English

Trump při gratulaci Putinovi ignoroval poradce

EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa 2 sources

Washington - Americký prezident Donald Trump při úterní gratulaci znovuzvolenému ruskému lídrovi Vladimiru Putinovi ignoroval doporučení svých poradců.

Trump ignoroval poradce. Putinovi gratuloval i přes instrukce

Americký prezident Donald Trump při úterní gratulaci znovuzvolenému ruskému lídrovi Vladimiru Putinovi ignoroval doporučení svých poradců. Uvedl to deník The Washington Post s odvoláním na interní zprávu Bílého domu.

Top Related Stories
26

Mar 21

Trump při gratulaci Putinovi ignoroval poradce

Washington - Americký prezident Donald Trump při úterní gratulaci znovuzvolenému ruskému lídrovi Vladimiru Putinovi ignoroval doporučení svých poradců.

Mar 20

Trump se setká s Putinem, chce řešit zbraně a KLDR

Americký prezident Donald Trump se hodlá v "nepříliš vzdálené budoucnosti" sejít se svým ruským protějškem Vladimirem Putinem. Oznámil to během dnešního setkání s novináři.

Mar 20

Trump hovořil s Putinem dva dny po volbách. V pondělí Bílý dům avizoval, že se telefonát nechystá

Americký prezident Donald Trump v úterý telefonicky hovořil se svým ruským protějškem Vladimirem Putinem, který v neděli obhájil ve volbách funkci hlavy státu. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na nejmenovaného činitele Bílého…

Mar 20

Kreml: Absence Trumpovy gratulace Putinovi není nepřátelstvím

Moskva - Kreml nepovažuje za projev nepřátelství skutečnost, že americký prezident Donald Trump neblahopřál svému ruskému protějšku Vladimiru Putinovi ke znovuzvolení v nedělních prezidentských...

Mar 19

Merkelová poblahopřála Putinovi ke zvolení, Trump gratulaci nechystá

Berlín - Německá kancléřka Angela Merkelová dnes poblahopřála ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi ke znovuzvolení a popřála mu úspěchy v řešení budoucích úkolů.

Mar 19

„Náš cíl je společný“. Zeman gratuloval Putinovi a pozval ho do Česka

Miloš Zeman zaslal gratulaci Vladimiru Putinovi ke znovuzvolení. V telegramu mimo jiné píše, že Putinovo vítězství očekával, a není tak pro něj překvapením. Rusové podle něj volili „stabilitu, předvídatelnost a perspektivnost“.

Mar 16

Když se setkali Trump a Merkelová a pak vidíte některé záběry, Angela byla zděšená... Expert odhaduje další vývoj kolem USA a přidává pojem „černá labuť“

REPORTÁŽ Je Donald Trump nevypočitatelný a nebezpečný? Význam Evropy slábne a starý kontinent „končí“. Zájem Ameriky se obrací do indicko-pacifické oblasti. To zaznělo na veřejné besedě s PhDr. Pavlem Hlaváčkem z Katedry politologie a…