English

Mrzí nás, že trenéra odvolali kvůli našim chybám, říká sparťan Brabec

fotbal.idnes.cz

Když v šestnácti letech dostal první ligovou šanci, byl sparťanský fotbalista Jakub Brabec v kádru Žižkova. Do utkání proti Plzni ho na konci května 2009 vyslal od první minuty trenér Zdeněk Ščasný, se kterým se teď, po šesti letech, znovu…

More from idnes.cz

Mar 27

ANALÝZA: Uťáplí, bez presinku, s nadějí. Co ukázali fotbalisté pod Haškem?

iDNES.cz / Sport

Je příliš brzy soudit, kam se může posunout fotbalová reprezentace, než za 81 dní zahájí své mistrovství Evropy. Pod trenérem Ivanem Haškem se pár jmen změnilo, dvakrát se kostrbatě vyhrálo, jenže šedivé výkony a problémy trvají.

Mar 15

Pět nováčků i Schick. Taková je fotbalová nominace Ivana Haška

tv.idnes.cz

Nový trenér fotbalové reprezentace Ivan Hašek sestavil svou první nominaci, je v ní pět nováčků včetně Adama Gabriela či Pavla Šulce, naopak hříšníci z posledního srazu národního týmu (Brabec, Coufal, Kuchta) scházejí. Češi se v březnu…

Nov 19

Skandál u fotbalistů. Brabec, Coufal a Kuchta vyřazeni z týmu pro Moldavsko

iDNES.cz

Fotbalová reprezentace před závěrečným a rozhodujícím utkáním o postup na mistrovství Evropy proti Moldavsku řeší skandál. Trenér Jaroslav Šilhavý z týmu vyřadil opory a jedny z nejzkušenějších hráčů: Vladimíra Coufala, Jakuba Brabce a…

Oct 17

Čeští fotbalisté do 21 let po dlouhém oslabení remizovali s Dánskem 0:0

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté do 21 let remizovali doma s Dánskem bez branek a nevyhráli ani třetí kvalifikační utkání o postup na mistrovství Evropy v roce 2025 na Slovensku. „Lvíčata“ hrála v Českých Budějovicích od 38. minuty v oslabení po vyloučení…

Oct 3

Novým technickým ředitelem Fotbalové asociace se stal Erich Brabec

www.idnes.cz

Novým technickým ředitelem Fotbalové asociace ČR se stal Erich Brabec. Šestačtyřicetiletý bývalý obránce a reprezentant byl touto funkcí dočasně pověřen už v červenci poté, co skončil jeho předchůdce Zdeněk Psotka. Brabce dnes jmenoval na…

Oct 17

Naši fotbalisté v evropských ligách

Podívejme se na vytížení českých hráčů v nejsilnějších evropských ligách z pohledu právě uplynulého víkendového ligového kola.

Jun 27

O fotbalových přeběhlících. Kuchta jako Brabec, Berger tvrdil: Mám to půl na půl

iDNES.cz / Sport

Na začátku roku 2010 z toho bylo po Praze slušné pozdvižení. Jakmile fotbalista Erich Brabec, okolo kterého Slavia půl roku předtím postavila kampaň pro fanoušky, ukončil krátkou epizodku v Turecku, podepsal smlouvu u rivalů ve Spartě.…

Jul 25

Zlín - Slavia 0:1, šampiona spasil Kuchta dvacet minut před koncem

iDNES.cz / Sport

Sedmdesát minut to bylo trápení v koncovce, chvílemi i bezradnost. Pak však udeřil nejlepší střelec minulé sezony Jan Kuchta a fotbalový mistr vstoupil do nového ročníku vítězně. Ve Zlíně slavisté vyhráli 1:0.

May 9

Olomouc - Slavia 0:1, rekordní série bez porážky pokračuje, rozhodl Kuchta

iDNES.cz / Sport

Přestože fotbalová Slavia oslavila titul už minulou neděli, motivaci do konce sezony neztratila. Ve 31. kole Fortuna ligy natáhla sérii bez porážky na 43 zápasů výhrou 1:0 v Olomouci. Vítěznou branku vstřelil v 78. minutě Jan Kuchta.

Jan 31

Rozhovor s fotbalistou Janem Kuchtou

tv.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté už vedou ligovou tabulku o dvanáct bodů –⁠ a to skončila teprve první polovina soutěže. V 17. kole mistr doma porazil druhý Jablonec rozdílem třídy 3:0.

Jan 27

Rozhovor s fotbalistou Slavie Janem Kuchtou po hattricku ve Zlíně

tv.idnes.cz

Tři zápasy, šest gólů, tři vítězné trefy. Jan Kuchta se v lednu utrhl ze střeleckého řetězu. Z dvanácti jarních branek Slavie se postaral o polovinu, ve Zlíně zapsal svůj premiérový hattrick v nejvyšší soutěži.

Dec 21

Jakub Brabec z Plzně po zápase se Slováckem

tv.idnes.cz

Čtyřikrát se musel otáčet a sledovat, jak míč končí v plzeňské síti. „Jsme zklamaní, protože jsme věřili, že už to konečně přijde,“ krčil rameny smutný Jakub Brabec, kapitán fotbalistů Viktorie, po prohře 0:4 na hřišti Slovácka.

Jan 28

Co dál s fotbalistou Haškem? Sparta vyčkává, na tahu je záložník

iDNES.cz / Sport

Jeho spoluhráči během úterý absolvovali tréninky už na soustředění ve Španělsku, on v Praze přemýšlí o svých dalších krocích. Jak se může vyvíjet kauza sparťanského fotbalisty Martina Haška?

May 6

Sazimu u žižkovských fotbalistů vystřídal trenér Zdeněk Hašek

www.idnes.cz

Fotbalisté Žižkova podruhé v sezoně mění trenéra. U posledního týmu druhé ligy skončil Miloš Sazima, kterého na lavičce Viktorie nahradil Zdeněk Hašek. Pražský klub povede znovu po třech letech.

Jun 24

Proč čeští fotbalisté nejsou oporami evropských velkoklubů?

Nebo proč alespoň nejsou součástí takových týmů, jako byli hráči generace kolem Pavla Nedvěda? Proč například Chorvatsko, na rozdíl od nás, účinkuje na Mistrovství světa a má v kádru opory Realu Madrid a Barcelony?

Jun 20

Ivan Hašek střídá Maradonu. Bude trénovat fotbalisty Fudžajry

iDNES.cz / Sport

Ivan Hašek se stal nástupcem argentinské legendy Diega Maradony na lavičce Fudžajry. S nováčkem nejvyšší fotbalové soutěže ve Spojených arabských emirátech podepsal bývalý trenér české reprezentace roční smlouvu. Informuje o tom Týden.cz.

Aug 12

Brno - Bohemians 0:0, první bod pro Zbrojovku, klokan Kuchta nedal penaltu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté brněnské Zbrojovky mají premiérový bod v sezoně, ve třetím kole ligy remizovali s Bohemians 1905 0:0. Hosté mohli navázat na domácí výhru nad Karvinou, jenomže Kuchta neproměnil ve 12. minutě penaltu.

Mar 16

Brabec a Černý jsou ve čtvrtfinále Evropské ligy, uspěl i Manchester

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Genku s českým obráncem Jakubem Brabcem postoupili přes jiný belgický celek Gent do čtvrtfinále Evropské ligy. Po úvodní výhře 5:2 jim v domácí odvetě stačila remíza 1:1. Dál jde také Ajax Amsterodam s dalším Čechem Václavem…

Dec 29

Ivan Hašek bude opět trénovat ve Spojených arabských emirátech

iDNES.cz / Sport

Trenérský návrat do Spojených arabských emirátů po necelém roce, Ivan Hašek se dohodl na angažmá s týmem Emirates Club. Bývalý šéf fotbalového svazu a někdejší kouč české reprezentace podepsal v novém působišti smlouvu do konce sezony.

Sep 6

Turecko - Nizozemsko 2:0, ztráta hostů by pomohla českým fotbalistům

iDNES.cz / Sport

Pokud nizozemští fotbalisté nevyhrají v Turecku, dají šanci české reprezentaci. Ta by v případě výhry v Lotyšsku postoupila na mistrovství Evropy 2016. Sledujte průběh skóre.