English

Miliardář Babiš 50 tisíc za urážku platit nemusí. Novinář stáhl žalobu

Novinky.cz 4 sources

Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nakonec nemusí platit novináři Pavlu Šafrovi 50 tisíc korun za urážlivé výroky. Finanční zadostiučinění žurnalistovi původně přiznal Okresní soud pro Prahu-západ, Šafr však před odvolacím…

Babiš nemusí platit 50 tisíc korun za urážku, novinář stáhl žalobu

Deník.cz / Z domova

Ministr financí Andrej Babiš nakonec nemusí platit novináři Pavlu Šafrovi 50 tisíc korun za urážlivé výroky. Finanční zadostiučinění žurnalistovi původně přiznal Okresní soud pro Prahu-západ, Šafr však před odvolacím jednáním svou žalobu…

Babiš nemusí platit 50 tisíc za urážku, novinář stáhl žalobu

Praha - Pavel Šafr před odvolacím jednáním stáhl žalobu na předsedu ANO Andreje Babiše. Nemusí tak novináři zaplatit 50 tisíc korun za údajné urážlivé výroky.

Top Related Stories
388

Mar 16

Video: Babiš se Zemanem mluvil ol kauze korunových dluhopisů

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) na Pražském hradě jednal s prezidentem Milošem Zemanem o nynější roztržce kolem korunových dluhopisů, mluvili...

Mar 16

Prezident se mnou nemá problém, řekl Babiš cestou z Hradu

Novinky.cz open event

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek odpoledne navštívil na Hradě prezidenta Miloše Zemana. Politici spolu prý okrajově řešili současnou kauzu ohledně korunových dluhopisů. Zeman prý nemá s celou záležitostí žádný problém.

Mar 15

Babiš dostal ultimátum, má vyvrátit podezření z daňových úniků. Jinak zasáhne Sobotka

IHNED.cz open event

Andrej Babiš by měl přesvědčivě vysvětlit své příjmy a také vyvrátit podezření z daňových úniků.

Mar 13

Babiš nechce probrat korunové dluhopisy na koaliční radě. Sobotka na tom trvá

Vicepremiér Andrej Babiš (ANO) odmítá dnes na koaliční radě řešit případ korunových dluhopisů. Novinářům před jednáním vlády řekl, že záležitost nemá nic společného s koalicí a její zařazení na program vnímá jako kampaň ČSSD.

Mar 10

Babiš zveřejnil závěry auditu, potvrdil jeho miliardové příjmy

Praha - Vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš (ANO) dnes zveřejnil závěry zpráv mezinárodních auditorských firem EY a PWC o svých příjmech.

Mar 10

Mám rád demokracii. Sobotku řídí lobbisté, reagoval Babiš na premiéra

Vicepremiér Andrej Babiš (ANO) odmítá slova premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD), že nemá rád demokracii. Předsedu vlády osočil, že ho řídí lobbistická agentura. Babiš tak reagoval na Sobotkův páteční projev na sjezdu ČSSD v Brně.

Mar 10

Miliardář Babiš 50 tisíc za urážku platit nemusí. Novinář stáhl žalobu

Novinky.cz open event

Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nakonec nemusí platit novináři Pavlu Šafrovi 50 tisíc korun za urážlivé výroky. Finanční zadostiučinění žurnalistovi původně přiznal Okresní soud pro Prahu-západ, Šafr však před odvolacím…

Mar 8

Sobotka: Babiš nehájí české zájmy, byl jen na polovině unijních jednání. To číslo mě šokovalo

Já jsem se účastnil sta procent jednaní Evropské rady. Andrej Babiš byl na Ecofinu jen v 51 procentech, řekl premiér.

Mar 3

Devět ministrů musí stačit. Méně početnou vládu plánuje Babiš i opozice

IHNED.cz open event

Předseda ANO a ministr financí Andrej Babiš plánuje menší počet ministerstev.

Feb 27

Kdo má 50 tisíc měsíčně, není boháč, říká Andrej Babiš

E15.cz open event

Od delegátů sněmu ANO dostal staronový předseda necelých 95 procent hlasů. „Jde to se mnou dole vodou,“ komentoval to šéf hnutí Andrej Babiš.

Feb 25

Babiš chce bojovat proti zkorumpovanému systému

Praha - Andrej Babiš by chtěl jako znovuzvolený předseda ANO pokračovat v boji proti netransparentnímu a zkorumpovanému systému. Uvedl to dnes v kandidátském projevu před volbou šéfa hnutí, v níž nemá soupeře.

Feb 25

Volba předsedy ANO bez překvapení. Andrej Babiš dostal 195 hlasů

iROZHLAS open event

Staronovým předsedou hnutí ANO se stal Andrej Babiš. Hlas mu dalo 195 delegátů celostátního sněmu v Praze. Babiš své spolustraníky překvapil, když jim doporučil, aby kandidovali z posledních pozic kandidátek. Někteří policiti hnutí ANO…

Feb 25

Babiš bude kandidovat z posledního místa

Deník.cz open event

Andrej Babiš nebude lídrem kandidátky hnutí ANO ve Středočeském kraji. Naopak zaujme místo poslední. "Lidé kroužkováním mohou ukázat, jestli mě ve sněmovně chtějí," řekl Babiš delegátům sněmu ANO.

Feb 25

Babiš chce snížit daně i "bohatším". Co ještě zvažuje?

Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš chce zaměstnancům s příjmem do 113 tisíc korun snížit daně, u ostatních mají zůstat stejné jako nyní. Předseda ANO to řekl Právu. Neuvedl, o kolik by daň klesla.