English

Jakub Kovář končí v Jekatěrinburgu. Můžou za to neshody s trenérem?

Deník.cz / Sport 6 sources

Moskva - Český hokejový brankář Jakub Kovář po třech letech odchází z Jekatěrinburgu. Reprezentační gólman, jenž se z rodinných důvodů omluvil z účasti na mistrovství světa v Rusku, měl v uplynulé sezoně spory s trenérem Andrejem Razinem.

Tři roky a dost! Reprezentační gólman Kovář končí v Jekatěrinburgu

Sport.cz

Po třech letech končí své působení v dresu ruského Jekatěrinburgu český hokejový brankář Jakub Kovář. Sedmadvacetiletý gólman měl v klubu v průběhu sezóny spory s trenérem Andrejem Razinem.

Reprezentační brankář Kovář po třech letech skončil v Jekatěrinburgu

Brankář Jakub Kovář, jenž měl původně jet na letošní mistrovství světa v Rusku, končí v Jekatěrinburgu.

Hokejový brankář Kovář po třech letech skončil v Jekatěrinburgu

Moskva - Český hokejový brankář Jakub Kovář po třech letech končí v Jekatěrinburgu. Reprezentační gólman, jenž se z rodinných důvodů omluvil z účasti na mistrovství světa v Rusku, měl v uplynulé sezoně spory s trenérem Andrejem Razinem.…

Hokejový brankář Kovář po třech letech skončil v Jekatěrinburgu

Týden.cz / Sport

Český hokejový brankář Jakub Kovář po třech letech končí v Jekatěrinburgu. Reprezentační gólman, jenž se z rodinných důvodů omluvil z účasti na mistrovství světa v Rusku, měl v uplynulé sezoně spory s trenérem Andrejem Razinem.

Top Related Stories
40

May 6

Jakub Kovář bude v KHL chytat za Čerepovec

Sedmadvacetiletý český reprezentant, který dosud chytal v konkurenčním Jekatěrinburgu, podepsal se Severstalem roční smlouvu.

May 1

Reprezentační brankář Kovář po třech letech skončil v Jekatěrinburgu

Brankář Jakub Kovář, jenž měl původně jet na letošní mistrovství světa v Rusku, končí v Jekatěrinburgu.

Apr 29

Filippi s Kovářem letos vyhráli KHL, teď chtějí zpět do Ruska s reprezentací

Přiletěli z Ruska, aby do něj zase mohli odletět. Hokejisté Jan Kovář a Tomáš Filippi se chtějí dostat do výběru Vladimíra Vůjtka pro mistrovství světa v Moskvě. V Rusku už letos jednou triumfovali, vyhráli KHL s Magnitogorskem.

Apr 28

Nezlomný Kovář. Český hokejista odehrál 517 duelů za šest let

Dvě mistrovství prožil jako náhradník, teď ho čeká čtvrté v roli aktivního hráče. Útočník Jan Kovář, jinak šťastné hokejové „dítko“, je už stálicí v národním týmu.

Apr 19

Kovář kvůli narození dítěte nepojede na MS, nahradí ho Machovský

Česká hokejová reprezentace bude pokračovat v přípravě na mistrovství světa v Rusku bez brankáře Jakuba Kováře. Gólman Jekatěrinburgu se trenérovi Vladimíru Vůjtkovi omluvil z rodinných důvodů. V týmu ho na dnešním srazu v Praze nahradil…

Apr 14

Nic jsem nepokazil, ale nepomohl jsem, litoval po prohře se Švýcary hokejový brankář Kovář

Boj o místo v brance české hokejové reprezentace na světovém šampionátu začal. První, kdo se trenérům od potvrzení neúčasti Ondřeje Pavelce předvedl v zápasovém zatížení, byl Jakub Kovář. Porážce od Švýcarska 2:3 ale zabránit nedokázal.