English

Kosovský Albánec, který bojoval za IS, byl zabit

EuroZprávy.cz / Zprávy z domova 3 sources

Priština - Samozvaný vůdce Albánců bojujících v řadách Islámského státu v Iráku a Sýrii, který se dostal do hledáčku veřejnosti v Kosovu, odkud pochází, poté co na internetu zveřejnil video, v němž mladému muži uřezává hlavu, byl zabit.

Kosovského Albánce, který vraždil pod vlajkou IS, zabili

Samozvaný vůdce Albánců bojujících v řadách Islámského státu v Iráku a Sýrii Lavdrim Muhaxheri byl zabit. S odkazem na policii a rodinu teroristy o tom ve čtvrtek informovala agentura Reuters. Osmadvacetiletý Muhaxheri v roce 2014…

Kosovský Albánec, který bojoval za Islámský stát, byl zabit

Samozvaný vůdce Albánců bojujících v řadách Islámského státu v Iráku a Sýrii, který se dostal do hledáčku veřejnosti v Kosovu, odkud pochází, poté co na internetu zveřejnil video, v němž mladému muži uřezává hlavu, byl zabit.

Top Related Stories
133

Jun 22

"Zničením své mešity Islámský stát přiznal, že prohrál!"

Středeční zničení historické mosulské mešity an-Núrí, z níž v roce 2014 lídr Islámského státu (IS) abú Bakr Bagdádí vyhlásil chalífát na dobytých územích v Iráku a Sýrii, je oficiálním přiznáním porážky této radikální organizace.

Jun 21

Iráčané postupují do centra Mosulu. K mešitě, kde byl vyhlášen chalífát, jim zbývá tři sta metrů

Ztrátou Mosulu IS přijde o svůj hlavní stan v Iráku, v Sýrii čelí boji o tamní baštu, jíž je město Rakka.

Jun 8

Kosovský Albánec, který bojoval za IS, byl zabit

Priština - Samozvaný vůdce Albánců bojujících v řadách Islámského státu v Iráku a Sýrii, který se dostal do hledáčku veřejnosti v Kosovu, odkud pochází, poté co na internetu zveřejnil video, v němž mladému muži uřezává hlavu, byl zabit.

Jun 8

Útočníci z Teheránu prý bojovali v řadách Islámského státu

Teherán - Pět mužů, kteří provedli středeční teroristické útoky v Teheránu, bojovalo dříve v řadách Islámského státu (IS) v Iráku a Sýrii. Oznámilo to dnes íránské ministerstvo...

Jun 2

Při úderech na Islámský stát zahynulo 484 civilistů, přiznal Pentagon

Od zahájení úderů koalice pod vedením Spojených států na pozice radikálů z Islámského státu (IS) v Sýrii a Iráku v roce 2014 zahynulo pravděpodobně 484 civilistů. Oznámilo to v pátek vedení americké armády.

May 26

Černá statistika armády USA. Při útoku na IS v Iráku zemřelo 105 civilistů

Spojené státy americké přiznaly, že během březnového leteckého útoku na základny Islámského státu v Mosulu bylo zabito nejméně 105 civilistů. Za hrozivou bilanci může podle Pentagonu především druhý nálet, při kterém došlo k druhotnému…

May 25

Summit NATO schválil zapojení aliance do koalice proti IS

Brusel - Severoatlantická aliance se jako celek stane součástí mezinárodní koalice bojující v Iráku a Sýrii s teroristickou organizací Islámský stát (IS). Rozhodli o tom lídři členských...

May 25

NATO vstoupí do koalice bojující proti IS. Lídři členských zemí se na tom shodli v Bruselu

iROZHLAS open event

V Bruselu začal summit NATO. Lídři států NATO se na schůzce shodli, že se aliance zapojí do mezinárodní koalice bojující v Sýrii a Iráku proti Islámskému státu.