English

Nová Sparta? Po sezoně se chystá vábit Rosického se Sivokem

fotbal.idnes.cz

Tomáš Rosický znovu v sestavě fotbalové Sparty. Jak se vám ta představa líbí? Sen mnoha fanoušků se může stát realitou v létě: Sparta by kapitána reprezentace a svého odchovance ráda přilákala zpět z Arsenalu, kde mu končí smlouva.

More from idnes.cz

May 19

Po letech

blog.idnes.cz

„Já jsem skoro nikoho nepoznal,“ vyprávěl kamarád, „z blondýn jsou zrzky, tmavovlásky jsou odbarvený a některý jsou šedivý. Hubený holky přibraly, a ty, co dřív byly krev a mlíko, zhubly a pily celou dobu jenom minerálku!

May 23

Zlatý bod ze Slovácka. Sparta slaví po devíti letech fotbalový titul

iDNES.cz

Fotbalová Sparta je po dlouhých devíti letech opět českým šampionem. Definitivní krok k historicky sedmatřicátému titulu udělala kolo před koncem ligové nadstavby na Slovácku, kde uhrála rozhodující bezbrankovou remízu. Druhé Slavii už…

Apr 26

Po letech...

Začátkem devadesátých let jsem byla na pionýrském táboře jako praktikantka. Na návštěvu tam přijel syn jednoho z vedoucích se svým kamarádem, oba tehdy byli v prvním nebo druhém ročníku na konzervatoři.

Feb 21

Vindheim odešel ze Sparty, po osmi letech se vrací domů

www.idnes.cz

Norský defenzivní fotbalista Andreas Vindheim odešel ze Sparty na hostování do konce sezony s opcí do Lilleströmu. Pražané o tom informovali na svém webu. Rodák z Bergenu se vrací do vlasti po osmi letech.

Dec 27

Wenger po letech na Arsenalu. Ať chodí častěji, přeje si kouč

iDNES.cz / Sport

Na šedesát tisíc fanoušků až dojatě skandovalo jeho jméno, on jim kynul z čestné lóže. Tleskal gólům, nádherným akcím i ligovému vítězství 3:1 nad West Hamem. „Vybral si správný zápas,“ prohlásil Mikel Arteta, kouč fotbalistů Arsenalu. Na…

Jun 1

Po téměř třiceti letech změna. Fotbalovou Spartu oblékne jiná firma

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Sparta po sedmadvaceti letech změní značku dresů, tréninkového i vycházkového oblečení. Klub uzavřel dlouholeté partnerství s německou společností Adidas, která Spartu oblékala do roku 1994, než ji nahradila americká Nike.

May 2

Ve 42 letech konec. Karlovarský kapitán Skuhravý se loučí

iDNES.cz / Sport

Kapitán karlovarských hokejistů Václav Skuhravý ukončil kariéru. Dvaačtyřicetiletý centr sehrál v extralize za 21 sezon 1001 zápasů a v roce 2009 získal s Energií mistrovský titul. Odchovanec Kladna působil v extralize také v barvách…

Apr 23

Everton vyhrál na Arsenalu po 25 letech, rozhodl vlastní gól brankáře Lena

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu ve 33. kole anglické Premier League vyhráli 1:0 na hřišti Arsenalu a dočkali se prvního vítězství po pěti zápasech. V tabulce jsou osmí a dělí je tři body od příček zaručujících start v Lize mistrů.

Oct 10

Kapitán karlovarských volejbalistů Rejlek: Těším se i po dvaceti letech

www.idnes.cz

Výtečně vstoupili do letošního ročníku extraligy volejbalisté Karlovarska, i přes občasná zaváhání smetli na domácí palubovce Zlín nakonec přesvědčivě 3:0. „Pár hráčů bylo nervóznější, než by bylo zdrávo, ale dokázali jsme se z toho…

Mar 27

Z Arsenalu do Sparty. Rosický přivedl odborníka na fyzickou přípravu

iDNES.cz / Sport

Šest let se staral o fotbalisty Arsenalu, pracoval s ragbisty či olympioniky. Odborník na fyzickou přípravu sportovců Ben Ashworth je nyní posilou pro realizační tým Sparty. „Přinese k nám jiný pohled na věci, které děláme, což může být…

Jul 1

Košťálek neuspěl v Americe, po šesti letech se vrací do Sparty

iDNES.cz / Sport

Jan Košťálek se po šesti letech v zámoří vrací do mateřské Sparty. Třiadvacetiletý hokejový obránce, který v uplynulé sezoně působil na farmách Winnipegu, podepsal s pražským klubem víceletý kontrakt.

May 26

Nejlepší umístění po 45 letech trefil pardubický kapitán

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Pardubic porazili v posledním druholigovém kole Olympii Praha 2:0 a mohou slavit třetí příčku - nejlepší umístění po 45 letech.

Apr 20

Konec jedné éry. Wenger v létě po dvaadvaceti letech odejde z Arsenalu

iDNES.cz / Sport

Tři mistrovské tituly, rekordních sedm vítězství v Anglickém poháru. Unikátní sezona bez porážky a hlavně dlouhých dvaadvacet let. Éra trenéra Arséna Wengera v Arsenalu v létě skončí. Rozhodl se, že je čas jít.

Sep 17

Rosický zpátky v derby, po 17 letech. Zelenka: Pořád je stejně výjimečný

iDNES.cz / Sport

V roce 2000 porazil Slavii a věděl: Už musím pryč! Teď se Tomáš Rosický vrací do fotbalového derby.

Sep 10

OBRAZEM: Všechny cesty vedou domů. Rosický po letech nastoupil za Spartu

iDNES.cz / Sport

Sen mnoha sparťanských fanoušků se stal v sobotu skutečností. V rudém dresu se na Letné po téměř šestnácti letech v zahraničí představil hvězdný záložník Tomáš Rosický. K vítězství nad Mladou Boleslaví však nepomohl.

Jul 8

Tomáš Rosický a jeho budoucnost. Návrat do Sparty se blíží

iDNES.cz / Sport

Návrat domů, nebo konec kariéry. To jsou aktuálně dvě varianty pro Tomáše Rosického. Vše směřuje k tomu, že by po letech znovu mohl hrát za Spartu.

May 18

Fotbalový reprezentant Kadlec se po osmi letech vrátil do Sparty

iDNES.cz / Sport

Fotbalový reprezentant Michal Kadlec se po osmi letech v zahraničí vrátil domů. Do Sparty. Jedenatřicetiletý stoper či levý obránce podepsal na Letné smlouvu do léta 2019. Naposled působil ve Fenerbahce Istanbul, kde mu kontrakt vypršel.

May 13

Rosický končí v Arsenalu, v úvahu přichází i návrat do Sparty

iDNES.cz / Sport

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický končí po deseti letech v Arsenalu. Na tiskové konferenci to řekl trenér Arsene Wenger a následně pro iDNES.cz potvrdil hráčův manažer Pavel Paska.

Jan 9

Kapitán fotbalové reprezentace Rosický do Olympiakosu nepůjde

fotbal.idnes.cz

Kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Rosický během zimního přestupního termínu do Olympiakosu Pireus nezamíří. Čtyřiatřicetiletý záložník Arsenalu nabídku úřadujícího řeckého šampiona odmítl.