English

Turecká policie při raziích zadržela téměř dvě stovky údajných členů IS

EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa 8 sources

Ankara - Při zátazích v Ankaře a Burse dnes turecká policie zadržela 192 údajných členů teroristické organizace Islámský stát (IS). Turecko už dva roky čelí teroristickým útokům, které se připisují buď IS nebo kurdským separatistům.

V Turecku zadrželi 140 lidí podezřelých z příslušnosti k Islámskému státu

Turecká policie při rozsáhlé operaci proti radikálům z Islámského státu (IS) zadržela ve čtvrtek v Ankaře 111 lidí z 245, na které byl vydán zatykač. Dalších 27 lidí bylo zadrženo v provincii Bursa na severozápadě země a čtyři už ve středu…

Turecko zahájilo obří razii proti IS. Zadrželo více než stovku údajných členů

Turecké úřady ve čtvrtek zadržely více než stovku údajných příslušníků teroristické organizace Islámský stát (IS) v rámci rozsáhlého zátahu v oblasti hlavního města Ankary. Informovala o tom agentura Anadolu.

Turecko zadrželo více než stovku údajných členů IS

Turecké úřady zadržely více než stovku údajných příslušníků teroristické organizace Islámský stát v rámci rozsáhlého zátahu v oblasti hlavního města Ankary.

Turecko zadrželo více než stovku údajných členů Islámského státu

Turecké úřady zadržely přes 100 údajných příslušníků teroristické organizace Islámský stát (IS). V noci policie provedla rozsáhlou razii v tureckém hlavním městě Ankaře. Informovala o tom agentura Anadolu. Podle CNNTurk bylo dalších 27…

Top Related Stories
59

Nov 10

Téměř sto lidí napojených na Islámský stát zadržela turecká policie

Necelou stovku lidí údajně napojených na teroristickou organizaci Islámský stát (IS) zadržela turecká policie při raziích v Istanbulu a na jihu země. Už ve čtvrtek policisté zadrželi při zátazích v Ankaře a Burse celkem 195 údajných členů…

Nov 9

Turecká policie při raziích zadržela téměř dvě stovky údajných členů IS

Ankara - Při zátazích v Ankaře a Burse dnes turecká policie zadržela 192 údajných členů teroristické organizace Islámský stát (IS). Turecko už dva roky čelí teroristickým útokům, které se připisují buď IS nebo kurdským separatistům.

Nov 8

Islámský stát přišel i o poslední větší město, které držel

Novinky.cz open event

Syrská armáda ve středu obklíčila a dobyla Búkamál, poslední větší město držené Islámským státem (IS). Uvedla to agentura Reuters s odkazem na sdělení velitele syrských vojsk.

Nov 7

Asad: Syrská armáda bude bojovat i po porážce Islámského státu

Damašek - Syrská armáda a její spojenci budou pokračovat v bojích i poté, co dobudou poslední bašty teroristické organizace Islámský stát (IS) ve východosyrské provincii Dajr az-Zaur....

Nov 3

USA poprvé zaútočily na bojovníky Islámského státu v Somálsku

IS zde rozšiřuje svou přítomnost, kterou dosud sužovalo hlavně násilí islamistů z radikálního hnutí Šabáb.

Oct 29

Turecko zadrželo 61 osob podezřelých z napojení na IS

Ankara - Turecká policie dnes zadržela 61 osob podezřelých z napojení na radikální organizaci Islámský stát (IS). Během obou razií úřady zabavily také zbraně a dokumenty.

Oct 28

Turecká policie zatkla 49 členů IS, údajně chystali na státní svátek teroristický útok

Ankara - Turecko bude zítra slavit státní svátek. Policie dnes ráno v metropoli zatkla 49 osob podezřelých z členství v teroristické skupině Islámský stát (IS). Někteří z nich podle úřadů plánovali spáchat útok.