English

Halepová ve Stuttgartu skončila ve čtvrtfinále, jak si povede Plíšková?

iDNES.cz / Sport 9 sources

Simona Halepová na turnaji ve Stuttgartu skončila už ve čtvrtfinále. Rumunská tenistka prohrála 4:6, 1:6 s Coco Vandewegheovou. Americká hráčka tak ovládla tři poslední zápasy proti světovým jedničkám.

Jednička skončila ve Stuttgartu už ve čtvrtfinále, Nadal další překvapení nedopustil

Sport.cz

Světová jednička Simona Halepová na turnaji ve Stuttgartu nečekaně skončila už ve čtvrtfinále. Rumunská tenistka dnes prohrála 4:6 a 1:6 s Coco Vandewegheovou. Americká hráčka tak vyhrála tři poslední zápasy proti světovým jedničkám.

Konec ve Stuttgartu. Halepová vypadla s Vandewegheovou

Nečekaně už ve čtvrtfinále vypadla ve Stuttgartu světová jednička Simona Halepová. Rumunka prohrála 4:6 a 1:6 s Coco Vandewegheovou. Utkání s Jelenou Ostapenkovou ještě čeká Karolínu Plíškovou.

Jednička Halepová skončila ve Stuttgartu už ve čtvrtfinále

Aktuálně.cz

Turnaj ve Stuttgartu se rozloučil se svojí největší hvězdou, večer půjde do akce Karolína Plíšková

Halepová končí ve čtvrtfinále

www.tennis-arena.cz

Světová jednička Simona Halepová na turnaji ve Stuttgartu nečekaně skončila už ve čtvrtfinále. Rumunkaprohrála 4:6 a 1:6 s Coco Vandewegheovou. Americká hráčka tak vyhrála tři poslední zápasy proti světovým jedničkám.

Top Related Stories
115

Apr 29

Jízdu Plíškové nezastavila ani Američanka, česká jednička slaví titul ve Stuttgartu

Karolína Plíšková vyhrála antukový turnaj v německém Stuttgartu, ve finále porazila Američanku Coco Vandewegheovou 7:6, 6:4.

Apr 29

Živě: Plíšková - Vandewegheová 6:5. Napínavý první set stuttgartského finále vrcholí

Sledujte online reportáž z finále tenisového turnaje WTA v Stuttgartu mezi Karolínou Plíškovou a Coco Vandewegheovou z USA.

Apr 29

Stuttgartský shon Plíškové. Hlavně se držet servisu, přeje si před finále

Dlouhých devět měsíců čekala na další účast ve finále. Mezitím se stala i světovou jedničkou, turnajový titul slavila naposledy loni v Eastbourne. Teď může česká tenistka Karolína Plíšková prolomit dlouhé čekání ve Stuttgartu. „Jsem velmi…

Apr 28

Plíšková si zahraje ve Stuttgartu finále, čeká jí Vandewegheová

Česká tenistka Karolína Plíšková prošla ve Stuttgartu letos poprvé do finále turnaje WTA, když v semifinále porazila Estonku Kontaveitovou 6:4, 6:2. O 10. titul si zahraje s Američankou Vandewegheovou.

Apr 28

Skvěle! Karolína Plíšková prošla ve Stuttgartu letos poprvé do finále. Nadal oslavil 400. vítězství na antuce

Sport.cz open event

Tenistka Karolína Plíšková prošla ve Stuttgartu letos poprvé do finále po výhře nad Estonkou Kontaveitovou 6:4, 6:2. O 10. titul si zahraje s Coco Vandewegheovouz USA. Světová tenisová jednička Španěl Rafael Nadal je pojedenácté ve finále…

Apr 28

Karolína Plíšková bude hrát o postup do prvního finále v sezoně

Semifinále si zahraje Karolína Plíšková ve Stuttgartu. Ve čtvrtfinále turnaje si česká tenistka poradila 5:7, 7:5 a 6:4 s Jelenou Ostapenkovou z Lotyšska. O postup do prvního finále v sezoně si zahraje proti Anett Kontaveitové z Estonska.

Apr 28

Plíšková bitvu s Ostapenkovou zvládla, ve Stuttgartu je v semifinále

V pavouku dvouhry turnaje ve Stuttgartu zbývá jedna česká tenistka a vede si znamenitě. Karolína Plíšková si po výhře 5:7 7:5, 6:5 nad Jelenou Ostapenkovou z Lotyšska zahraje semifinále.

Apr 27

Halepová ve Stuttgartu skončila ve čtvrtfinále, jak si povede Plíšková?

Simona Halepová na turnaji ve Stuttgartu skončila už ve čtvrtfinále. Rumunská tenistka prohrála 4:6, 1:6 s Coco Vandewegheovou. Americká hráčka tak ovládla tři poslední zápasy proti světovým jedničkám.

Apr 24

Karolína Plíšková i Vondroušová ve Stuttgartu postupují, Strýcová končí

Bez problémů prošla Karolína Plíšková do druhého kola turnaje ve Stuttgartu, kde porazila Kiki Bertensovou z Nizozemska po setech 6:2, 6:2. Totožným skóre ji pak napodobila Markéta Vondroušová, která vyřadila Němku Julii Görgesovou. Třetí…

Apr 24

Karolína Plíšková na turnaji ve Stuttgartu hladce prošla do druhého kola

Tenistka Karolína Plíšková postoupila na turnaji ve Stuttgartu hladce do druhého kola. Na antukovém dvorci Porsche Areny, na němž o víkendu sehrála dva fedcupové zápasy a pomohla českému týmu k postupu do finále, v úterý porazila Kiki…