English

Maďarsko je připravené zavřít hranici s Chorvatskem, plot je hotový

Novinky.cz / Zahraniční 7 sources

Maďarsko dokončilo výstavbu plotu na hranici s Chorvatskem. Případné účinné zavření hranice, které by migrantům bránilo v nekontrolovaném přechodu pomezí tak už závisí jen na politickém rozhodnutí, uvedl ve čtvrtek mluvčí maďarské vlády.

Maďarsko dokončilo plot na své hranici s Chorvatskem

Maďarsko dokončilo výstavbu plotu na své hranici s Chorvatskem. Účinné uzavření hranice před migranty tak už závisí pouze na politickém rozhodnutí, informoval mluvčí maďarské vlády.

Maďarsko dokončilo stavbu plotu na hranici s Chorvatskem

Budapešť - Výstavba kontroverzního plotu na maďarsko-chorvatské hranici byla dnes dokončena. Účinné uzavření hranice před migranty tak už závisí pouze na politickém rozhodnutí.

Maďaři: Plot na hranci s Chorvatskem je hotový

echo24.cz

Maďarsko ve čtvrtek dokončilo výstavbu plotu na své hranici s Chorvatskem. Účinné uzavření hraničního přechodu před migranty tak už závisí pouze na politickém rozhodnutí, informoval mluvčí maďarské vlády.

Maďarsko dokončilo další ozubenou bariéru - tentokrát při hranicích s Chorvatskem

Maďarsko dokončilo výstavbu plotu na své hranici s Chorvatskem. V nejbližších dnech by tak země měla rozhodnout, zda společné hranice uzavře. Podle mluvčího maďarské vlády na tom závisí už jen politické rozhodnutí.

Maďaři dostavěli plot na chorvatské hranici. Zřejmě nasadí i armádu

zpravy.idnes.cz

Maďarsko dokončilo stavbu plotu na své hranici s Chorvatskem. Účinné uzavření hranice před migranty tak už závisí pouze na politickém rozhodnutí, informoval mluvčí maďarské vlády. To by mělo přijít v pátek ráno a bude záviset na čtvrtečním…

Maďarsko dokončilo stavbu plotu na své hranici s Chorvatskem

www.ceskenoviny.cz

Budapešť - Maďarsko dokončilo výstavbu plotu na své hranici s Chorvatskem. Účinné uzavření hranice před migranty tak už závisí pouze na politickém rozhodnutí, informoval dnes mluvčí...

Top Related Stories
132

Oct 21

Maďarsko nechá hranice zavřené, koridor pro uprchlíky nechce

Novinky.cz open event

Maďarská zelená hranice se Srbskem a Chorvatskem zůstane uzavřena, uvedl ve středu mluvčí maďarské vlády Zoltán Kovács. Stejně jako o pár hodin dříve premiér Viktor Orbán odmítl návrh Chorvatska na vytvoření koridoru, který by běžencům…

Oct 17

Maďarsko dočasně obnovuje hraniční kontroly a uzavírá hranice před imigranty

Reflex.cz open event

Maďarsko dnes oznámilo dočasné obnovení kontrol na hranici se Slovinskem. Jde tak o další hranici uvnitř schengenského prostoru s obnovenou policejní přítomností v důsledku současné uprchlické krize v Evropě. Maďarská vláda k opatření…

Oct 17

Maďarsko zavřelo brány, první běženci dorazili na slovinskou hranici

EuroZprávy.cz open event

Záhřeb - Maďarsko o půlnoci uzavřelo svou zelenou hranici s Chorvatskem, uprchlíci tak směřují na hranici se Slovinskem. Krize se nadále projevuje i ve Středomoří.

Oct 17

Maďarsko uzavřelo zelenou hranici s Chorvatskem, Zaorálek tomuto kroku rozumí

Budapešť - Maďarsko uzavřelo kvůli přílivu migrantů o půlnoci zelenou hranici s Chorvatskem. Hraniční přechody budou fungovat dál, mají na nich ale platit zpřísněná bezpečnostní...

Oct 16

Maďarsko o půlnoci uzavře hranice s Chorvatskem. Plot s ostnatým drátem už je dokončený

Nyní bude muset s náporem uprchlíků na své hranici s Chorvatskem počítat Slovinsko.

Oct 15

Maďarsko je připravené zavřít hranici s Chorvatskem, plot je hotový

Maďarsko dokončilo výstavbu plotu na hranici s Chorvatskem. Případné účinné zavření hranice, které by migrantům bránilo v nekontrolovaném přechodu pomezí tak už závisí jen na politickém rozhodnutí, uvedl ve čtvrtek mluvčí maďarské vlády.

Oct 12

Přes Maďarsko prošlo už 330 000 běženců, o azyl jen během prázdnin požádalo 78 000 lidí

Aktuálně.cz open event

Země kvůli nim vybudovala ochranný plot na hranicích se Srbskem a Chorvatskem.

Oct 5

Za tři týdny prošlo Chorvatskem přes 110 tisíc migrantů

Od vypuknutí migrační krize před třemi týdny prošlo územím Chorvatska přes 110 tisíc uprchlíků, kteří pokračovali dál do Maďarska, Rakouska a Německa. Informovalo o tom chorvatské ministerstvo vnitra.

Oct 3

Do Chorvatska za tři týdny dorazilo 100 tisíc migrantů, Maďarsko prodlužuje plot

Záhřeb – Jedna z hlavních tras migrační vlny aktuálně prochází přes Chorvatsko. Za uplynuté tři měsíce podle úřadů vstoupilo do země 100 tisíc běženců.