English

Havlát si ještě zahraje NHL. Uspěl na zkoušce

Sport.cz 8 sources

Český hokejový útočník Martin Havlát uspěl na zkoušce v St. Louis a získal roční smlouvu. V dresu Blues tak čtyřiatřicetiletého rodáka z Mladé Boleslavi čeká patnáctá sezóna v NHL.

Havlát uspěl na zkoušce v St. Louis a získal smlouvu v NHL

St. Louis - Český hokejový útočník Martin Havlát uspěl na zkoušce v St. Louis a získal roční smlouvu. V dresu Blues tak čtyřiatřicetiletého křídelníka čeká patnáctá sezona v...

Havlát se dočkal. St. Louis ho chce do týmu, veterána čeká 15. sezona v NHL

Deník.cz / Sport

St. Louis - Český hokejový útočník Martin Havlát uspěl na zkoušce v St. Louis a získal roční smlouvu. V dresu Blues tak čtyřiatřicetiletého křídelníka čeká patnáctá sezona v NHL.

Vyšlo mu to. Havlát uspěl na zkoušce v St. Louis a bude hrát v zámoří

Aktuálně.cz

Český útočník Martin Havlát se dočkal a odehraje v zámořské NHL už patnáctou sezonu v šestém klubu poté, co uspěl na zkoušce v St. Louis Blues.

Skvělá zpráva z NHL! Havlát vybojoval roční kontrakt v St. Louis

Blesk.cz / Sport

Český útočník Martin Havlát se dočkal nového kontraktu v zámořské NHL. Po nepovedené štaci v New Jersey čekal na šanci, kterou mu nabídli v St. Louis Blues, momentálně třetím týmu celé soutěže. Čtyřiatřicetiletý Havlát podepsal s klubem…

Havlát ještě bude hrát NHL, uspěl na testech v St. Louis

iDNES.cz / Sport

Martin Havlát přece jen naskočí do své patnácté sezony v NHL. Český hokejový útočník uspěl na zkoušce v St. Louis a získal roční smlouvu.

Havlát ještě nekončí. St. Louis s ním podepsalo roční smlouvu

St. Louis – Po neúspěšných předsezónních testech ve Floridě se zdálo, že kariéra Martina Havláta v NHL je u konce. Českému útočníkovi se ale nakonec v zámoří podařilo získat smlouvu. Ne u Panthers, ale u St. Louis, které s ním podepsalo…

Havlát uspěl na zkoušce! Bude hrát za St. Louis

www.tyden.cz

Český hokejový útočník Martin Havlát uspěl na zkoušce v St. Louis a získal roční smlouvu. V dresu Blues tak čtyřiatřicetiletého křídelníka čeká patnáctá sezona v NHL.

Top Related Stories
54

Nov 13

Týden a dost! Havlát oznámil St. Louis, že z osobních důvodů končí

Nečekaná zpráva přišla z NHL. Martin Havlát přesně po týdnu ukončil smlouvu se St. Louis Blues a to z osobních důvodů. Český útočník stihl odehrát dvě utkání a vstřelit jednu branku.

Nov 11

Havlát je zpět v NHL. A hned na úvod dal gól. Vydrží?

Hokejový útočník Martin Havlát se nevzdal. Tělo ho poslední roky moc neposlouchalo a víc času než na ledě strávil na marodce. Už to vypadalo, že uzavře v 34 letech kariéru, ale pak přišel nečekaný zlom. Bude jen krátkodobý?

Nov 11

Havlát se uvedl gólem, zářili Hanzal, Jágr i Mrázek

New York - Povedený večer prožili čeští hokejisté v NHL. Martin Havlát se uvedl gólem ve svém premiérovém zápase za St. Louis při výhře 2:0 na ledě New Jersey. Jaromír Jágr rozhodl...

Nov 11

Čechům se v NHL dařilo. Mezi hvězdami utkání nechyběli ani Jágr s Mrázkem

Hned 24 týmů zasáhlo do bojů v úterních zápasech hokejové NHL. Vidět byli i čeští hokejisté, kteří se mezi střelce zapsali celkem pětkrát. Kromě dvougólového Martina Hanzala se střelecky prosadili také Jaromír Jágr, Martin Havlát a Milan…

Nov 10

Havlát začne v St. Louis dnešním zápasem proti New Jersey

Sport.cz open event

Útočník Martin Havlát dnes absolvuje premiéru v dresu St. Louis, s kterým v minulém týdnu podepsal roční smlouvu. Do své patnácté sezóny v NHL čtyřiatřicetiletý český hokejista vstoupí zápasem proti New Jersey, kde strávil minulý ročník.

Nov 6

Havlát si ještě zahraje NHL. Uspěl na zkoušce

Sport.cz open event

Český hokejový útočník Martin Havlát uspěl na zkoušce v St. Louis a získal roční smlouvu. V dresu Blues tak čtyřiatřicetiletého rodáka z Mladé Boleslavi čeká patnáctá sezóna v NHL.

Oct 29

V St. Louis zemřel po sporu s policií černošský mladík, prý spáchal sebevraždu

V americkém St. Louis dnes zemřel po rozmíšce s policií další černošský mladík. Podle policie spáchal sebevraždu, jeho rodina to zpochybňuje. Incident se odehrál na předměstí Normandy, které sousedí s předměstím Ferguson, dějištěm nepokojů…

Oct 28

Extraliga musí počkat. Havlát se popere o smlouvu v St. Louis!

TN.cz / Sport open event

Návrat do české extraligy se odkládá. Hokejistovi Martinu Havlátovi totiž svitla naděje, že bude dál působit v NHL. Zkušeného útočníka čeká boj o angažmá v týmu St. Louis Blues, kam byl pozván na zkoušku.

Oct 27

Poslední šance v NHL? Havláta vyzkouší St. Louis Blues

Útočník Martin Havlát dostal další možnost získat angažmá v NHL. Čtyřiatřicetiletého českého hokejistu pozval na zkoušku klub St. Louis Blues. Spolu s ním se bude o smlouvu ucházet také další křídlo Dainius Zubrus.