English

EU opět prodloužila sankce vůči Rusku, platí do poloviny roku 2017

EuroZprávy.cz 4 sources

Brusel - Evropská unie prodloužila hospodářské sankce vůči Rusku, v platnosti budou do 31. července 2017. Důvodem je jen nepatrný pokrok při plnění mírových dohod z Minsku, které měly být naplněny do konce roku.

EU prodloužila Rusku sankce. Potrvají do minimálně do léta

Evropská unie prodloužila do 31. července 2017 hospodářské sankce vůči Rusku. Členské země tak nyní v praxi uskutečnily rozhodnutí, které padlo už ve čtvrtek na prosincovém summitu EU, plyne z tiskové zprávy Rady EU.

Unie prodloužila hospodářské sankce vůči Rusku do července

Evropská unie prodloužila do 31. července 2017 hospodářské sankce vůči Rusku. Členské země tak nyní v praxi uskutečnily rozhodnutí, které padlo už ve čtvrtek na prosincovém summitu EU.

Top Related Stories
42

Dec 19

EU opět prodloužila sankce vůči Rusku, platí do poloviny roku 2017

EuroZprávy.cz open event

Brusel - Evropská unie prodloužila hospodářské sankce vůči Rusku, v platnosti budou do 31. července 2017. Důvodem je jen nepatrný pokrok při plnění mírových dohod z Minsku, které měly být naplněny do konce roku.

Dec 16

Porošenko uvítal prodloužení unijních sankcí proti Rusku

Brusel - Ukrajinský prezident Petro Porošenko přivítal čtvrteční rozhodnutí summitu Evropské unie prodloužit sankce proti Rusku o dalších šest měsíců do poloviny příštího roku. Usnesení šéfů států a vlád osmadvacítky se očekávalo.

Dec 16

Summit EU: vyjednávání o brexitu, tlak na světové hráče v Sýrii i sankce proti Rusku

iROZHLAS open event

Představitelé 27 členských států Evropské unie se ve čtvrtek po skončení oficiální části summitu dohodli na způsobu, jak budou vyjednávat s Británií o jejím odchodu z unie. Nejspornější otázkou přitom bylo zapojení Evropského parlamentu.…

Dec 16

Sobotka: Sankce proti Rusku budou účinné, pokud je udrží USA i EU

Brusel - Evropská unie a Spojené státy by měly v otázce sankcí vůči Rusku postupovat společně, navrhl na summitu evropské osmadvacítky český předseda vlády Bohuslav Sobotka. Pokud mají...

Dec 15

Evropská unie prodlouží své hospodářské sankce proti Rusku

Auto.cz open event

Evropská unie prodlouží o dalšího půl roku své hospodářské sankce uvalené předloni na Rusko kvůli jeho postupu v ukrajinské krizi. Podle diplomatických zdrojů o tom na summitu v Bruselu rozhodli šéfové států a vlád osmadvacítky.

Dec 15

Ve třetím čtvrtletí požádalo v EU o azyl 360 tisíc lidí

Brusel - Ve třetím čtvrtletí letošního roku požádalo v zemích Evropské unie o azyl takřka 360.000 lidí, převážně Syřanů, Afghánců a Iráčanů.

Dec 12

Evropská unie vydává členům závazné instrukce, jak mluvit o Rusku, tvrdí Lavrov

Evropská unie vydává svým členům i kandidátským zemím písemné instrukce, jak hovořit o Rusku. Na tiskové konferenci v Bělehradě to řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Zdroj svého zjištění neuvedl. Není to prý ale velké tajemství. …

Dec 12

Rána pro EU: Sankce proti Moskvě? Německé firmy v Rusku investují jako o život

Berlín/Moskva – Evropská unie sice stále Moskvě hrozí novými sankcemi, některé zahraniční investice v Rusku se však stále zvyšují. Píše o tom list Wall Street Journal (WSJ), který poukazuje především na to, že v letošním roce bylo druhým…

Dec 2

Porošenko vyzval EU k prodloužení sankcí vůči Rusku

Varšava - Ukrajinský prezident Petro Porošenko během dnešního jednání ve Varšavě vyzval Evropskou unii k prodloužení protiruských sankcí.