English

Hvězda Survivoru na StarDance: Silikony jí málem vypadly!

www.blesk.cz

Nejvnadnější fanynku na prvním přenosu StarDance měla jednoznačně kuchařka s asijskými kořeny Chili Ta (33). Z hlediště jí podporovala kamarádka, ale i soupeřka ze Survivora, modelka Kateřina Klinderová (32) alias Kundosaki.

More from blesk.cz

Nov 16

Kateřina Klinderová

tv.blesk.cz

Mar 12

Sexy kočka z Oktagonu Kateřina Klinderová alias Kundosaki: Silikony, tetování a night klub!

tv.blesk.cz

Česká zápasnice ve službách organizace Oktagon MMA Kateřina Klinderová, která si říká Kundosaki. Vede několik nočních klubů, plánuje návrat do klece v nejostřejší kategorii K1 a miluje potetovaného modela.

Mar 10

Hvězda Slunečné a Tváře Marek Lambora ve StarDance? Řekl, jak to je!

www.blesk.cz

Fanynky Marka Lambory (25) zajásaly! Z kuloárů včera uniklo, že ho Česká televize lanaří do StarDance, kterou chystá letos na podzim.

Jul 1

Hvězda Ulice už je pod čepcem! Radost má i tatínek Hanuš ze StarDance

Jen, co se opatření proti koronaviru uvolnily a situace to dovolila, oslavili krásnou svatbu! Dcera Miroslava Hanuše (57) Eliška vyrazila fanouškům dech fotkou, kde je za nevěstu.

Dec 7

Vyděšená hvězda StarDance Kubařová: Pronásleduje ji šílený fanoušek!

www.blesk.cz

Favoritka StarDance Veronika Khek Kubařová (32) učarovala nejen divadelnímu režisérovi Pavlu Khekovi (41), který ji pojal za ženu, ale díky taneční soutěži pobláznila i řadu fanoušků. Jeden z nich ji začal dokonce pronásledovat na…

Dec 5

Hvězda StarDance Kovy je zamilovaný! Proč ale partnera tají?

www.blesk.cz

Ačkoliv o něm jistě tajně sní i mladé dívky z jeho fanklubu, youtuber Karel Kovy Kovář (23) už před dvěma lety veřejně přiznal, že je gay. Ovšem své soukromí si jinak střeží, a tak již nějakou dobu úspěšně mlží o tom, komu patří jeho srdce.

Dec 1

Hvězda StarDance Ruml přiznal: Oddechl jsem si až napotřetí!

www.blesk.cz

Všichni ho znají jako přitroublého Lexu ze seriálu Comeback, kde nosí vytahané mikiny, čapku nesundá z hlavy a džíny má o dvě velikosti větší. O to víc herec Matouš Ruml (34) všechny překvapil v taneční show StarDance …když hvězdy tančí.…

Jun 11

Další hvězda StarDance zveřejněna: Zatančí slavný český youtuber!

www.blesk.cz

Do taneční soutěže České televize míří jeden z nejvlivnějších českých youtuberů Karel Kovář (22) alias Kovy. Mladík, který se netají homosexuální orientací, bude tančit s Veronikou Liškovou.

Jun 9

StarDance se vrací! První hvězdou je Gábina Koukalová! Tančit bude s nováčkem

Blesk.cz

První pár letošního Stardance je odhalen! Česká televize potvrdila, že v jubilejní desáté řadě si zatančí biatlonistka Gabriela Koukalová (29). Parketem ji provede nováček, tanečník Martin Prágr.

Mar 29

To je šok! Hvězda, která byla pilířem StarDance, oznámila konec

Blesk.cz

„Když jsem nevyhrál s Pavlou, tak už s nikým," žertuje tanečník Marek Dědík (35), který se dle svých slov v nové řadě StarDance už neobjeví. Populární taneční soutěže se účastnil čtyřikrát a dvakrát se dokonce dostal až do finále. Vyhrát…

Dec 20

Jiřina Bohdalová: Nafotila se s hvězdami Stardance a sexy playmate! Proč?

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Jiřina Bohdalová (87) má velký soucit s pacienty trpícími Alzheimerovou chorobou, a tak se stala patronkou centra Alzeheimer Home, kde tito lidé žijí. Na křest charitativního kalendáře dorazila i když má zraněnou nohu, a při té…

Nov 26

Někdejší hvězda StarDance se raduje: Čeká miminko!

Blesk.cz / Celebrity

Ještě před pár lety oslňovala svižnými pohyby na tanečním parketu a krásnou postavou, teď ale žije někdejší taneční partnerka Leoše Mareše (42) i Miro Šmajdy (29) úplně něčím jiným. Čeká totiž miminko!

Nov 17

Hvězda StarDance Pavla Tomicová: Ztrapnila i Gondíka!

Blesk.cz

Nejdřív to vypadalo, že je ve StarDance spíš do počtu. Nedokázala se točit dokola a kvůli váze zvládnout zvedačku. Pavla Tomicová (56) teď ale všem vytřela zrak! Hubne před očima a dokázala to, na co si netroufl ani fyzicky nabušený…

Nov 4

Hvězda StarDance Tereza Kostková: První fotky s novým manželem

Blesk.cz

Jsou tak vytížení, že si dávají dostaveníčko v ulicích večerní Prahy. Moderátorka StarDance Tereza Kostková (42) a její manžel, režisér Jakub Nvota (41), se spolu smáli a vášnivě debatovali v centru metropole.

Oct 14

První StarDance: Favorité fajn, ale hvězdou je podceňovaná Tomicová

Blesk.cz

Máme za sebou první večer letošní StarDance. A i když v něm vlastně šlo jen představení párů a dramatické vyřazování nás čeká až v dalších přenosech, mnohé nám první večer, nesoucí se doslova ve slavnostním duchu, napověděl. A v mnohém i…

Nov 23

Kolik jí je? Hvězda StarDance Leichtová navlékla infantilní punčochy

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Kristýna Leichtová neustále překvapuje. Naposledy šokovala svým outfitem, když si k šatům oblékla černé punčochy s kočičí hlavou. I když je známo, že se dokáže odvázat, není tohle už přeci jen moc?

May 10

Hvězda StarDance Marie Doležalová: Zklamala fanoušky, skončila!

Blesk.cz / Celebrity

Každý čtvrtek se fanoušci Marie Doležalové (29) těšili na její vtipné psaní na blogu Kafe a cigárko, za jehož knižní podobu získala i cenu Magnesia Litera. Jenže herečka a vítězka StarDance už několik týdnů nenapsala ani řádek!

Oct 26

Hvězda StarDance Cajthamlová: Po manželovi ji opouští i dcera!

Blesk.cz

Jako kůl v plotě. I když ve StarDance Kateřina Cajthamlová (53) sklízí úspěch jak u poroty, tak fanoušků, v životě zůstává sama. Na muže štěstí nemá, manželství se rozpadlo po devatenácti letech. Teď ji navíc opouští i milovaná dcera!

Oct 23

Hvězda StarDance Marek Taclík: Utekl hrobníkovi z lopaty!

Blesk.cz / Celebrity

Tančí, i když má čtyřikrát operovaná kolena. Pije, i když málem umřel na onemocnění slinivky. Hvězda StarDance Marek Taclík (42) si zahrává se životem!