English

Ukrajina by mohla odčerpávat plyn určený Evropě, řekl Putin Merkelové

Aktuálně.cz / Zprávy 5 sources

Oba státníci se podle Kremlu dohodli, že se na toto téma budou konat rozhovory zahrnující ruské ministerstvo energetiky, Gazprom a Evropskou komisi.

Ukrajina by mohla odčerpávat ruský plyn určený evropským zákazníkům, varoval Putin Merkelovou

IHNED.cz / Byznys

Ruský prezident Vladimir Putin si myslí, že by Ukrajina mohla odčerpávat plyn, který proudí přes její území a je určený pro evropské zákazníky.

Ukrajina by mohla odčerpávat plyn určený Evropě, varoval Putin

Deník.cz / Ekonomika

Moskva - Ruský prezident Vladimir Putin dnes v telefonním rozhovoru varoval německou kancléřku Angelu Merkelovou, že Ukrajina by v nadcházející zimě mohla odčerpávat ruský plyn určený evropským zákazníkům. Informoval o tom Kreml.

Putin volal Merkelové: Pozor, Ukrajinci můžou odčerpávat plyn určený Evropě

Lidovky.cz / Byznys

Ruský prezident Vladimir Putin v pondělním telefonním rozhovoru varoval německou kancléřku Angelu Merkelovou, že Ukrajina by v nadcházející zimě mohla odčerpávat ruský plyn určený evropským zákazníkům.

Putin: Ukrajina by mohla odčerpávat plyn určený pro Evropany

Ruský prezident Vladimir Putin v telefonním rozhovoru varoval německou kancléřku Angelu Merkelovou, že Ukrajina by v nadcházející zimě mohla odčerpávat ruský plyn určený evropským zákazníkům.

Top Related Stories
36

Nov 14

Ukrajina by mohla odčerpávat plyn určený Evropě, řekl Putin Merkelové

Oba státníci se podle Kremlu dohodli, že se na toto téma budou konat rozhovory zahrnující ruské ministerstvo energetiky, Gazprom a Evropskou komisi.

Nov 14

Putin telefonicky hovořil s Trumpem, chce aktivně spolupracovat

Moskva - Ruský prezident Vladimir Putin se telefonicky spojil s novým americkým prezidentem Donaldem Trumpem, oznámil dnes Kreml. Vyslovili se pro aktivní společnou práci s cílem normalizovat...

Nov 11

Putin se vzdá postu prezidenta? Muž blízký Kremlu něco prozradil. Pak řekl jméno příštího vládce Kremlu

EuroZprávy.cz open event

Rusko – Ruský prezident Vladimir Putin (64) by mohl ve své funkci skončit dříve než se očekává. Naznačil to ruský historik pro server blízký Kremlu. Důvodem by mohly být zdravotní problémy a obavy týkající se vztahů s Ruskem. Dokonce se už…