English

Jižní Korea provedla úspěšný test dvou balistických raket

Deník.cz / Ze světa 5 sources

Soul – Jižní Korea dnes oznámila, že provedla úspěšný test svých dvou balistických raket, které jsou schopny zasáhnout celé území nepřátelské KLDR. Informovala o tom agentura AP.

Příprava na válku s KLDR? Jižní Korea otestovala balistickou raketu

Soul - Závody ve zbrojení pokračují. Armáda Jižní Koreje oznámila, že provedla úspěšný test balistické rakety, která je schopna zasáhnout celé území stalinistické KLDR.

Jižní Korea úspěšně otestovala dvě rakety o doletu 500 kilometrů

E15.cz / Zprávy

Jižní Korea provedla úspěšný test svých dvou balistických raket, které jsou schopny zasáhnout celé území nepřátelské KLDR. Informovala o tom agentura AP. Zkouška se uskutečnila v době pokračujícího napětí mezi oběma Korejemi, které…

Jižní Korea úspěšně otestovala balistickou raketu o doletu 500 km

www.blesk.cz

Jižní Korea dnes oznámila, že provedla úspěšnou zkoušku své balistické rakety, která je schopna zasáhnout celé území sousední komunistické KLDR. Otestovala také další střelu určenou k likvidaci nepřátelských balistických raket. Informovala…

Top Related Stories
23

Jun 11

Nebezpečí číhá v nemocnicích: MERS se šíří, Korea hlásí další nakažené

Soul - Bilance obětí koronaviru MERS zůstává v Jižní Koreji na devíti, ovšem nákaza se dál šíří. Úřady dnes ohlásily 14 nových případů, nemocných je tak již 122.

Jun 8

Jižní Korea ohlásila šestou oběť koronaviru MERS

Soul – Jižní Korea dnes ohlásila další oběť nebezpečného koronaviru MERS, na který tak v této asijské zemi zemřelo již šest lidí. Celkově zatím Jižní Korea zaregistrovala 87 případů nákazy virem MERS, napsala agentura AFP.

Jun 3

Jižní a Severní Korea spojily síly. Nebývalý archeologický projekt

Archeologové ze Severní a Jižní Koreje zahájili nebývalý projekt spolupráce, v jehož rámci budou příštích půl roku provádět vykopávky v místě někdejšího královského paláce, který se nacházel v pohraničním městě Kesong.

Jun 3

Jižní Korea provedla úspěšný test dvou balistických raket

Soul – Jižní Korea dnes oznámila, že provedla úspěšný test svých dvou balistických raket, které jsou schopny zasáhnout celé území nepřátelské KLDR. Informovala o tom agentura AP.

Jun 1

Čína a Korea podepsaly dohodu o volném obchodu

Soul - Ministři obchodu Jižní Koreje a Číny dnes oficiálně podepsali dohodu o volném obchodu, která má v příštích dvou desetiletích zrušit cla u více než 90 procent zboží. Dohoda...