English

Vdova Šárka poprvé o smrti manžela: Grosse pohřbí na Vyšehradě

www.blesk.cz

Smích i pláč. To prožívala včera odpoledne vdova Šárka Grossová (45), když se její dcery Denisa (17) a Natálka (12) vrátily na jeviště. Blesku po představení exkluzivně prozradila, kde pohřbí manžela Stanislava Grosse (†45).

More from blesk.cz

Apr 17

Slzy pod rouškami! Vdova Šárka s dcerami u hrobu Stanislava Grosse (†45)

Blesk.cz

Každý rok v den výročí chodí zavzpomínat ke hrobu Stanislava Grosse (†45). Ale tentokrát to bylo jiné. Vdova Šárka Grossová (50) a dcery Natálie (17) a Denisa (21) manželovi a tatínkovi přinesly květiny a zapálily svíčku s rouškami na…

Apr 18

3 roky od smrti Stanislava Grosse (†45): Co udělala vdova Šárka?

Blesk.cz / Celebrity

V pondělí to byly tři roky, co vzácné amyotrofické laterální skleróze podlehl expremiér ČR Stanislav Gross (†45). Jak ten den prožila vdova Šárka Grossová (48) a její dcery Natálie (15) a Denisa (20)? Vzpomněly si na tátu?

Mar 6

Tajemná směnka expremiéra Grosse: Vdova Šárka vymáhá miliony!

Plzeňský krajský soud začal řešit neuhrazenou směnku, kterou bývalému premiérovi Stanislavu Grossovi (†45) podepsala ještě za jeho života podnikatelka z Plzeňska. Dlužnou částku, téměř dva miliony korun, teď vymáhá vdova Šárka Grossová.

Aug 9

Vdova po Stanislavu Grossovi ( 45) Šárka: Tajná dovolená s novou láskou!

Blesk.cz

Pod žhavým floridským sluncem na sebe měli Šárka Grossová (47) a Jiří Plincner (43) jen pár dní. Vdova po Stanislavu Grossovi (†45) si na to pořídila sexy plavky, v nichž vypadala spíš jako sestra svých dcer.

Jun 14

Vdova po Grossovi (†45) Šárka: Nového chlapa tajila před dětmi!

Blesk.cz

Jako by Šárka Grossová (47) chtěla svoji lásku, moderátora a herce Jiřího Plincnera, utajit před celým světem a hlavně dcerami Natálkou (14) a Denisou (19). Přitom to byly právě ony, které si přály maminčino štěstí.

Jun 13

Šárka Grossová a nový partner: Spolu už půl roku po smrti Stanislava?

Blesk.cz

Herec a moderátor Jiří Plincner, který je podle všeho novým partnerem Šárky Grossové (47), se po boku vdovy po expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45) pohybuje už minimálně rok a půl!

Jun 12

Šárka Grossová dva roky po smrti manžela Stanislava (†45): Nový chlap!

Blesk.cz

Už se zdálo, že vdova Šarka Grossová (47) zanevřela po smrti manžela, expremiéra Stanislava Grosse (†45), na všechny muže. Teď však splnila přání dcerám. Chtěly, aby se opět zamilovala. S novým mužem po boku už se objevuje na veřejnosti!

Apr 24

Vdova po Grossovi (†45) Šárka: Do Standovy rodiny už nepatřím!

Blesk.cz / Celebrity

Zůstala na všechno sama, když před dvěma lety její manžel Stanislav Gross (†45) podlehl nevyléčitelné amyotrofické laterální skleróze. Pro Šárku Grossovu (47) jsou tak vším dcery Natálka (14) a Denisa (19). Vztahy s rodinou bývalého…

Oct 24

Rok a půl po smrti Stanislava Grosse (†45): Dcera Denisa opouští matku

Blesk.cz

Další rána! Po smrti expremiéra Stanislava Grosse (†45) se vdova Šárka (46) upnula na dcery Natálii (14) a Denisu (18). Ta se ale teď chystá vyletět z rodného hnízda.

Oct 11

Vdova Šárka Grossová zanevřela na muže, nikoho už nechce!

Blesk.cz / Celebrity

Vdova Šárka Grossová (46) odmítá po smrti svého manžela Stanislava Grosse (†45) všechny chlapy. Volné chvíle se snaží trávit s rodinou a plně se věnuje dcerám Natálce (14) a Denise (18). Obě by ale byly nadšené, kdyby si jejich maminka…

Apr 15

Rok po smrti Stanislava Grosse (†45): Jeho žena Šárka promluvila o lásce!

Blesk.cz

Zítra to bude přesně rok, co expremiér Stanislav Gross (†45) podlehl boji s amyotrofickou laterální sklerózou. Vdova Šárka Grossová (46) Blesku exkluzivně svěřila, že i když už její manžel není mezi živými, ona je stále zamilovaná.

Jan 15

Podivná smrt Stanislava Grosse (†45): Byla to vražda?!

Blesk.cz

Co stálo za náhlou smrtí Stanislava Grosse (†45)? Podle některých to nebyla jen vážná nemoc. Jeho odchod byl prý až moc rychlý! Objevilo se i podezření z vraždy!

Dec 8

Dcera expremiéra Stanislava Grosse (†45) Natálka (13): Každodenní rituál u tátovy fotky!

Blesk.cz

Letošní Vánoce budou pro rodinu zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45) velmi smutné. Manželce Šárce i dcerám Natálce (13) a Denise (17) bude u štědrovečerní večeře hlava rodiny velmi chybět. Dnes a denně na něj ale vzpomínají a…

Nov 2

Ztracené miliony expremiéra Grosse (†45): Co ví utajovaná sestra? Vdova Šárka má podezření...

Blesk.cz

Kam zmizely peníze z účtu Stanislava Grosse (†45)? Pátrání je stále bezúspěšné! Nejprve měla vdova Šárka (45) podezřívat manželovy rodiče, nyní údajně podezřívá svou švagrovou Ivanu! Ta údajně měla mít přístup k bratrovu účtu!

Jun 19

Tvrdá výchova dcer Stanislava Grosse: Bez práce ani korunu!

Blesk.cz

Žijí sice v luxusu, ale nic nemají zadarmo. Dcery Stanislava Grosse (†45) nikdy nedostávaly kapesné. Peníze na šminky a hadříky si Denisa (17) a Natálka (13) musely vždy vydělat!

Apr 23

Poslední píseň chtěl Gross slyšet od dcery. Vdovu Šárku Grossovou držely na nohou prášky

www.blesk.cz

Slábla jí kolena a musela hledat oporu. Není divu – několik nocí nespala a podle informací Blesku jí z nejhoršího pomáhaly prášky. Šárka se přijela rozloučit se svým mužem, Stanislavem Grossem. Ten měl přitom před smrtí jedno velké přání.…

Apr 22

Pohřeb Stanislava Grosse

www.blesk.cz

Na Vyšehradě se dnes rodina, přátelé, kolegové, politici i veřejnost loučí se zesnulým expremiérem Stanislavem Grossem (†45), který před týdnem podlehl nemoci ALS. Dění před bazilikou sv. Petra a Pavla můžete na Blesk.cz sledovat v přímém…

Apr 22

Manželka Šárka a hrůza posledních dnů Stanislava Grosse: Musela ho krmit sondou!

www.blesk.cz

Poslední dny Stanislava Grosse (†45) byly podle slov rodinného známého strašné. Expremiér ztratil polykací reflex, jídlo mohl přijímat jen sondou, přestával dýchat. Manželka Šárka se o něj starala ve dne v noci.