, čímž se StarDance stalo jasnou jedničkou večera.

More from Blesk.cz

May 17

Kostková odhalila trik pro StarDance: Tajný fígl s kalhotkami

Blesk.cz / Celebrity

Tereza Kostková je po boku Marka Ebena (65) už sedmnáct let moderátorkou oblíbené taneční soutěže hvězd StarDance. Stejně jako její výkony je ostře sledována také její večerní garderoba. Šaty šité na míru dávají na odiv její křivky, které…

Mar 19

Tereza Kostková: Radikální změna po StarDance!

Blesk.cz / Celebrity

Rozhodla se pro razantní změnu! Charismatická moderátorka a herečka Tereza Kostková (47) díky proměně dokonce omládla o několik let!

Nov 16

Tereza Kostková překvapila: Konec po letošním StarDance?!l

www.blesk.cz

Neodmyslitelně jako k Fredovi Ginger patří k taneční soutěži StarDance od samého počátku moderátoři Marek Eben (65) a Tereza Kostková (47). Ta teď ovšem přiznala, že přemýšlí o odchodu!

Mar 2

Tvrdá rána pro Kostkovou s Ebenem: StarDance má stopku!

www.blesk.cz

Po úspěchu loňské StarDance věřila, že další ročník udělá Česká televize hned za rok! Tereza Kostková (45) nedala na klepy z ČT, že přípravy vypadají bledě, a doufala v to, že vedení veřejnoprávní televize s další taneční show otálet…

Nov 4

Tereza Kostková a sobotní StarDance: Boj o zkrácení covidové izolace!

Blesk.cz

Situace ve StarDance je kvůli onemocnění Terezy Kostkové (45) stále nejistá. Moderátorce p totiž končí hygienou nařízená izolace až tuto neděli. Tedy den po vysílání dalšího dílu!

Nov 2

Moderátorka StarDance Kostková s covidem: Modlitby a ubíjející karanténa!

www.blesk.cz

Už více jak týden je moderátorka StarDance Tereza Kostková (45) kvůli nákaze covidem-19 v domácí karanténě. Pro tak aktivní ženu, jakou herečka bezesporu je, to musí být vysloveně ubíjející.

Oct 30

Covid pozitivní Tereza Kostková: Ve StarDance nakonec bude!

www.blesk.cz

Česká televize dnes večer odvysílá speciální díl StarDance bez Terezy Kostkové (45) a také několika soutěžících – ať už z řad celebrit, nebo tanečníků. I když je moderátorka už od pondělka uvězněna doma s covidem-19, přesto se má v dnešním…

Oct 28

ČT o sobotní StarDance: Museli vyměnit tři tanečníky, stopka pro Miraie a Babčákovou, odklepli náhradu Kostkové

Blesk.cz

1,5 milionu věrných diváků v nejistotě celý týden čeká, zda se bude konat sobotní přenos StarDance. Plány na třetí večer právě rozjeté 11. řady oblíbené soutěže narušil totiž pozitivní test na covid moderátorky Terezy Kostkové. Česká…

Oct 27

Kostkovou ve StarDance nahradí Aleš Háma! Má to ale podmínku...

Blesk.cz

Česká televize už rozhodla, kdo se postaví vedle Marka Ebena (63) v chystaném sobotním kole StarDance namísto Terezy Kostkové (45), která měla pozitivní test na covid. Překvapivě to není žádná žena, ale muž! Sekundovat Markovi bude Aleš…

Oct 26

Kostková má covid: ČT řekla, co bude se StarDance!

Blesk.cz

Ještě v sobotu se usmívala do televizních kamer a dělala rozhovory se soutěžícími. O dva dny později přišel šok! Tereza Kostková (45) končí ve StarDance. Tedy na čas, má totiž pozitivní test na koronavirus!

Sep 8

Tereza Kostková otevřeně o osudu StarDance: Řeknu vám, co mi zavolali!

Tahle revoluce se jí naštěstí nedotkne. Jedenáctý ročník taneční soutěže StarDance bude sice až další rok, ale bude. A moderovat ho bude opět Tereza Kostková (44). Místo má jisté, na rozdíl třeba od bývalé hvězdy soutěže Jana Ondera (34).

Dec 10

Moderátorka StarDance Kostková: Utěšovala manžela kvůli dalšímu muži!

www.blesk.cz

Večer před přímým přenosem StarDance musela moderátorka Tereza Kostková (43) chlácholit manžela. Co ho tolik sebralo?

Jun 16

Revoluce ve StarDance: Samá nová jména! Co bude s Ebenem a Kostkovou?!

Blesk.cz

StarDance se otřásá v základech! S jubilejní desátou řadou došlo k výměně všech tanečníků i půlky poroty. Jen moderátoři se o židli nemusí bát – Marek Eben (61) i Tereza Kostková (42) zůstávají!

Nov 27

Tereza Kostková ze StarDance: Nečekaně nechala nahlédnout do soukromí!

Blesk.cz

Každou sobotu moderuje s Markem Ebenem (61) přímé přenosy StarDance a v dalších dnech hraje v divadle, a ještě dohlíží na rekonstrukci domu. Tereza Kostková (42) sdílí s manželem Jakubem Nvotou (42) samé nádherné starosti.

Nov 4

Hvězda StarDance Tereza Kostková: První fotky s novým manželem

Blesk.cz

Jsou tak vytížení, že si dávají dostaveníčko v ulicích večerní Prahy. Moderátorka StarDance Tereza Kostková (42) a její manžel, režisér Jakub Nvota (41), se spolu smáli a vášnivě debatovali v centru metropole.

Oct 20

Moderátorka Tereza Kostková: Před StarDance šla na funus!

Blesk.cz / Celebrity

Třpytivou róbu vyměnila za černý smuteční šat. Tereza Kostková (42), která s Markem Ebenem (60) provází sobotní taneční soutěží StarDance, doprovodila na poslední cestě svého strýce, herce Břetislava Slováčka (†70).

Oct 11

Tereza Kostková ze StarDance: Tajná svatba! Změnila si jméno!

Blesk.cz / Celebrity

Románek přerostl v manželství! To je případ Terezy Kostkové (42). V úředních záznamech má totiž nové jméno Tereza Nvotová Kostková.

Oct 31

Souboj dekoltů ve StarDance: Vyprsené tanečnice trumfla Kostková!

www.blesk.cz

Minisukně, vrtící se zadečky, úklony a hlavně hluboký výstřih. V takovém duchu se neslo sobotní kolo taneční soutěž StarDance, kde dámy bojovaly o nejlepší dekolt večera.

Sep 10

Vysmátá Tereza Kostková (40): StarDance nejdřív odmítla!

Blesk.cz / Celebrity

Stačilo málo a po boku noblesního Marka Ebena (58) ve StarDance stála úplně jiná moderátorka než Tereza Kostková (40). Když jí před deseti lety zvonil telefon s nabídkou, chtěla odmítnout.

Sep 9

Moderátorka StarDance Tereza Kostková: V overalu a celá zničená!

Moderátorka 8. řady StarDance se už na přímé přenosy pilně chystá. Každodenní náročné přípravy se na ní ale dost podepisují.