English

Respekt: Zeman kouřil v nekuřáckém pokoji. Hotel si naúčtoval "pokutu" 60 tisíc

IHNED.cz / Domácí 5 sources

Prezident Miloš Zeman si podle diplomatických zdrojů zakouřil v nekuřáckém pokoji hotelu Radisson Blu, kde byl ubytován během svého pobytu na summitu NATO v Británii.

Respekt: Zeman kouřil v nekuřáckém hotelu, za jeho vyčištění zaplatili 60 tisíc korun

Aktuálně.cz

Prezident kouřil v pokoji hotelu Radisson Blu a hotel požaduje poplatek za jeho vyčištění.

Popelníček? V Británii prý Zemanovi za kouření naúčtovali 60 tisíc

Echo24.cz

Na loňském summitu NATO v britském Bristolu si prý prezident Miloš Zeman zapálil v nekuřáckém pokoji. Za vyčištění prostor si hotel naúčtoval v přepočtu 60 tisíc korun, napsal týdeník Respekt. Odvolává se přitom na diplomatické zdroje.…

60 tisíc za Zemanovo kouření: Kdo to bude platit?

Forum24

Prezident Miloš Zeman si – jak je jeho zvykem – opět zapálil tam, kde se kouřit nesmí. Podle informací týdeníku Respekt se však tentokrát prezidentův zlozvyk prodraží, otázka je, komu. Bristolský hotel Radisson Blu požaduje za vyčištění…

Zeman prý kouřil v hotelu, a my jsme mu to zaplatili

domaci.eurozpravy.cz

Praha - Prezident Miloš Zeman údajně kouřil v nekuřáckém pokoji hotelu Radisson Blu, kde byl ubytován během pobytu na summitu NATO v Británii. S odkazem na diplomatické zdroje to napsal časopis Respekt.

Top Related Stories
108

Oct 26

Respekt: Zeman kouřil v nekuřáckém pokoji. Hotel si naúčtoval "pokutu" 60 tisíc

Prezident Miloš Zeman si podle diplomatických zdrojů zakouřil v nekuřáckém pokoji hotelu Radisson Blu, kde byl ubytován během svého pobytu na summitu NATO v Británii.

Oct 24

Zeman naši migrační politiku podporuje, říká Chovanec

Lány – Prezident Miloš Zeman se v otázce migrační politiky shoduje s postoji české vlády. Výjimkou je problematika žaloby na Evropskou unii kvůli uprchlickým kvótám. Po jednání v Lánech to uvedl ministr vnitra Milan Chovanec.

Oct 20

Zeman jednal se Sobotkou o zahraničních cestách a uprchlících

Praha - Prezident Miloš Zeman se odpoledne a večer setkal s premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD) a s vicepremiérem Pavlem Bělobrádkem (KDU-ČSL).

Oct 20

Zeman navrhuje na ústavního soudce šéfa katedry brněnských práv

Praha - Prezident Miloš Zeman na ústavního soudce navrhl Josefa Fialu, který je vedoucím katedry občanského práva Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně.

Oct 16

Přijdeme o krásu žen. Znásilněné budou kamenovány, předvídal Zeman při návštěvě řeznictví

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman, který je na návštěvě Zlínského kraje, v pátek prohlásil, že utečenci z islámských zemí nebudou respektovat české zákony a budou se řídit právem šaría.

Oct 7

Zeman si stěžuje, že ČT živě nevysílala jeho projev v OSN

Novinky.cz open event

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček si ve středu na pravidelné tiskové konferenci postěžoval, že Česká televize nevysílala živě vystoupení hlavy státu na Valném shromáždění OSN.