English

Moskva rozšíří sankce proti Turecku, chystá seznam zakázaných prací a služeb

iROZHLAS 18 sources

Ruská vláda připravuje proti Turecku další sankce. Tvrdí to ruská média. Vztahy mezi Moskvou a Ankarou se prudce zhoršily po sestřelení ruského bombardéru tureckými stíhačkami u turecko-syrských hranic minulý měsíc. Moskva prý mimo jiné…

Žádné nové smlouvy. Rusko prý chystá další sankce proti Turkům

Týden.cz

Ruská vláda chystá proti Turecku další sankce. Vztahy mezi Moskvou a Ankarou se prudce zhoršily po sestřelení ruského bombardéru tureckými stíhačkami minulý měsíc u turecko-syrských hranic. Moskva prý mimo jiné zakáže ruským firmám…

Ruská vláda chystá další sankce proti Turecku

EuroZprávy.cz

Moskva - Odveta Ruska po sestřelení bombardéru Su-24 tureckou armádou má pokračování. Podle informací ruského tisku se chystají další sankce vůči Ankaře.

Rusko chystá další sankce na Turecko

Novinky.cz

Ruská vláda chystá proti Turecku další sankce, napsal ve středu list Kommersant. Moskva podle něj zakáže ruským firmám v řadě odvětví uzavírat nové smlouvy s tureckými dodavateli.

Rusko plánuje další sankce proti Turecku. Zacílí na restaurace, hotely i státní zakázky

IHNED.cz / Zahraničí

Podle ruského tisku chystá vláda další protiturecké sankce.

Rusko chystá další sankce proti Turecku, prý už jen ladí detaily

E15.cz

Ruská vláda chystá proti Turecku další sankce. Tvrdí to dnes ruský tisk. Vztahy mezi Moskvou a Ankarou se prudce zhoršily po sestřelení ruského bombardéru tureckými stíhačkami minulý měsíc u turecko-syrských hranic.

Rusko chystá další sankce proti Turecku. Zasáhnou turisty i restaurace

Ruská vláda chystá proti Turecku další sankce. Tvrdí to středeční ruský tisk. Vztahy mezi Moskvou a Ankarou se prudce zhoršily po sestřelení ruského bombardéru tureckými stíhačkami minulý měsíc u turecko-syrských hranic.

Rusko chystá další sankce proti Turecku

Deník.cz / Ekonomika

Moskva - Ruská vláda chystá proti Turecku další sankce. Tvrdí to dnes ruský tisk. Vztahy mezi Moskvou a Ankarou se prudce zhoršily po sestřelení ruského bombardéru tureckými stíhačkami minulý měsíc u turecko-syrských hranic.

Moskva rozšíří sankce. Zavede seznam „zakázaných prací a služeb“ pro turecké firmy

Moskva zakáže ruským firmám uzavírat nové smlouvy s tureckými dodavateli v řadě odvětví. Kromě již platných omezení v turistice a stavebnictví půjde také o restaurace a hotely, dřevařství či o výcvik pilotů. Turci budou také zcela…

Top Related Stories
121

Dec 26

Moskva ukázala důkazy: Kamiony s ropou IS míří do Turecka

TN.cz open event

Napětí mezi Ruskem a Tureckem roste. Rusové obviňuijí členskou zemi NATO, že čile obchoduje s Islámským státem. Jako důkaz ukázalo ruské ministerstvo obrany letecké snímky, na nichž jsou konvoje islamistických kamionů, které vezou do…

Dec 16

Ruská vláda chystá další sankce proti Turecku

EuroZprávy.cz open event

Moskva - Odveta Ruska po sestřelení bombardéru Su-24 tureckou armádou má pokračování. Podle informací ruského tisku se chystají další sankce vůči Ankaře.

Dec 14

Další konflikt Rusů s Tureckem: v Černém moři hrozila srážka lodí

Rusko v pondělí oznámilo další námořní incident s Tureckem, tentokrát v Černém moři. Turecká loď tam prý odmítala uhnout konvoji ruských plavidel a hrozila srážka, než ruské vojenské čluny donutily tureckého kapitána změnit kurz. Vztahy…

Dec 10

Propaganda proti Turecku vázne, chybí zboží z Turecka

Protiturecká propaganda, která po listopadovém sestřelení ruského bombardéru tureckou armádou ovládla Rusko, se má rozšířit i do moskevských butiků.

Dec 9

Vztahy mezi Ankarou a Moskvou se dál zhoršují, Turecko nevylučuje sankce vůči Rusku

iROZHLAS open event

Turecko by mohlo “v případě potřeby“ zavést sankce vůči Rusku. Podle tureckého premiéra Ahmeta Davutoglua by to byla odpověď na to, že Moskva udělala totéž po nedávném sestřelení svého letounu Su-24 tureckou armádou na syrsko-tureckých…

Dec 8

Spor o raketomet trvá: Moskva odmítla stížnost Turecka na chování ruských námořníků

Moskva - Mezi Ruskem a Tureckem pokračuje spor kvůli záběrům, na kterých ruský voják údajně mířil raketometem z bojové lodě na Istanbul. Ankara mluví o provokaci, Moskva ale stížnost odmítla.

Dec 8

Rusko vyslalo k tureckým hranicím bojové vrtulníky

Vztahy Ruska s Tureckem se dále vyhrocují. Poté co ruský prezident Vladimir Putin pohrozil Ankaře, že sestřelení ruského bombardéru bude ještě litovat, vyslala Moskva bojové vrtulníky do Arménie, jen několik kilometrů od turecké hranice.

Dec 3

Rusko přerušilo přípravu projektu plynovodu do Turecka

Moskva – Rusko pozastavilo přípravné práce v projektu plynovodu Turkish Stream. Řekl to dnes ruský ministr energetiky Alexandr Novak. Plynovodem Turkish Stream má proudit ruský zemní plyn do Turecka a z něj dál do Evropy.