English

Americké lodě dorazily ke Kataru, armády provedou společné cvičení

EuroZprávy.cz / Zprávy z domova 2 sources

Dauhá - Katarská televize Al-Džazíra informuje o tom, že do přístavu Hamad u katarské metropole Dauhá dorazily dvě lodě amerického námořnictva, aby se s katarskou armádou zúčastnily společného námořního cvičení.

Americké lodě dorazily ke Kataru. Čeká je vojenské cvičení

Do přístavu Hamad u katarské metropole Dauhá dorazily dvě lodě amerického námořnictva, aby se s katarskou armádou zúčastnily společného námořního cvičení.

Top Related Stories
65

Jun 15

Americké lodě dorazily ke Kataru, armády provedou společné cvičení

Dauhá - Katarská televize Al-Džazíra informuje o tom, že do přístavu Hamad u katarské metropole Dauhá dorazily dvě lodě amerického námořnictva, aby se s katarskou armádou zúčastnily společného námořního cvičení.

Jun 11

Katar nevyhostí občany států, které s ním přerušily vztahy

Dauhá - Katar nevyhostí občany států, které s touto zemí na začátku týdne přerušily diplomatické vztahy. Otázkou zůstává, jak se ke krizi nakonec postaví USA. Prezident Donald Trump má na věc jiný názor než šéf diplomacie.

Jun 9

Tillerson vyzval arabské země ke zmírnění blokády Kataru

Dauhá - Čtyři z arabských států, které tento týden přerušily diplomatické styky s Katarem, označily za teroristy 59 lidí a 12 organizací, včetně charitativních, spjatých s touto zemí....

Jun 7

V SAE hrozí za sympatie vůči Kataru až 15 let vězení

Dauhá - Generální prokurátor Spojených arabských emirátů (SAE) varoval uživatele sociálních sítí před vyjadřování sympatií vůči Kataru. V případě porušení může hrozit až 15 let vězení.

Jun 7

Izolace Kataru se prohlubuje. "Partu" rozšířilo i Jordánsko

Ammán omezí své diplomatické vztahy s Katarem a zavře jordánskou kancelář katarské televize Al-Džazíry.

Jun 7

Jordánsko se přidalo k arabským zemím izolujícím Katar

Ammán omezí své diplomatické vztahy s Katarem a zavře jordánskou kancelář katarské televize Al-Džazíry. Podle agentury AP to oznámil mluvčí vlády v Ammánu. Jordánsko se tak přidalo k Saúdské Arábii a dalším arabským zemím, které od pondělí…

Jun 6

Moje návštěva Blízkého východu už se vyplácí, chlubí se Trump podílem na izolaci Kataru

Novinky.cz open event

Americký prezident Donald Trump prohlásil, že se během své nedávné návštěvy Blízkého východu vyslovoval pro tlak na Katar. S touto zemí tento týden několik arabských států přerušilo styk kvůli jejímu údajnému napojení na radikály. Uvedla…

Jun 5

Maledivy se připojily k bojkotu Kataru, nehodlají podporovat teroristický režim

Dauhá/Male - Po Bahrajnu, Egyptu, Saúdské Arábii, Spojených arabských emirátech a Jemenu také Maledivy přerušily diplomatické styky s Katarem. Souostroví prosazuje politiku podpory míru a stability na Blízkém východě.

Jun 5

Arabští aero obři ignorují Katar. Nelétají do Dauhá kvůli údajné podpoře teroru

Některé arabské letecké společnosti ruší spojení s katarským hlavním městem Dauhá poté, co Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty, Bahrajn a Egypt přerušily s Katarem diplomatické vztahy. Katar podle těchto zemí podporuje teroristické…