English

Kábulem otřásla mohutná exploze u letiště

Novinky.cz / Zahraniční 5 sources

Na kontrolní stanoviště afghánské bezpečnosti u mezinárodního letiště v Kábulu v pondělí zaútočil sebevrah s náložemi. Po mohutné explozi zemřeli čtyři lidé a nejméně 17 dalších bylo zraněno, uvedly úřady.

Série smrtících útoků v Kábulu pokračuje, exploze připravila o život dítě

Afghánským hlavním městem Kábulem v pondělí otřásla silná exploze, která zazněla nedaleko vjezdu na místní letiště v době, kdy je na něm silný provoz. Podle prvních informací šlo o sebevražedný útok, který si vyžádal nejméně čtyři oběti a…

Kábulským letištěm otřásla silná exploze, na místě jsou mrtví

Kábul - Afghánským hlavním městem Kábulem dnes otřásla silná exploze. Výbuch nastal nedaleko vjezdu na místní letiště v době, kdy je na něm silný provoz.

U kábulského letiště se odpálil terorista, zabil čtyři lidi

iDNES.cz / Zprávy

Před letištěm v afghánské metropoli se odpálil sebevražedný atentátník v autě. Cílem útoku byla zřejmě dvě obrněná vozidla, která místem projížděla. Při útoku podle agentury Reuters zahynuli nejméně čtyři lidé, dalších 17 bylo zraněno.

Top Related Stories
32

Aug 22

Sebevražedný atentátník zaútočil na mezinárodní síly v Kábulu, zemřelo nejméně 12 lidí

Kábul – Sebevražedný útok na konvoj NATO v centru afghánské metropole si vyžádal nejméně 12 mrtvých a další desítky zraněných.

Aug 22

Při sebevražedném útoku v Kábulu zemřelo deset lidí

Pří útoku sebevražedného atentátníka zahynula v afghánském Kábulu nejméně 12 lidí včetně minimálně jednoho cizince. Šest desítek dalších osob utrpělo při atentátu zranění.

Aug 17

V Kábulu unesli německou humanitární pracovnici

Dvojice ozbrojenců unesla v afghánském hlavním městě Kábulu humanitární pracovnici z Německa. V pondělí to podle agentury DPA oznámila místní policie. K únosu se zatím nikdo nepřihlásil.

Aug 10

Série smrtících útoků v Kábulu pokračuje, Taliban zabíjel u kábulského letiště

Afghánským hlavním městem Kábulem v pondělí otřásla silná exploze, která zazněla nedaleko vjezdu na místní mezinárodní letiště v době, kdy je na něm silný provoz. Podle úřadů šlo o sebevražedný útok, který si vyžádal nejméně pět obětí,…

Aug 10

Kábulem otřásla mohutná exploze u letiště

Na kontrolní stanoviště afghánské bezpečnosti u mezinárodního letiště v Kábulu v pondělí zaútočil sebevrah s náložemi. Po mohutné explozi zemřeli čtyři lidé a nejméně 17 dalších bylo zraněno, uvedly úřady.

Aug 8

Nová vlna násilí. Islamisté u Kábulu zabili vojáka NATO

Voják padl během nočních bojů u základny NATO u kábulského letiště. Nová vlna násilí znamená další ránu snahám nastolit v této zemi mír.

Aug 7

Přes dvě stě zraněných, zhroucené domy. Atentát v Kábulu vyhloubil desetimetrový kráter

Mimořádně silná exploze si v pátek ráno v centru Kábulu vyžádala patnáct mrtvých a přes 240 raněných, uvedla BBC a New York Times s odvoláním na zdravotnické představitele. Večer zaútočil další atentátník na policejní akademii a zabil až…

Aug 7

Pumové útok v Kábulu: Desítky mrtvých a zraněných

Kábul - Policejní akademie v afghánském Kábulu se dnes ve večerních hodinách stala terčem sebevražedného útoku, který si podle prvních oficiálních informací vyžádal nejméně 20 mrtvých a 25 zraněných, informovala agentura AP.