English

Američané nabídli pomoc Rusku při vyšetřování pádu Airbusu A321

EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa 6 sources

Washington/Moskva – Bílý dům dnes oznámil, že američtí experti nabídli pomoc ruským a egyptským úřadům při vyšetřování havárie Airbusu A321.

USA nabídly Rusku pomoc při vyšetřování pádu letadla

Američtí experti nabídli ruským a egyptským úřadům pomoc při vyšetřování příčin havárie ruského dopravního letadla na Sinajském poloostrově. Při sobotním neštěstí, jehož příčiny zatím nejsou známy, zahynulo všech 224 lidí na palubě.

USA nabídly Rusku pomoc při vyšetřování pádu letadla v Egyptě

Washington/Moskva – Američtí experti nabídli ruským a egyptským úřadům pomoc při vyšetřování příčin havárie ruského dopravního letadla na Sinajském poloostrově. Oznámil to dnes Bílý dům. Při sobotním neštěstí, jehož příčiny zatím nejsou…

USA nabídly Rusku pomoc při vyšetřování pádu letadla v Egyptě

Američtí experti nabídli ruským a egyptským úřadům pomoc při vyšetřování příčin havárie ruského dopravního letadla na Sinajském poloostrově. Oznámil to dnes Bílý dům. Při sobotním neštěstí, jehož příčiny zatím nejsou známy, zahynulo všech…

USA nabídly Rusku pomoc při vyšetřování pádu letadla v Egyptě

Američtí experti nabídli ruským a egyptským úřadům pomoc při vyšetřování příčin havárie ruského dopravního letadla na Sinajském poloostrově. Oznámil to v pondělí Bílý dům. Při sobotním neštěstí, jehož příčiny zatím nejsou známy, zahynulo…

Dva dny od pádu ruského letadla je příčina stále záhadou

Washington/Moskva - Ani víc než dva dny po tragickém pádu ruského dopravního letadla se nepodařilo zjistit příčiny katastrofy. Okolnosti havárie tak zůstávají nadále záhadou.

Top Related Stories
104

Nov 9

Za pádem letadla v Egyptě mohou být teroristé, připustilo Rusko

Důvodem pádu ruského Airbusu A321 v Egyptě předminulou sobotu může být teroristický čin. Uvedl to ruský premiér Dmitrij Medvěděv. Je to vůbec poprvé, kdy nějaký ruský představitel tuto možnost otevřeně připustil.

Nov 9

Rusko dostalo z Británie data o nehodě letadla na Sinaji

Moskva/Káhira - Británie předala Moskvě záznamy týkající se nehody ruského dopravního letadla nad Sinajským poloostrovem, kterou před více než týdnem nepřežil nikdo z 224 lidí na palubě.

Nov 4

Za pádem Airbusu stojí teroristé, věří zpravodajci USA. Mohli do letadla umístit výbušninu

Podle amerických zpravodajských zdrojů způsobila pád ruského Airbusu v Egyptě nejspíš bomba, kterou do zavazadlového prostoru nebo jinam v letadle umístili radikálové z organizace Islámský stát. Egyptští vyšetřovatelé naopak zatím věří, že…

Nov 2

Američané nabídli pomoc Rusku při vyšetřování pádu Airbusu A321

Washington/Moskva – Bílý dům dnes oznámil, že američtí experti nabídli pomoc ruským a egyptským úřadům při vyšetřování havárie Airbusu A321.

Nov 2

Do Ruska dorazila první těla letecké katastrofy

Káhira/Moskva - Do Petrohradu dnes nad ránem přepravil ruský speciál prvních 144 těl obětí. Petrohrad a přilehlá Leningradská oblast prodloužily na dnešek a na úterý smutek, celá země již státním smutkem uctila památku obětí v neděli.

Nov 2

V Rusku přistál letoun s těly obětí leteckého neštěstí na Sinaji

Moskva - V Petrohradě dnes brzy ráno přistál letoun s prvními 144 těly obětí nehody ruského civilního letadla, které se v sobotu zřítilo na egyptském Sinajském poloostrově. Informovala...

Oct 28

Rusko míří na Balkán. Co se chystá?

Moskva - Ruský premiér Dmitrij Medvěděv se v úterý sešel se svým srbským protějšek Aleksandarem Vučićem. Politici jednali o utužení hospodářské spolupráce mezi oběma zeměmi.

Oct 22

Rusko má problém. Senátor žádá o radikální zásah

EuroZprávy.cz open event

Moskva - Senátor Horní sněmovny Anton Beljakov přišel s návrhem zákona, který by umožnil ruským soudům nařídit chemickou kastraci odsouzeným za sexuální zločiny spáchané na dětech.

Oct 19

Rusku se blíží nenaplněný sen, jeho kosmonauté mohou konečně přistát na Měsíci

EuroZprávy.cz open event

Moskva - Zatímco expedice Apollo v letech 1969 - 1972 šestkrát přistály na měsíčním povrchu, ruská strana se musela smířit jen s přítomností dálkově ovládaných robotů Lunochod. To by se ale nyní mohlo změnit