English

Sankce vůči KLDR musí pokračovat, shodlo se dvacet zemí v čele se Spojenými státy

Aktuálně.cz / Zprávy 6 sources

Zasedání se neúčastní Rusko a Čína, hlavní spojenci Severní Koreje.

Sankce proti KLDR nesmí polevit, shodli se zástupci dvaceti zemí ve Vancouveru. Ministr zahraničí USA chce tlak ještě vystupňovat

IHNED.cz / Zahraničí

Účastníci konference dvaceti zemí o KLDR, která se konala v kanadském Vancouveru, se shodli, že sankce proti režimu Kim Čong-una musí pokračovat.

Sankce vůči KLDR musí pokračovat, shodlo se 20 zemí v čele s USA

ČeskéNoviny.cz

foto Ilustrační foto - Zpravodajstsí o raketovém testu KLDR v jihokorejské televizi. ČTK/AP/Lee Jin-man. Vancouver (Kanada) - Tlak na Severní Koreu prostřednictvím sankcí s cílem přimět ji k ukončení jaderného programu musí pokračovat.…

Sankce vůči KLDR musí pokračovat, shodlo se 20 zemí

Vancouver (Kanada) - Tlak na Severní Koreu prostřednictvím sankcí s cílem přimět ji k ukončení jaderného programu musí pokračovat. Shodli se na tom dnes ve Vancouveru účastníci konference 20 zemí o KLDR.

KLDR se sankcí jen tak nezbaví. Trvá na nich 20 států, Čína ale na konferenci chyběla

Info.cz

Tlak na Severní Koreu prostřednictvím sankcí s cílem přimět ji k ukončení jaderného programu musí pokračovat. Shodli se na tom dnes ve Vancouveru účastníci konference 20 zemí o KLDR. Americký ministr zahraničí Rex Tillerson prohlásil, že…

Tlak na KLDR pokračuje. Sankce pokračují, shodlo se 20 zemí

Tlak na Severní Koreu prostřednictvím sankcí s cílem přimět ji k ukončení jaderného programu musí pokračovat. Shodli se na tom ve Vancouveru účastníci konference 20 zemí o KLDR.

Sankce vůči KLDR musí pokračovat, shodla se část světa

globe24.cz

Vancouver (Kanada) - Tlak na Severní Koreu prostřednictvím sankcí s cílem přimět ji k ukončení jaderného programu musí pokračovat. Shodli se na tom dnes ve Vancouveru účastníci konference 20 zemí o KLDR.

Top Related Stories
50

Jan 24

USA rozšířily sankce proti KLDR i na čínské firmy

Washington - Spojené státy dnes rozšířily sankce proti Severní Koreji, které postihují osoby a společnosti podílející se na jaderném programu KLDR.

Jan 22

EU rozšířila sankční seznam, jsou na něm osoby z KLDR a Venezuely

Brusel - O 17 osob dnes Evropská unie rozšířila svůj seznam občanů Severní Koreje, kteří mají v EU zmrazený majetek a zakázaný vstup. Rada EU dnes také uvalila sankce na sedm osob z Venezuely.

Jan 17

KLDR zuří, jednání o přitvrzení sankcí považuje za provokaci

Ženeva/Moskva- Úterní schůzka 20 zemí k možnostem zvýšení sankčního tlaku na Severní Koreu v otázce jeho jaderného programu je provokace, tvrdí Pchjongjang.

Jan 16

Sankce vůči KLDR musí pokračovat, shodlo se dvacet zemí v čele se Spojenými státy

Zasedání se neúčastní Rusko a Čína, hlavní spojenci Severní Koreje.

Jan 15

KLDR vyšle na olympiádu do Jižní Koreje 140členný orchestr

Soul - Severní Korea vyšle 140členný orchestr do Jižní Koreje jako součást delegace svých umělců, kteří v zemi vystoupí během zimních olympijských her. Podle jihokorejské vlády se...

Jan 9

KLDR obnoví vojenskou linku s Jižní Koreou, pošle delegaci na olympiádu

Pchanmundžom - Jižní a Severní Korea se dnes dohodly na obnově vojenské horké linky. Civilní horká linka mezi oběma zeměmi byla zprovozněna již minulý týden.

Jan 9

KLDR se zúčastní zimních olympijských her v Jižní Koreji. Země obnoví vojenskou horkou linku

Sportovci Severní Koreje se zúčastní zimní olympiády v Jižní Koreji.

Jan 5

Čína omezí vývoz ropy a zakáže export oceli, strojů a aut do KLDR

Peking - V souladu s novými přísnými sankcemi Rady bezpečnosti OSN Čína zakáže export oceli, průmyslových strojů a vozidel a omezí vývoz ropy a ropných produktů do Severní Koreje....

Jan 4

KLDR "nepřijatelně provokuje". Japonsko chce na ni zesílit tlak

Japonský premiér Šinzó Abe obvinil Severní Koreu, že pokračuje v "naprosto nepřijatelných" provokacích.