English

Juventus měnil historii italského poháru, jako první tým získal čistý hattrick

Aktuálně.cz 7 sources

Juventus získal první ze tří trofejí, kterými by mohl korunovat vydařenou sezonu. Česká ho ještě boj o domácí titul a finále Ligy mistrů.

Italský pohár vyhrál potřetí za sebou Juventus, ve finále předčil Lazio

iDNES.cz / Sport

Juventus Turín má další unikát, jako první klub ve fotbalové historii ovládl tři roky po sobě Italský pohár. Ve finále porazil 2:0 Lazio Řím a celkově slaví dvanáctou domácí pohárovou trofej.

Juventus jako první v historii potřetí v řadě vyhrál Italský pohár

Sport.cz

Fotbalisté Juventusu Turín jako první klub v historii vyhráli tři roky po sobě Italský pohár. Ve finále ligoví lídři porazili 2:0 Lazio Řím a získali trofej celkově podvanácté.

Juventus přepsal historii a potřetí v řadě vyhrál Italský pohár

Turín – Italský pohár má třetí rok po sobě stejné vítěze. Juventus Turín porazil ve finále Lazio Řím 2:0 a jako prvnímu klubu v historii se mu podařilo na trofej dosáhnout potřetí v řadě. O vítězství rozhodly branky Alvese a Bonucciho.…

Hattrick pro Juventus! Nedvědův tým znovu ovládl Italský pohár, porazil Lazio

Blesk.cz / Sport

Fotbalisté Juventusu Turín jako první klub v historii vyhráli tři roky po sobě Italský pohár. Ve středečním finále ligoví lídři porazili 2:0 Lazio Řím a získali trofej celkově podvanácté.

Juventus slaví historický triumf, potřetí za sebou ovládl domácí pohár

www.tyden.cz

Fotbalisté Juventusu Turín jako první klub v historii vyhráli tři roky po sobě Italský pohár. V dnešním finále ligoví lídři porazili 2:0 Lazio Řím a získali trofej celkově podvanácté.

První krok splněn. Juventus vyhrál Italský pohár

EuroFotbal.cz

Juventus Turín udělal první krok ke svému snu o treblu. Začal tím, že ve finále Coppa Italia porazil domácí Lazio Řím. Kromě čistého konta brankáře Neta rozhodly především zásahy Daniho Alvese a Leonarda Bonucciho.

Top Related Stories
47

May 21

Fotbalovým mistrem v Itálii je Juventus, ve Španělsku kraluje Real Madrid

Turín/Málaga - Juventus porazil Crotone 3:0 a kolo před koncem italské ligy si zajistil rekordní šestý titul v řadě, celkově potom už 33. v historii. O poznání vyrovnanější situace panovala ve španělské La Lize, Real Madrid pečetil své 33.…

May 17

Juventus měnil historii italského poháru, jako první tým získal čistý hattrick

Aktuálně.cz open event

Juventus získal první ze tří trofejí, kterými by mohl korunovat vydařenou sezonu. Česká ho ještě boj o domácí titul a finále Ligy mistrů.

May 17

Požehnané finále poháru! Juventus s Nedvědem a Lazio navštívili papeže

Ve středu večer je čeká finále Italského poháru proti Laziu, mají před sebou i finále Ligy mistrů a závěr boje o ligový titul. Tlak na Juventus je obrovský, přesto si hráči a funkcionáři turínského klubu našli čas na jednu překvapivou…

May 10

Juventus má velkou šanci Ligu mistrů vyhrát, ví Allegri. I díky skvělé fazóně Alvése

Aktuálně.cz open event

Juventus porazil v semifinále Ligy mistrů Monako i v odvetě a má velkou šanci na první titul v milionářské soutěži od roku 1996.

May 9

Juventus bezpečně dokráčel do finále, Monako porazil i podruhé

Turín – Suverénním výkonem, zejména během první půle, si fotbalisté Juventusu Turín zajistili druhý postup do finále milionářské soutěže za poslední tři sezony. "Stará dáma" zastavila s lehkostí sobě vlastní senzační tažení Monaka. Před…

May 9

Juventus míří do finále Ligy mistrů, v půli vede nad Monakem už 2:0

Fotbalová Liga mistrů bude znát prvního finalistu. Juventus Turín, nebo AS Monako? Před semifinálovou odvetou má italský tým náskok 2:0 z úvodního duelu, navíc hraje doma. Průběhu utkání můžete sledovat v on-line reportáži, výkop utkání je…

May 9

Semifinále LM: Juventus bude v domácí odvetě hájit dvougólový náskok z Monaka

Turín - Juventus v úvodním semifinálovém duelu zvítězil v Monaku 2:0 a před domácí odvetou drží v rukou všechny trumfy, aby se stal prvním finalistou letošního ročníku Ligy mistrů.

May 8

Neprůstřelný Juventus nechce v odvetě s Monakem nic podcenit

Turín – Juventus v prvním semifinále Ligy mistrů v Monaku ukázal své přednosti. Blýskl se skvělou defenzivní hrou, vždyť v elitní soutěži neinkasoval už šest zápasů – dohromady 621 minut. V brance účelně skotačil Gianluigi Buffon a Gonzalo…